Sky UK

Re: Sky Italia

Πιστευω οτι γίνεται καποια επεμβαση σε επίπεδο hardware. Το ότι και οι 2 πωλητες ( ο ενας Θεσσαλονίκη και ο αλλος Αθήνα) επιμένουν σ αυτο που συζηταμε και εφοσων ο φιλος αγορασε το μηχανημα απο dealer στην Αγγλια τρια πραγματα μπορει να συμβαιίνουν
1. Ειτε οτι σταθηκε τυχερος και του εστειλαν τυχαια μηχανημα που δεν θα ζητουσε επικοινωνία μεσω τηεφωνικης συνδεσης με τον παροχεα του στην Αγγλια,
2. Ειτε οτι o Αγγλος γνώριζε και του εστειλε το καταλληλο μηχανημα,
3. Ειτε οτι δεν συμβαινει τιποτα απο τα 2 και οι πωλητες εδω θέλουν να μας αναγκάσουν - εκβιασουν να παρουμε το δικο τους box αφού ειναι κλασεις ακριβότερο (διπλασια σχεδον τιμη) απο το αντιστοιχο της απευθειας εισαγωγής.

Νικος

Απάντηση: Sky Italia

Καλημέρα και απο εμένα . Μια μικρο-διόρθωση μόνο θα ηθελα να κάνω σχετικά με το ότι θέλει 2 καλώδια για να λειτουργήσει.

Λειτουργεί και με ένα απλά δεν θα έχεις τις έξτρα δυνατότητες του δεύτερου tuner .

Re: Απάντηση: Sky Italia

Λοιπον μόλις εστειλα mail στον Martin (Αγγλος subcontractor of sky digital) και του εθεσα ακριβως το προβλημα που μας απασχολει. Μολις εχω απαντηση θα σας την κανω αμέσως paste.
Larry οταν λες powerbuy εννοεις να κανουμε ομαδικη αγορά?
Αν ναι ειμαι μεσα!
Νικος

Re: Απάντηση: Sky Italia

Η απαντηση ηρθε και σας την επισυναπτω.

I have 3000thousand customers from Iceland to Israel none of which have phonelines connected... the phoneline connection does not work outside the UK or Ireland because the box trys to ring an internal number not an international one. It is possible to buy an extra product like a superdialer which would take over the call to sky dialing the correct number needed, this would allow you to order PPV Movies or Events. You MUST have a private phone number so when your phone number reaches sky it would be blocked out... I also dont supply these products...

Is that what you meant ?

Επιμενω εγω και τον ρωταω τι ακριβως εννοει οταν λεει private phone και εννοουσε την ιδιοτητα αποκρυψης αριθμου. Ετσι ακομα και αν καλουσε το μηχανημα Αγγλια δεν μπορουσε να φανει ο αριθμος οποτε ουτε γατα ουτε ζημια.
Δειτε ακριβως την συμπληρωματικη απαντηση.

What I was trying explain is, if you decided to purchase a SuperDialer its important that you have a private phone number x-directory... meaning when you phone someone your phone number doesnt show to the person you are calling...

But the basic answer to your main question is, you dont need a phone connection and even if you did connect your phone to the box it would not be able to phone sky.

Τα σχόλια ειναι περιττα πλεον,:grandpa:
Νικος

Παίδες κοιτάζω και εγώ εδώ και λίγο καιρό την περίπτωση να βάλω το SkyHD. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν οι τιμές που λέτε από τους SkyHD dealers (Είτε είναι Ελλάδα είτε UK) είναι για τον δέκτη+την κάρτα μόνο?

To ρωτάω γιατί εγώ βρήκα στην Αθήνα μαγαζί που δίνει όλο το πακέτο (δηλ. πιάτο -1.3μ-, LNBs, δέκτη, κάρτα) και την εγκατάσταση 1000 ευρώ και μετά πληρώνεις μόνο την συνδρομή, ανάλογα τις επιλογές σου, κατ' ευθείαν στο Sky μέσω πιστωτικής. Σε αυτά τα λεφτά που λέτε είναι + το πιάτο και η εγκατάσταση???

Ευχαριστώ

Γιάννη ευχαριστώ. Και εγώ αυτό σκέφτηκα. Θα το ψάξω έτσι το πράγμα, δηλ. ξεχωριστά αγορά πιάτο,καλώδια, κτλ και ξεχωριστά δέκτης+κάρτα από net.

Υπάρχει κάτι να προτείνετε από μάρκες σε πιάτο,καλώδια και τί πρέπει να προσέξω? (Μένω σε πολυκατοικία και το πιάτο θα μπει στην ταράτσα και θα κατέβουν κανονικά 2 καλώδια)