Sky Italia

μου βγαζει μυνημα οτι η καρτα δεν ειναι συμβατη με τον συγκεκριμενο δεκτη.

Αυτό σημαίνει πως είναι παντρεμένη με άλλο δέκτη και όχι πως δεν είναι παντρεμένη.

Last edited by a moderator:
το καναλι LA7 παιζει κανονικα ομως.
αλλα βγαζει το εξης "riconoscimento della smart card in corso, si prega di attendere"

Το LA7 παίζει ανεξαρτήτως δέκτη, δεν ελέγχει για το boxkey.

και τι γινεται τωρα? θα γινει μηπως αναβαθμηση της καρτας?

Ζητάς πάντρεμα με το νέο δέκτη γιατί ο παλιός χάλασε.

απο που να το ζητησω?? αφου ο μαγαζατορας που το πηρα κανει την παπια??
μηπως εχεις καμια ακρη ??

Ok Athanasis... βρήκα άλλη, ευχαριστώ

Συγγνώμη που μπαίνω στην συζήτηση αλλα για να μην ανοίγω άλλο thread...
Υπάρχει κάποιο site όπου μπορεί να γίνει ανανέωση συνδρομής του sky italia? Εννοείτε ότι έχω τα στοιχεια για την κάρτα

Φαντάζομαι πρέπει να έχεις ταχυδρομική διεύθυνση στην Ιταλία πριν να μπορείς να το κάνεις αυτό.

Όπως έγραψα τα στοιχεια τα έχω.. όνομα κατόχου κάρτας, κωδικό πελάτη, διεύθυνση.... Μπορώ όμως από το site τους να κάνω ανανέωση με visa card η οποια η έκδοση της έγινε εκτος Ιταλίας και με ip και πάλι εκτος Ιταλίας? Δεν νομίζω.
Για αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάποιο site που αναλαμβάνει ανανεώσεις για το sky italia

απο που να το ζητησω?? αφου ο μαγαζατορας που το πηρα κανει την παπια??
μηπως εχεις καμια ακρη ??

Αν εχεις κανενα γνωστο με γνωσεις ιταλικων παιρνεις απο κρυφο νουμερο κατευθειαν ιταλια και κανεις τα κουμαντα σου με εκεινους, τους λες δηλαδη οτι καηκε ο δεκτης σου και πηρες αλλο μεταχειρισμενο απο ιντερνετ και θελεις να παντρεψεις την καρτα σου με αυτον. Το θεμα βεβαια ειναι να ξερεις σε ποιανου τα στοιχεια ειναι η καρτα.

Παρακαλω θα ηθελα να μαθω πως και απο που θα μπορουσα στην Ελλαδα να αποκτισω καρτα και δεκτη του Sky Italia Ευχαριστω

Last edited:
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Εαν πάω διακοπές Ιταλία. Και πάω σε κάποιο μαγαζί θα μπορέσω να αγοράσω από εκεί? Η θέλει ιταλική διεύθυνση. Η χρέωση δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί θα δώσω κάρτα.

Και δεν δεχονται πιστωτικη καρτα με αλλη χωρα προελευσης εκτος ιταλικη!
gab