Sky HD, απο 14 σε 17..

Eισαι σιγουρος οτι δεν εχει αλλες χρεωσεις ?
εμενα αλλα μου ειπαν στο τηλεφωνο...
Οτι εχει καθε χρονο εχτρα χρεωση 100-200 ευρω (εκτος μηνιαιας συνδρομης γυρω στα 80 ευρο) !!!

Αυτά είναι εάν θέλεις:
1) Να είσαι super νόμιμος και να αγοράζεις ετήσια αγγλική TV licence (και να προσπαθήσεις μάλλον δεν γίνεται)
2) Να πληρώσεις συνδρομή σε αμερικάνιικα κανάλια sports (Sententia ή κάπως έτσι).

Δηλαδη εσενα σου το προτεινανε και ειπες οχι ?
Μπορεις να το κανεις αυτο και με τι συνεπειες ?

Λες να έρθουν εδώ από την Αγγλία με ραδιογωνιόμετρα να μας πιάσουν ?(εκεί περίπου 20% του πληθισμού δεν πληρώνουν άδεια). Anywqy, η κάρτα είναι ενεργοποιημένη στο όνομα κάποιου κατοίκου Αγγλίας. Ακαδημαικά αναφέρω ότι στην περίπτωση αυτή το πρόστιμο είναι 1.000 λίρες !!

Άλλα 650 Ευρώ για HD αποκωδικοποιητή και ενεργοποιημένη κάρτα UK. Παράδοση - τοποθέτηση 2 μέρες από την (τηλεφωνική!) παραγγελία. Πολύ καλοί, συνεπείς και ευγενικοί τεχνικοί. No hidden costs. Άψογη λήψη στη Φιλοθέη (Αθήνα).

Υπόψη, ότι πήρα και 3 άλλες προσφορές με κόστος μεγαλύτερο από 50-120% και χρόνο ενεργοποίησης κάρτας 1 μήνα !!

Δηλαδή πληρωσες 650 ευρω για δεκτη και καρτα

Και τωρα απλα πληρωνεις την μηνιαια συνδρομη στο BSKYB, έτσι? Σου ειπαν τιποτα για administration fee καθε χρόνο ή κάποια αλλή χρέωση απο εδώ και πέρα, πλην της συνδρομής στο πακέτο?

Δηλαδή πληρωσες 650 ευρω για δεκτη και καρτα

Και τωρα απλα πληρωνεις την μηνιαια συνδρομη στο BSKYB, έτσι? Σου ειπαν τιποτα για administration fee καθε χρόνο ή κάποια αλλή χρέωση απο εδώ και πέρα, πλην της συνδρομής στο πακέτο?

Έτσι ακριβώς. Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν και μετά 82 Ευρώ το μήνα (εάν πάρεις όλο το πακέτο με HD ή φθηνότερα εάν πάρεις λιγότερα). Άλλη χρέωση ΔΕΝ υπάρχει (εκτός εάν ανακαλύψω τίποτα στον επόμενο λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας, πράγμα που μου φαίνεται απίθανο διότι το ξεκαθάρισα (και έχω και γραπτό e-mail).

Έτσι ακριβώς. Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν και μετά 82 Ευρώ το μήνα (εάν πάρεις όλο το πακέτο με HD ή φθηνότερα εάν πάρεις λιγότερα). Άλλη χρέωση ΔΕΝ υπάρχει (εκτός εάν ανακαλύψω τίποτα στον επόμενο λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας, πράγμα που μου φαίνεται απίθανο διότι το ξεκαθάρισα (και έχω και γραπτό e-mail).

Εάν δεν σε χρεώσουν τιποτα πλην της συνδρομής, είναι απίστευτη η τιμή!

Αν δεν βαριέσαι να μπεις στον κόπο, τσέκαρε τους παλι με ενα email ή τηλέφωνο.
Αντε και καλές θεάσεις!!

Οι τυποι μαλλον ειναι μ@!$%ες ...
Αλλα λενε σε καποιους και αλλα σε αλλους , και οτι πιασουν!
Εμενα μου ειπαν οτι ΠΡΕΠΕΙ να πληρωνω 200 ευρω εχτρα το χρονο !

Έτσι είναι! Πρέπει να βγάλουνε και αυτοί, καλώς ή κακώς. Το απαράδεκτο είναι ότι δεν σε ενημερώνουν εξ αρχής!!!!

Ίσως η εξήγηση είναι η μεγάλη πτώση της λίρας έναντι του Ευρώ. Εσείς πότε πήρατε τελευταία τιμές ?

Πάντως από κάτι Εγγλέζικα ηχεία που αγόρασα πρόσφατα μου κόψανε με το καλημέρα 15% όταν τους έδειξα πόσο κάνουν στην Αγγλία και πόσο θα έπρεπε να κάνουν εδώ με την ΤΩΡΙΝΗ ισοτιμία.

Μη ξεχνάς όμως ότι γενικά αυξάνουν τα περιθώρια κέρδους τους σημαντικά. Τέλοσπάντων, σε εμένα μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία νύξη για επιπλέον χρεώσεις α) ούτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο που μου έστειλαν με e-mail (μπες στο site και ζήτα πληροφορίες με e-mail), β) ούτε στα e-mail που ανταλλάξαμε όπου φαίνονται καθαρά οι χρεώσεις, γ) ούτε κατά την τηλεφωνική επικοινωνία για παραγγελία και δ) ούτε κατά την εγκατάσταση - θέση σε λειτουργία στο σπίτι μου όπου τους εξόφλησα και το συνολικό τίμημα.

Αντε πάλι να τα ξαναπω . Η χρεώση που εχω εγω για το πακέτο Sky HD με το Sport Mix στην κάρτα μου ειναι μηνιαίος 65 Ε και τιποτα άλλο .Τα ελληνικά μαγαζιά και το συγκεκριμενο σας πιανουν τον κ@λο. Πάρτε από το εξωτερικό από εδω που εχω ξαναδημοσιευσει να τελειώνετε
http://www.smart2check.com/HDdigibox.htm . 448Ε τον εχει τον καινούργιο δέκτη!!! Ξυπνήστεεεεε

Παιδιά θα ήθελα να κανω και εγώ μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει.
Έχω ήδη συνδρομη στο SKY με το full πακετο και ήθελα να ρωτήσω πιο θα είναι το εξτρα κοστος αν προσθέσω τα HD καναλια. Στο site του SKY βλεπω κατι για 55 λιρες το μηνα αλλα αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι για καποιο εφαπαξ ποσο για το δεκτη που δινουν. Θα πρεπει να πληρωσω δηλαδη ετσι και αλλιως 279 λιρες εκτος της μηνιαίας συνδρομης;
Στο site τους αναφερει (One-off Cost £279 (£249 box + £30 set up#)) αλλά δεν δεν ε´χω καταλαβει αν ειναι για τους νεους πελατες ή και για τους νυν πελατες.
Ευχαριστώ εκ των προτερων για τη βοήθεια.

Αντε πάλι να τα ξαναπω . Η χρεώση που εχω εγω για το πακέτο Sky HD με το Sport Mix στην κάρτα μου ειναι μηνιαίος 65 Ε και τιποτα άλλο .Τα ελληνικά μαγαζιά και το συγκεκριμενο σας πιανουν τον κ@λο. Πάρτε από το εξωτερικό από εδω που εχω ξαναδημοσιευσει να τελειώνετε
http://www.smart2check.com/HDdigibox.htm . 448Ε τον εχει τον καινούργιο δέκτη!!! Ξυπνήστεεεεε

Μαλλον δεν διαβασες σωστα στο site... εχει annual fee 100 ευρω !!!

Μαλλον δεν διαβασες σωστα στο site... εχει annual fee 100 ευρω !!!

Επειδή ελεγχο την κάρτα μου συνέχεια και επειδή το εχω 7 χρόνια τώρα πριν ακόμα γίνει HD δεν με εχουν χρεώσει εδω και ενα χρόνο .Θα δούμε λοιπον αν θα χρεώσουν .Υπόψην ότι χρησιμοποιω Eurobank καρτα που εχει στην Αγγλία και αυτός μου ειπε οτι μαλλον δεν θα χρεώσουν ουτε φέτος .Αλλά και να χρεωθω στο SKY BSB θα γίνει η πληρωμή οπότε 8,3 Ευρω το μήνα ειναι και αφού δεν καπνίζω ειναι πάλι οκ!!