Skystar 2 - This device cannot start. (Code 10)

Την εγκατάσταση την δοκίμασα και απο το πρόγραμμα όπου όταν ολοκληρώθηκε μου ζήτησε να κανω restart και έκανα και μετά πάλι στο device manager εμφανίζεται ως "multimedia controller" με θαυμαστικό όπως πάντα. Δοκίμασα και απο device manager απευθείας αλλά.. "Windows was unable to install your multimedia controller".

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    14.5 KB · Views: 10
  • 2.jpg
    2.jpg
    17.6 KB · Views: 9
  • 3.jpg
    3.jpg
    19.5 KB · Views: 10
  • 4.jpg
    4.jpg
    10.4 KB · Views: 9
  • IMG_4290.jpg
    IMG_4290.jpg
    61.8 KB · Views: 14
Μήπως πρέπει να επιλέξεις μόνο το κατάλογο που είναι ο driver και όχι τον κατάλογο από πάνω όπως βλέπω στη φωτογραφία; Δεν θυμάμαι αν ψάχνει το σύστημα και σε υποκαταλόγους.

Δοκίμασα με την μέθοδο "have disk" και το αποτέλεσμα ήταν το εξής:

1. Error code 10 ως Technisat Skystar HD2

2. Techisat Mantis BDA HID Device στην κατηγορία "Human Interface Devices". Την βλέπει κανονικά αλλά δεν την αναγνωρίζει ούτε το DVBViewer ούτε το Progdvb 32/64.

Ναι, έχω δοκιμάσει όλους τους υποκαταλόγους αλλά τπτ´.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    95.2 KB · Views: 10
  • 2.jpg
    2.jpg
    102.2 KB · Views: 9
Ναι τους δοκίμασα αλλά δεν λειτουργούν.. ούτε σαν universal ούτε σαν Azurewave. Τουλάχιστον ως Techisat Mantis BDA HID Device που την βλέπει κανονικά στην κατηγορία Human Interface Devices υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που θα την έβλεπε;

Δεν εγκαθίστανται καθόλου δηλαδή? Κάτι δεν πάει καλά με το σύστημά σου.

To σύστημα πέρα απο τις skystar που με έχει παιδέψει και συνεχίζει να με παιδεύει διαρκώς δουλεύει σφαίρα.Τι να πώ;
Βρήκα κάποια forum που αναφέρουν οτι μητρικές όπως P5K, P5K Pro και άλλες της ίδιας εταιρείας έχουν προβλήματα με τις skystar.Το θέμα είναι οτι όλα αναφέρονταν στην skystar 2 κ γι αυτό το λόγο αγόρασα πριν μερικές μέρες την HD2 και άπ οτι βλέπω έχασα τα λεφτάκια μου :)
Τώρα αν την πάω για επιστροφή θα μου πούν δεν φταίει η κάρτα αλλά η μητρική και αν πάω την μητρική για αλλαγή θα μου πουν αντίστοιχα οτι δεν φταίει η μητρική αλλά η κάρτα..
Άντε βγάλε άκρη...

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    122.7 KB · Views: 11
  • 2.jpg
    2.jpg
    106.9 KB · Views: 10
Υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο που μπορείς να επιστρέψεις ένα προϊόν εφόσον δεν έχει καταστραφεί η συσκευασία του. Κρίμα να πεταχτούν λεφτά έτσι.

Απάντηση: Re: Skystar 2 - This device cannot start. (Code 10)

Δοκίμασα με την μέθοδο "have disk" και το αποτέλεσμα ήταν το εξής:

1. Error code 10 ως Technisat Skystar HD2

2. Techisat Mantis BDA HID Device στην κατηγορία "Human Interface Devices". Την βλέπει κανονικά αλλά δεν την αναγνωρίζει ούτε το DVBViewer ούτε το Progdvb 32/64.

Ναι, έχω δοκιμάσει όλους τους υποκαταλόγους αλλά τπτ´.

Αυτό δεν είναι η κάρτα, είναι το interface για το τηλεκοντρόλ της. Η κάρτα θα πρέπει να φαίνεται πάντα στις συσκευές ήχου και εικόνας.

Πάντως αυτό το θέμα με τη μητρική και τις Skystar είναι λίγο περίεργο αν αναφέρεται γενικά για τις Skystar. Η Skystar 2 (η οποία χρησιμοποιεί το τσιπάκι B2C2) δεν έχει καμία σχέση (μόνο στο όνομα) με την Skystar HD2 (η οποία ουσιαστικά είναι μία rebranded Twinhan), οπότε αν έχει πρόβλημα με αυτή μπορεί να έχουν πρόβλημα και με άλλες κάρτες, από άλλες εταιρείες.

Last edited: