Sky UK

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sky Italia

Υποπακετα παιδια υπάρχουν αλλα δίνουν το δικαιωμα επιλογης μονο σε ξενοδοχειακες μονάδες. Αυτο παλι δεν το καταλαβα. Φαίνεται οτι οι καημενοι οι επιχειρηματιες πρεπει να κανουν οικονομιες:grandpa:
Δυσκολες εποχες τη σημερον!
Ο κακομοιρης ο απλος πολιτης σιγα μην έχει την ιδια αντιμετώπιση.
Εχεις λεφτα? Σου κανουν εκπτωση.
Δεν έχεις λεφτά? Σε χρεωνουν διπλά!
Α και να μην ξεχασω τους δημοσιογραφους. Αλλη ρατσα αυτή. Τους φοβουνται και κατα μια ενοια τους λαδώνουν ετσι οπως μπορούν. Μιση συνδρομή λοιπόν. Να σας θυμισω οπως ειπε ο Βλάχος ο δημοσιογραφος οτι σε μια 4ωρη καθυστερηση της Ολυμπιακης απο Λονδινο για Αθήνα τους είπαν να περάσουν στην πρώτη θέση του αεροσκάφους. Ετσι μπορούσαν αυτοί να λαδώσουν για να γλυτώσουν απο το στομα τους! Για τους αλλους επιβάτες καμμια κουβέντα, σιγα μην ασχοληθούν γιατι να φοβηθούν? Οτι και να πει ο επιβάτης δεν γραφει ουτε σε φυλαδα δεν βγαινει σε παραθυρα δεν τον ακουει κανεις. Αρα δεν υπαρχει λογος να ασχοληθούν μαζι τους.
Παιδια δεν ξερουμε τα δικαιωματα μας σαν καταναλωτες!
Μονο οταν ξυπνησουμε και αντιληφθούμε την δύναμη μας θα εχουμε χαιρι. Αλλιώς θα ειμαστε δω μέσα θα βρίζουμε την ακατανόμαστη και στην τελική δεν θα ιδρώνει το αυτάκι της.
Ας ενωθούμε οσο μπορουμε και ας απαιτησουμε με επιστολες οτι μας ανηκει σαν Ευρωπαίοι καταναλωτες. Αλλιως υπάρχει και ο αλλος δρόμος. Πάρτε την καρτούλα σας και αφου την τυλιξετε ...ρολο την βάζετε στον...,
σας παραπέμπω στο τραγουδι του Κηλαηδόνη για τη συνεχεια!:flipout:
Νικος

Φίλε Νίκο με κάλυψες 100% :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Sky Italia

Καλημερα Σπύρο,
Πες μου οταν λες νεοτερο τι εννοεις?
Εγω μαλλον θα παραγγείλω το κουτι και την κάρτα,
Μετα απο μαγαζι της Αθήνας θα κανω συμβόλαιο μονο για ταινιες και ντοκυμοντερ.
Α και το κοστος αποστολης για Ελλαδα ειναι περίπου 100 ευρα χωρις να ειναι σιγουρος ο Martin. Θα σας πω όταν κάνω την παραγγελία ακριβώς πόσο!
Το μονο που φοβαμαι ειμαι εγω, και εξηγώ!
Μηπως μου ερθουν τιποτα περιεργες ορεξεις να κρατησω και τη Nova μετα?:slapface:
Νικος

Απάντηση: Sky Italia

Μιλήσαμε με το Νίκο και όταν υπάρχουν εξελίξεις θα ενημερώσουμε και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους συν-φορουμίτες .

ΥΓ. Ένα αρκετά χρήσιμο Link που λύνει πολλές απορίες σχετικά με το Sky HD .

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=332628

Re: Sky Italia

τι σχόλιο έχουμε πάνω σε αυτό???

Do I have to have the phone line connected?
A: Yes, you should, for 12 months after installation. It is needed during installation to activate the box.

την ενεργοποίηση ποιός την κάνει από τη στιγμή που εμείς έχουμε πάρει το box??
After that the box will work without it connected (assuming you don't buy additional payable services that need it),

μέχρι εδώ καλώς, αλλά

but if you disconnect it during the first 12 months they are likely to repeatedly contact you by letter to reconnect it,

ποια διεύθυνση θα δηλώσουμε???? (ελληνική)???

and can ultimately charge you an additional £100 to cover the cost

αρα μιλάμε για +150 ευρώ????
of the non-subsidised box (which costs £399).
thanx

Απάντηση: Re: Sky Italia

τι σχόλιο έχουμε πάνω σε αυτό???

Do I have to have the phone line connected?
A: Yes, you should, for 12 months after installation. It is needed during installation to activate the box.

την ενεργοποίηση ποιός την κάνει από τη στιγμή που εμείς έχουμε πάρει το box??
After that the box will work without it connected (assuming you don't buy additional payable services that need it),

μέχρι εδώ καλώς, αλλά

but if you disconnect it during the first 12 months they are likely to repeatedly contact you by letter to reconnect it,

ποια διεύθυνση θα δηλώσουμε???? (ελληνική)???

and can ultimately charge you an additional £100 to cover the cost

αρα μιλάμε για +150 ευρώ????
of the non-subsidised box (which costs £399).
thanx

Η καλύτερη περίπτωση είναι να μας απαντήσει κάποιος κάτοχος .

Με όσους έχω μιλήσει πάντως κανείς δεν μου έχει αναφέρει κάποια έξτρα χρέωση .

Re: Απάντηση: Re: Sky Italia

Καλησμερα σε ολα τα παιδια,
Το digibox οντως έχει τηλεφωνική θύρα στο πισω του μερος. Ο μονος λογος που ηξερα μεχρι σημερα οτι χρειαζεται αυτη ηταν η η προσθήκη dialer. Ο dialer ειναι ενα απλο μηχανακι που μπαινει στην τηλεφωνική θύρα του digibox και με τη σειρα της δέχεται την τηλεφωνικη γραμμή του σπιτιου. Ολη αυτη η φασαρια για να εχει ο ιδιοκτητης την δυνατοτητα να κανει παραγγελία στο εξωτερικό υπηρεσιών PPV (pay per view). Δεν ηξερα, αν και το βλέπω κομματακι δύσκολο, να χρειαζεται για να μένει ο δεκτης ενεργοποιημένος. Θα μαθω περισσοτερα σύντομα και θα επανέλθω.
Νικος

Στους πονηρούς καιρούς που ζούμε, η τηλ. γραμμή χρησιμοποιήται για να ελέγχει ο παροχέας αν η κάρτα παραμένει στον επίσημο δέκτη και ότι δεν έχει εκπορνευτεί πάνω σε κάτι αλητήριους δέκτες με παράξενα ονόματα.

Σε αρκετά φόρουμ της αλλοδαπής έχουν αναφερθεί επισκέψεις "επιθεωρητών" κατ' οίκον όταν η κάρτα δεν τηλεφώνησε "back to home" όποτε της έκαναν "σινιάλα"...

Οι πιο ωραίοι τύποι είναι εδώ πέρα κάτι αραπάδες, αυτοί σου δίνουν τον ιδιοκτησιακό δέκτη με την κάρτα κολλημένη πάνω στον (εσωτερικό) αναγνώστη. Δεν βγαίνει ούτε με σφυροκάλεμο, αρκετοί που το επιχείρησαν...πλήρωσαν άλλα 300$ για καινούριο δέκτη και κάρτα.
-bye-

θεωρώ αδύνατο όλοι οι έλληνες και οι λοιποί κάτοχοι να τον έχουν συνδεδεμένο με τηλεφωνική γραμμή που θα καλεί UK!!!!!!
ας μας απαντήσει κάποιος κάτοχος τι γίνεται
αν θυμάμαι καλά στο forum έγινε μια παρουσίαση εξαιρετική
καλό θα ήταν ο κάτοχος να μας πει πως ξεπέρασε αυτό το σκόπελο!!!!!
βέβαια εδώ μπορούν να ξεπεράσουν οι ονειροκουτοχρήστες το γεγονός αυτό δεν θα μπορούν αυτοί που την χρησιμοποιούν σε ιδιοκτησιακό δέκτη!?!?!?!?
το θέμα είναι να μας πει κάποιος που το κάνει ήδη
αν βέβαια αυτό γίνεται μα κάποιο ειδικό χειρισμό (!) υπάρχουν τρόποι αυτό να μη γίνει ευρέως γνωστό!!!!! ας ενημερωθεί όμως το φιλοθεάμον κοινό!!!!!!

Καλημερα ,
Λοιπον παιδια οπως μου βεβαιωσαν 2 πωλητες SKY DIGITAL απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπαρχουν δυο ειδων sky boxes. Αυτα που λειτουργουν με τηλεφωνικη συνδεση και αυτα που λειτιυργουν χωρίς. Στην Ελλαδα οσοι φερνουν sky boxes προφανως εισαγουν αυτα που δεν χρειαζεται να ειναι συνδεδεμενα σε τηλεφωνικη γραμμη. Γι αυτο αν ειναι να κανετε παραγγελια απο το εξωτερικο να ειστε σιγουροι πιο μηχανημα θα αγορασετε. Η τηλεφωνικη γραμμη δεν χρειαζεται τοσο για να δουν αν η καρτα λειτιυργει σε αλλο μηχανημα απο το ιδιοκτησιακο οσο να ελεγχουν αν το sky βοχ βρισκεται εντος η εκτος Αγγλίας. Αν το μηχανημα απαντησει μετα απο εντολή του skydital μεσω της τηλεφωνικης γραμμης οτι βρίσκεται εκτος Αγγλίας σταματα η αποστολή κωδικών και η κάρτα κλειδωνει. Για αυτο ειναι ζωτικης σξμασιας να αγορασετε μηχανημα που για να λειτουργήσει δεν χρειαζεται τη συνδεση με τηλεφωνικη γραμμη όπως σας ανεφερα.
Μη με ρωτησετε πως θα ειστε σιγουροι οτι αγορασατε το σωστο μηχανημα δεν ξερω ουτε αν καποιος εισαγωγεας κανει επέμβαση στο εσωτερικο του δεκτη και μετα τα αποστελει στο εξωτερικο. Κανεις δεν γνωρίζει αλλα δυστυχώς ειναι γεγονος οτι σας ανεφερα. :grandpa:
-bye-
Νικος

θα στειλω PM σε κατοχο εδω στην Ελλαδα και μελος του φορουμ μας να μας ανοιξει τα ματια

Περιμενουμε....
Να μας πει απο που αγορασε το δεκτη,
αν τον αγορασε απο Ελλαδα να μας πει απο που και πόσο,
αν ειναι ευχαριστημενος απο το μετεπειτα service
αν ειναι ευχαριστημενος απο τις υπηρεσιες και το πακετο του sky digital που εχει.
Λιγοτερο σημαντικο αλλα εξίσου ενδιαφερον τοποθεσια και μεγεθος πιατου!
Νικος

Last edited:

λοιπον μιλησα με τον φιλο και μελος που ειναι κατοχος του SKY HD
κυριως για το θεμα δεκτη διοτι τα υπολοιπα εκτενεστατα αναφερονται στο αντιστοιχο Thread
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=2243&highlight=SKYHD

ολοι οι δεκτες εχουν τηλεφωνικη υποδοχη και ο λογος ειναι η δυνατοτητα του συνδρομητη να εχει προσβαση σε υπηρεσιες pay per view και μονο και οχι για να ελεγχεται αν ειναι εκτος Αγγλιας η συκευη

απλως στην πορεια του ως ανω thread βρεθηκαν και dealers που δεν χρεωνουν το 120 αρι το χρονο
επισης για Αθηνα το πιατο που χρειαζεται ειναι 160 τουλαχιστον με ενα διπλο lnb μονο για το SKY HD διοτι
1ον δεν δουλευει με Loop σε αλλο δεκτη
2ον το δευτερο καλωδιο δινει την δυνατοτητα να γραφεις ενα προγραμμα και να μπορεις να βλεπεις αλλο

Λοιπον ας πω και γω δυο λόγια ως κάτοχος.

Ενα ειναι το κουτί-δυστυχώς μονο το Thomson Ίσως σε λίγο καιρό pace η Panasonic

Λέτε να μην γνωρίζουν ότι έχουν πελάτες στην Ευρώπη?
Η μόνη περίπτωση να σου το κόψουν είναι να τους πάρεις τηλ για τυχόν απορίες-bye-

Υπάρχουν στην Ελλάδα ντίλερς που σου προσφέρουν και την δυνατότητα ppv.
Δεν χρειάζεται όταν τα ήδη προσφερόμενα ειναι τοσα πολλά

Είμαι κάτοχος sky απο το 2003 και SKY HD απο τον περασμένο Αυγουστο.
Πλήρωσα 850 ευρω και έχω πλέον μόνο την συνδρομή χωρίς άλλα νταβατζιλίκια.

Αν το υπολογίσετε θα δείτε οτι μάλλον είναι ο πιο φθηνός και σίγουρος τρόπος.

Προσωπικά το θεωρω τοσο σπουδαίο πακετο που θα έδινα αδιαμαρτύρητα και τα διπλα για να το αποκτησω ειδικα τώρα που όλοι εχουμε ενα HD display στο σπίτι

Σκεφτείτε οτι όλοι ακομα στηνουν ολοκληρα htpc για να κατεβαζουν κλιπακια ενω υπαρχουν δεκα καναλια που προσφερουν hd απολαυση μερα νυχτα

ολοι οι δεκτες εχουν τηλεφωνικη υποδοχη και ο λογος ειναι η δυνατοτητα του συνδρομητη να εχει προσβαση σε υπηρεσιες pay per view και μονο και οχι για να ελεγχεται αν ειναι εκτος Αγγλιας η συκευη

Eπιμένω σε αυτό που είπα...το οποίο δεν ήταν ότι ελέγχεται το αν ο δέκτης βρίσκεται στην Αγγλία ή όχι αλλά αν η κάρτα είναι μέσα στον δέκτη και δεν κάνει "βίζιτες" πουθενά αλλού.

Εγω έχω ενα να πω,
Οπου υπάρχει καπνος υπαρχει και φωτια! Ετσι αν πουμε οτι η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση οτι δηλαδή μεσω της τηλεφωνικης γραμμης

1. Ελέγχεται ο δεκτης απο τους Αγγλους για το αν λειτουργει εκτος επικρατειας (οπως ειπαν και οι 2 πωλητες skybox)

2. Ελέγχεται τ αν η κάρτα είναι μέσα στον δέκτη και δεν κάνει "βίζιτες" πουθενά αλλού (οπως ειπε ο φιλος μας παραπάνω)

ενα πραγμα ειναι σιγουρο, οτι η τηλεφωνικη γραμμη δεν ειναι εκεί ΜΟΝΟ για την εξυπηρετηση υπηρεσιων pay per view!:grandpa:

Νικος

παιδια δεν εχω λογω να διαφωνησω,
το συγκεκριμενο μελος που μου ανεφερε το γεγονος μου ειπε οτι ποτε δεν εχει συνδεσει τηλεφωνικα τον δεκτη του το ξεκαθαρισμα γινεται για να μην υπαρξει προβλημα απο μελη που θα παρουν τον δεκτη και βρεθουν προ εκπληξεων

Τελικά υποθέσεις κάνουμε όλοι.
Εμένα σάν πιό πιθανή μού φαίνεται, η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών p.p.v.

Αγαπητε μου φίλε,
εαν το συγκεκριμενο μελος αγορασε το μηχανημα απο Ελληνικο μαγαζί σίγουρα αγορασε μηχανημα που ειτε απο software η απο επέμβαση στο hardware - κανεις δεν ξερει - δεν χρησιμοποιει την τηλεφωνική σίυνδεση για λόγους άλλους απο το pey per view.
Το οτι o φίλος δεν συνδεσε το μηχανημα του με τηλεφωνικη γραμμη δεν ηταν επειδη το σκεφτηκε να το κανει για να μην εχει προβλημα αλλα επειδη το συγκεκριμενο sky box ανήκε στην κατηγορία που του επετρεπε να λειτουργήσει χωρίς την αναγκη συνδεσης σε τηλεφωνικη γραμμη.
Επαναλαμβάνω οτι και ιοι 2 πωλητες skybox στην Ελλάδα μου ειπαν οτι το μηχανημα που κανουν εισαγωγή απο Αγγία ειναι 100% σίγουρο οτι δεν θα δημιουργήσει κανενα προβλημα τετοιου ειδους.
Αντίθετα η εισαγωγή κατευθείαν απο Αγγλία δεν εγγυάται πιο απο τις 2 κατηγορίες μηχανήματος θα μας έρθει οπότε ειναι σαν να παιζουμε ζαρι. Κανεις δεν θελει να πληρωσει χρηματα και στην συνεχεια να κλειδωσει η καρτα και να μην μπορει να χαρει αυτο που πληρωσε!. Ας εχουμε το νου μας λοιπον !-bye-
Νικος

δηλαδη ο πωλητης απο Αγγλια δεν ξερει τι δεκτη πρεπει να στειλει? μιλαμε οτι πανω απο 25.000 δεκτες ειναι εκτος Αγγλιας και μαλιστα το μελος που μιλησα και που στον δικο του δεκτη εγινε παρουσιαση που εχουμε ανεβασει σε αλλο Thread τον εχει αγορασει απο dealer στην Αγγλια
προβλημα δεν θα παρουσιαστει σε καμια περιπτωση αρκει να απευθυνθουμε σε dealers of SKY DIGITAL εκεινοι ξερουν και σιγουρα θα υπαρχει συμφωνια κυριων μεταξυ του ΣΚΥ και των αντιπροσωπων του