Δε νομιζω να ισχυουν αυτα ουτε για πλακα.Δεν νομίζω να έχεις κάνει κάτι λάθος.
Οι απαιτήσεις της κάρτας σε υπολογιστική ισχύ είναι υψηλές λόγω της software αποκωδικοποίησης που κάνει.
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή για λήψη HDTV απαιτούνται κατ' ελάχιστον:
Requirements for HDTV [1080i / MPEG 4 (AVC/H.264)]
- 3,4 GHz P4 (Single Core with hyperthreading) or
- 2,2 GHz AMD 3500 + or
- Dual Core P4 D820 / D830 or
- Dual Core AMD X2 3800+
- with graphics card: ATI X1600 / X1800 er NVidia 6600 GT / 7600 GT
E οχι και 1000ρικο.Αν χρειάζεσαι κανα 1000ρικο για να κάνεις αναβάθμιση το PC δε παίρνεις καλύτερα έναν stand-alone αποκωδικοποιητή?
Kαλα , δεν ειναι αναγκη να το αγορασει κανεις.Επαναλαμβάνω , το σωστό software είναι το dvbviewer ... Θέλει αγορά όμως, και δεν θέλω να σας κρεμάσω, οπότε κάντε όπως νομίζετε ...
Αν χρειάζεσαι κανα 1000ρικο για να κάνεις αναβάθμιση το PC δε παίρνεις καλύτερα έναν stand-alone αποκωδικοποιητή?
Kαλα , δεν ειναι αναγκη να το αγορασει κανεις.
Το καλο το παληκαρι ...![]()
Το βρηκα το προγραμμα "δωρεαν" και το περασα στο PC. Τελικα κρασαρει και στα Vista και στα Xp. Πιστευεις οτι καλυτερα θα ηταν να το αγοραζα και μετα να το κοιτουσα τι ωραια που κρασαρει?fftopic: αλλά εδώ θα διαφωνήσω πλήρως. Αποψή μου είναι φίλε μου πως καλά είναι να έχουμε και ένα όριο με αυτό το θέμα.
Δεν είναι δα και κανένα ακριβό πρόγραμμα και αν είναι να το χρησιμοποιεί κανείς τότε καλό είναι να το αγοράσει. Στο κάτω κάτω μια μικρή εταιρία φαντάζομαι πως είναι και όχι κανένας κολοσσός. Αν κλείσει...τότε δεν θα έχουμε καθόλου DVBViewer (όπως και άλλα αντίστοιχα προγράμματα από αντίστοιχες εταιρίες).
Και μπορεί ας πούμε το ProgDVB να είναι free αλλά... έχει τα μύρια προβλήματα.
Φιλικά
Γιάννης
Kι εσυ το ξερεις αυτο διοτι εχεις δοκιμασει και τα 2 τα συγκεκριμενα?τα "δωρεάν" κρασσάρουν, τα απλά όχι ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.