Sky UK: πιο υπερεκτιμημενο δεν γινεται.

ggp759

New member
17 December 2007
25
Δεν ξερω αν ειναι και το καταλληλο μερος για αυτο το θεμα απλα θελω να μοιραστω καποιες σκεψεις. Γιατι υπαρχει τοση μανια με τη ληψη δορυφορικης τηλεορασης και συγκεκριμενα για το SKY UK? Ως καποιος που δεν ενδιαφερεται για αθλητικα βλεποντας συνολικα το συγκεκριμενο πακετο δεν εχει κατι το ιδιαιτερο. Απο ταινιες,σειρες κτλ. Γιατι καποια παιδια μπαινουν σε τοση ταλαιπωρια και εξοδα να αγορασουν πιατα, καρτες, receivers, συνδρομες,μειζες μεσαζοντων? Απο αμερικανικες τηλεοπτικες σειρες το πακετο ειναι πολυ πισω οχι μονο απο την αμερικη αλλα και απο αλλα πακετα οπως Cyfra kai N package Sky italia. Ολα ειναι διαθεσιμα στο νετ πλεον πολυ πιο γρηγορα(ταινιες και σειρες) σε εφαμιλλη και καλυτερη(στην περιπτωση των ταινιων 1080p) αναλυση και πολυκαναλο ηχο(Dolby TrueHD etc). Αντιπαρερχομαι απο τωρα τα σχολια περι παρανομιας και πειρατιας γιατι και οι συνδρομητες με αυθεντικα κουτια και συνδρομες παρανομοι ειναι technically αφου το πακετο ειναι UK ONLY.(για cccam δεν θα επεκταθω για ευνοητους λογους). Με ενα καλο broadband connection και ενα media player(το οποια πληρωνεις μια φορα) το sky ειναι για τα μπαζα πλεον(παντα εξαιρουνται οι ποδοσφαιροφιλοι). Θα ηθελα να ακουσω και τις σκεψεις των υπολοιπων μελων.

Συμφωνω αλλα για μπαλα που το εχω εγω ειναι ολα τα λεφτα!Αν και παλι δεν δειχνει τα παιχνιδια στις 3 αλλα ειναι κλειστη αγγλιας ωρα!

Εγώ αντιθέτως θα σας πω ότι εκτός από τα καταπληκτικά προγράμματα που έχει είτε σε απλή τηλεόραση (bbc, itv, ch4, 5, comedy central, syfy) έιτε σε sky (movies, sports) έχει και φυσικά περίπου 30 HD κανάλια, ανάμεσα στα οποία το discovery, το history και άλλα. Τα αθλητικά πραγματικά είναι ο τελευταίος λόγος για κάποιον να πάρει Sky.

Καλά.... Έχεις γνωρίσει άτομο που να έχει βγάλει ρίζες στην καρέκλα λόγο sky για μήνες, μέχρι που να χάσει χρονιά στο Πανεπιστήμιο? Μόνο για να αγοράσει καφέ και τσιγάρα έβγαινε ο τύπος και κανένα φαγώσιμο για να μην ψοφήσει της πείνας. Και το βράδυ έστηνε και αυτί, γιατί που να του κάτσει γκόμενα. Ντριγκι-ντρίγκι....

:slapface:

Για αυτό έχουμε το δικαίωμα της επιλογής... άλλος Nova, άλλος Sky uk και άλλος τορεντάδικα. Από όλα έχει ο μπαξές ανάλογα με τα γούστα.
Για μένα υπερεκτιμημένος είναι ο καφές όταν βγαίνω έξω και όχι το Sky uk.

Για αυτό έχουμε το δικαίωμα της επιλογής... άλλος Nova, άλλος Sky uk και άλλος τορεντάδικα. Από όλα έχει ο μπαξές ανάλογα με τα γούστα.
Για μένα υπερεκτιμημένος είναι ο καφές όταν βγαίνω έξω και όχι το Sky uk.

Ανάλογα φίλε μου πόσον ετών είσαι. Αν είσαι 20-22 με ένα μάτσο ξέφρενες γκομενίτσες γύρω σου από 18 έως 20 σε μια ξένη χώρα φοιτητής και προτιμάς το Sky UK αντί να βγεις καμια βόλτα, τότε ψάξε να βρεις το πρόβλημα, γιατί δεν φταίει μόνο το Sky....-bye-

Last edited:
Υπερεκτιμημενο η οχι εχει πανω απο 40 HD καναλια. Αν μου βρειτε αλλη πλατφορμα με τοσα να μου πειτε και μενα. Δεν μετραω τα νεα απο Σεπτεμβρη ουτε τα θαματικα 3D.
Θα με ρωτησετε δικαιως μα τα βλεπεις ολα?
Οχι αυζητητι αλλα αυτα που βλεπω τα ξεσκιζω. Ειμαι fun των ταινιων συνεπως εχω σαπισει με τα sky movies. Μετα ερχονται τα documentaries.
Αθλητικα δεν βλεπω καθολου και δεν με νοιαζει αν και εχω world package.
Μ αρεσει ομως να βλεπω Nascar & αμερικανικο baseball στα ESPN.
Προσωπικα εχω ενα στρεμα ταινιες στο pc αλλα σπανια εως καθολου καταφευγω σε sreaming. To skyUK για μενα ειναι ενας κοσμος συνεχως ανοικτος και δεν θα τον αποχωριστω ποτε. Η ποιοτητα εικονας δεν συγκερινεται με οτι εχω δει τοσο σε συμβατικη ευκρινεια οσο και σε υψηλη ευκρινεια. Σαφως υπαρχουν καναλια με απλα υποφερτη εικονα αλλα αυτα δεν εχουν καμμια αξια.
Προσωπικη μου αποψη λοιπον αξιζει μεχρι cent τα λεφτα του και μιλαω εγω που εχω την ιρλανδεζικη καρτα και πληρωνω παραπανω καθε μηνα αλλα χωρις μαμισιατικα αφου διαχειριζομαι μονος μου τη συνδρομη μου.
Νικος

Απλως πιστευω οτι ειναι το κορυφαιο πακετο στην ευρωπη αυτη την στιγμη και αξιζει τα λεφτα του πιστευω.

Υπερεκτιμημενο η οχι εχει πανω απο 40 HD καναλια. Αν μου βρειτε αλλη πλατφορμα με τοσα να μου πειτε και μενα. Δεν μετραω τα νεα απο Σεπτεμβρη ουτε τα θαματικα 3D.
Θα με ρωτησετε δικαιως μα τα βλεπεις ολα?
Οχι αυζητητι αλλα αυτα που βλεπω τα ξεσκιζω. Ειμαι fun των ταινιων συνεπως εχω σαπισει με τα sky movies. Μετα ερχονται τα documentaries.
Αθλητικα δεν βλεπω καθολου και δεν με νοιαζει αν και εχω world package.
Μ αρεσει ομως να βλεπω Nascar & αμερικανικο baseball στα ESPN.
Προσωπικα εχω ενα στρεμα ταινιες στο pc αλλα σπανια εως καθολου καταφευγω σε sreaming. To skyUK για μενα ειναι ενας κοσμος συνεχως ανοικτος και δεν θα τον αποχωριστω ποτε. Η ποιοτητα εικονας δεν συγκερινεται με οτι εχω δει τοσο σε συμβατικη ευκρινεια οσο και σε υψηλη ευκρινεια. Σαφως υπαρχουν καναλια με απλα υποφερτη εικονα αλλα αυτα δεν εχουν καμμια αξια.
Προσωπικη μου αποψη λοιπον αξιζει μεχρι cent τα λεφτα του και μιλαω εγω που εχω την ιρλανδεζικη καρτα και πληρωνω παραπανω καθε μηνα αλλα χωρις μαμισιατικα αφου διαχειριζομαι μονος μου τη συνδρομη μου.
Νικος

Μόνο τα αμερικάνικα direc tv και dish network που διαθέτουν σχεδόν όλα τους τα κανάλια σε HD.Κατά τα άλλα,συμφωνώ πλήρως με τα παραπάνω.Είναι το καλύτερο πακέτο της Ευρώπης με διαφορά!

Υπερεκτιμημενο η οχι εχει πανω απο 40 HD καναλια. Αν μου βρειτε αλλη πλατφορμα με τοσα να μου πειτε και μενα. Δ

Πόσα από τα 40 HD κανάλια δείχνουν κανονικό 24ωρο πρόγραμμα;

Πόσα από τα 40 HD κανάλια δείχνουν κανονικό 24ωρο πρόγραμμα;

Εχεις δικιο οντως υπαρχουν καναλια που δεν εχουν 24ωρο προγραμμα. Απο μνημης πρεπει να ειναι κατω απο 8. Αυτο δεν μειωνει ωστοσο την αξια του πακετου. Μιλαμε για HD καναλια.
Και για αμεση συγκριση ας παμε στον τοσο ντορο της Nova που το εχει μαθει και ο κουφος ο βασιλιας οτι θα μας δωσει 3 καναλια υψηλης ευκρινειας.
Δεν κανω συγκριση με αλλα ξενα πακετα γιατι λογω γλωσσας το Sky uk ειναι στη γλωσσα που καταλαβαινουν σχεδον ολοι. Το γερμανικο το ιταλικο και τα γαλλικα πακετα εχουν επισης αξιολογα καναλια υψηλης ευκρνειας αλλα δυστυχως ο αριθμος των πολιτων που μιλαει τις αντιστοιχες γλωσσες σε καμμια περιπτωση δεν φτανει τους αγγλομαθεις γι αυτο και το πακετο εχει τοση αξια τουλαχιστο για μας τους Ελληνες.
Απο τα παραπανω και με οσα εγραψα σε προηγουμενο post το εν λογω πακετο σαφως και δεν ειναι υπερτιμημενο. Ειναι απλα το καλυτερο μεσα στην Ευρωπαικη οικογενεια βεβαιως βεβαιως....
Νικος

Ρε παιδιά για να καταλάβω, το πρόβλημα είναι αν αξίζει να πληρώνεις για να δεις sky ενώ:
α)μπορείς να είσαι έξω και να κυνηγάς γκόμενες;
β)μπορείς να δίνεις (περίπου) τα ίδια λεφτά στην ακατανόμαστη και να έχεις το 1/10 των καναλιών και κανένα hd (0 ώρες το 24ωρο);
γ) μπορείς να κάνεις download τα πάντα απο το net;
δ) μπορείς να πάρεις άλλο δορυφορικό πακέτο;

Όλα αυτά είναι προσωπικά γούστα. Θα διαφωνήσω οριζοντίως και καθέτως με το φίλο που άνοιξε το thread, σχετικά με το ότι το sky δεν αξίζει τα λεφτά του. Θεωρώ ότι αν κάποιος κατέχει τη γλώσσα, έχει ασχοληθεί με δορυφορικά και δεν έχει παρωπίδες, αλλά κυρίως αν διαθέτει τα χρήματα, θα αναγνωρίσει ότι είναι το πληρέστερο πακέτο. Το μεγάλο του πρόβλημα είναι η λήψη του (Ειδικά για εμάς του νότιους). Κατά τα άλλα, είναι ιδανική επιλογή για τα βράδια που γυρίζουμε λιώμα απο τη δουλειά και θέλουμε να δούμε ένα ματς, ένα ντοκιμαντέρ ή μια ταινία. Ακόμα καλύτερα όταν μαζευόμαστε παρέα και προβάλουμε στον προτζέκτορα εικόνα full hd με υψηλό bitrate, που εντυπωσιάζει. Άν το κάνετε αυτό με τη nova πάρτε πρώτα δραμαμίνες.

Παίδες, θα πω μια άποψη τώρα, που στους περισσότερους από εδώ της κατηγορίας δορυφορικά ΔΕΝ θα σας αρέσει, αλλά εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω – το να πληρώνω για να βλέπω τηλεόραση 6 ώρες την ημέρα ~1500 ετησίως είναι «out of order»! Ασχέτως με το αν μας έχουνε σε οικονομική κρίση ή όχι. Υπάρχει και η άποψη: άμα είχα skyuk δε θα κατέβαζα άλλο τις σειρές και τα αυτά – μπούρδες, πάλι θα τις κατέβαζαν, ίσως όχι με τον ίδιο ζήλο.
Εγώ διάλεξα πακέτα με συνδρομή μέχρι μέγιστο 30 το μήνα, έχω και καμιά 20 HD κανάλια -κανονικά (όχι σαν αυτά που μας έρχονται Σεπτέμβρη) με τα ντοκιμαντέρ, τα αθλητικά και κάποιες ταινίες για χάζεμα, καθώς όταν σκοπεύω να δω movies, κατεβάζω.

Οπότε το θέμα έχει να κάνει με ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, κάνεις φυσικά και τους συμβιβασμούς σου, και αποκτάς το πακέτο που θα βλέπεις πραγματικά, και όχι έχω 200κανάλια από τα οποία βλέπω τα 20 ή κάτι ανάλογο.

Όλα αυτά είναι προσωπικά γούστα
+10

Δεν θέλω καν να αναφερθώ στα άτομα που βλέπουν το εν λόγο πακέτο με διαμοιρασμό, και το τι γνώμη έχουνε γενικά για δορυφορική και συνδρομή

Last edited:
Re: Απάντηση: Sky UK: πιο υπερεκτιμημενο δεν γινεται.

Παίδες, θα πω μια άποψη τώρα, που στους περισσότερους από εδώ της κατηγορίας δορυφορικά ΔΕΝ θα σας αρέσει, αλλά εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω – το να πληρώνω για να βλέπω τηλεόραση 6 ώρες την ημέρα ~1500 ετησίως είναι «out of order»! Ασχέτως με το αν μας έχουνε σε οικονομική κρίση ή όχι. Υπάρχει και η άποψη: άμα είχα skyuk δε θα κατέβαζα άλλο τις σειρές και τα αυτά – μπούρδες, πάλι θα τις κατέβαζαν, ίσως όχι με τον ίδιο ζήλο.
Εγώ διάλεξα πακέτα με συνδρομή μέχρι μέγιστο 30 το μήνα, έχω και καμιά 20 HD κανάλια -κανονικά (όχι σαν αυτά που μας έρχονται Σεπτέμβρη) με τα ντοκιμαντέρ, τα αθλητικά και κάποιες ταινίες για χάζεμα, καθώς όταν σκοπεύω να δω movies, κατεβάζω.

Οπότε το θέμα έχει να κάνει με ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, κάνεις φυσικά και τους συμβιβασμούς σου, και αποκτάς το πακέτο που θα βλέπεις πραγματικά, και όχι έχω 200κανάλια από τα οποία βλέπω τα 20 ή κάτι ανάλογο.

+10

Δεν θέλω καν να αναφερθώ στα άτομα που βλέπουν το εν λόγο πακέτο με διαμοιρασμό, και το τι γνώμη έχουνε γενικά για δορυφορική και συνδρομή

Και εγώ πχ δεν βλέπω πάνω από 5 ώρες κάθε μέρα τηλεόραση,αλλά αυτές τις 4-5 ώρες θέλω να βλέπω ποιοτικό πρόγραμμα,αυτή είναι η λογική της συνδρομητικής τηλεόρασης.Το sky uk μπορεί να είναι πιο ακριβό(προσαρμοσμένο στους εκεί μισθούς)αλλά δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει την ποικιλία καναλιών.Όντως,από τα 200 κανάλια μπορεί να βλέπεις τα 20(θα έλεγα παραπάνω),αλλά μπορείς απλά να δείς ότι θές.

Re: Απάντηση: Sky UK: πιο υπερεκτιμημενο δεν γινεται.

Το sky uk μπορεί να είναι πιο ακριβό(προσαρμοσμένο στους εκεί μισθούς)αλλά δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει την ποικιλία καναλιών.
Γιατι πιο ακριβο ? Ποσο εχει τωρα? (απο Αγγλια παντα μιλαω)
Νομιζω οτι ειναι στα 60 ευρω περιπου ?
Μην ξεχναμε οτι οταν το παιρνεις απο αγγλια ο εξοπλισμος ειναι free.
Ακριβω γενικα μπορει να θεωρειται, αλλα σε συγκριση με αλλα, δεν νομιζω.

Κατέβαζα ταινίες μέσω ίντερνετ τουλάχιστον από το 99 (είμουν φοιτητής στην Αγγλία). Όσο είμουν στο νησί δεν είχα εκτιμήσει ποτέ το sky. Αντίθετα είχα επι 5 χρόνια Νόβα, έβλεπα πάνω από 7-8 ώρες τη μέρα και νόμιζα πως με κάλυπτε. Πρέπει να είμουν η μεγαλύτερη ανωμαλάρα που πάτησε το πόδι του στην Αγγλία. Στο τελευταίο μου έτος έσκασε μύτη το HD όπου φυσικά και αγνόησα.
Αργότερα, κάπου το 2008 είδα 2-3 HD προγράμματα και τότε ήταν που ξανα θυμήθηκα όλους μου τους φίλους από την Αγγλία για να βρω κάποιον να μου στείλει sky εδώ. Πλέον μπαίνω σε torrent sites για να δω τι παίζει και για να μη γίνει deactivate το account μου χωρίς να κατεβάζω σχεδόν τίποτα, γιατί πολύ απλά με το sky στο σαλόνι νιώθω πως τσακίζω τα μάτια μου με οτιδήποτε nonHD.

Διαφωνώ και εγώ κάθετα. Δε θεωρώ το sky ακριβό (δε χρησιμοποίησα ποτέ μεσάζοντα αλλά ακόμα και αυτό θα το έκανα πλέον). Ακόμα και τις 2-3 ώρες που κάθομαι το βράδυ να δω τηλεόραση είναι απόλαυση. Εσείς μιλάτε για 200+ κανάλια, εγώ από την άλλη μιλάω για μόνο 40 κανάλια σε κρυστάλινη ποιότητα και τίποτα παραπάνω. Δε ξεκουνάω από τη λίστα των HD πλέον. Με καλύπτει στις ταινίες, με καλύπτει στις σειρές, με καλύπτει στα ντοκιμαντέρ και φυσικά οι Τρίτες και οι Τετάρτες του χειμώνα έχουν μετατραπει σε ιεροτελεστία, τόσο μεγάλη που ακόμα και η γυναίκα περιμένει να δει τον Messi και τη παρέα του. Πλέον είμαστε 3 φίλοι στη γειτονιά που έχουμε και οι 3 sky και όλοι πήραν το μικρόβιο απο εμένα.

Το μόνο που θα σου έλεγα πως με χαλάει είναι η ανάγκες που γεννάει συνεχώς για καλύτερη τηλεόραση. Αυτό ναι είναι πολυ έξοδο αλλά από την άλλη δε με υποχρεώνει κανείς να τα στάξω.

Last edited: