skystar HD pci

Δεν ήθελα να σε θίξω, απλά και εγώ έχω δοκιμάσει "αγορασμένη" dvbviewer και δεν έπαιξε , και αγόρασα την κανονική ( για λογαριασμό άλλου )

Μπορείς πάντα να κάνεις refund εαν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα , με ένα email τους ρωτάς ( σε άλλους έχω κάνει )

Re: Απάντηση: skystar HD pci

Δεν ήθελα να σε θίξω, απλά και εγώ έχω δοκιμάσει "αγορασμένη" dvbviewer και δεν έπαιξε , και αγόρασα την κανονική ( για λογαριασμό άλλου )

Μπορείς πάντα να κάνεις refund εαν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα , με ένα email τους ρωτάς ( σε άλλους έχω κάνει )
99% τα "δωρεαν" παιζουν οπως και τα "νομιμα". ;) Γι αυτο θεωρησα λιγο ακυρο το σχολιο.

Αλλα στο δικο μας ζητημα ( DVBViewer ) λες οτι το "κανονικο" που πηρες μετα επαιζε μια χαρα?
Αν οντως το ειδες αυτο εσυ προσωπικα , να το αγορασω να το δοκιμασω κι εγω.
Καλα , για 15 δε θα κατσω να ψαχνω και refund. :P

Δεν έχω καλές πηγές και τα "δωρεάν" δεν μου βγαίνουν πάντα , στο κάτω κάτω βιαζόμουν και του το αγόρασα εγώ σαν καλός φίλος ( αλλιώς θα με έπρηζε μέχρι σήμερα ... ) Εγώ το πήρα για ένα k-world DVB-S απλό , δεν ξέρω κάτι για Skystar HD ...

Δεν έχω καλές πηγές και τα "δωρεάν" δεν μου βγαίνουν πάντα , στο κάτω κάτω βιαζόμουν και του το αγόρασα εγώ σαν καλός φίλος ( αλλιώς θα με έπρηζε μέχρι σήμερα ... ) Εγώ το πήρα για ένα k-world DVB-S απλό , δεν ξέρω κάτι για Skystar HD ...
Πριν απο λιγο πληρωσα τα 15 και περιμενω mail για να δω , αν θα παιξει η "νομιμη" εκδοση και αν θα μπορεσω να δω την νεα beta που ενσωματωνει και EVR.

Τελικα jos3ph ειχες δικιο. ( βασικα προσεξα οτι το "δωρεαν" για να παιξει παει πισω στην εκδοση 3.6.0.0 )

Εβαλα το αγορασμενο DVBViewer 3.6.1.2 και παιζει μια χαρα. Αλλα EVR δεν εχει.
Το DVBViewer GE 2.2.6 ομως εχει!!! :)
Και με 1-2 HD καναλια που δοκιμασα , οντως κανει δουλεια :D

Ελπιζω να το περασουν και στην 3.χ εκδοση.

( σαν προγραμμα παντως , το Alt-DVB ειναι πολυ πιο λεπτομερεστατο. Το DVBviewer μου φαινεται φθηνιαρικο. Λιγες επιλογες και καθολου λεπτομερειες. Ασε που το GE ειναι μονο στα γερμανικα! )

Ναι όντως , σε αυτό τον τομέα είναι αρκετά πίσω ... Αλλά είναι το πρόγραμμα που δουλεύει ... Οι άλλοι αργούν πολλοί , και φυσικά το progdvb το αποφεύγω τελείως , το alt-dvb δεν μου δούλεψε και τώρα χρησιμοποιώ το mytheatre το οποίο έχει λειτουργία κάλυψης 16:10 !!! Η κάρτα μου είναι lifeview trio :)

Ναι όντως , σε αυτό τον τομέα είναι αρκετά πίσω ... Αλλά είναι το πρόγραμμα που δουλεύει ... Οι άλλοι αργούν πολλοί , και φυσικά το progdvb το αποφεύγω τελείως , το alt-dvb δεν μου δούλεψε και τώρα χρησιμοποιώ το mytheatre το οποίο έχει λειτουργία κάλυψης 16:10 !!! Η κάρτα μου είναι lifeview trio :)
To ProgDVB ειναι τραγικο απλα :p

Απο οσα δοκιμασα το Alt-DVB ειναι το κορυφαιο.
( ψαξε και δοκιμασε το "AltDvb_Full_Ver22_B3912" , ειναι η latest και δουλευει αψογα )
Οταν παρει και EVR θα ειναι ακομη καλυτερο :D

Καλησπερα σε ολους.Εχω αγορασει το dvbviewer,κανω scan στον astra,τα κατεβαζει ολα εκτoς των HD.Mε το dvbdream κανενα προβλημα.Βλεπω τα free
HD, με σπασιματα ομως.Το dvbviewer oμως δεν τα καταβαζει.Μηπως θελει καποια
extra ρυθμιση;

Εαν γνωρίζεις γερμανικά , υπάρχει ειδική έκδοση ( μόνο στα γερμανικά όμως ) που υποστηρίζει τα HD κανάλια σε DVB-S2 ... Βέβαια έχω καιρό να ενημερωθώ για αυτό το software , αλλά καλού κακού ρίξε μια ματιά και στο εκεί forum

http://www.dvbviewer.info/forum/

Ποια έκδοση έχεις συγκεκριμένα ;

Last edited:
ειμαι ετοιμος να κανω την skystar hd κοματακια.
εχω δοκιμασει altdvb δεν παιζει.εχω δοκιμασει dvbdream παιζει αλλα οχι τα hd.το dvbwiver τα ιδια.το mytheater κολαει.

εχω βαλει coreavc-nvidia pure video τιποτα.δεν εχω δει hd ουτε για δειγμα.οποιος μπορει να βοηθησει πληρωνω οσο οσο!

εχω δοκιμασει altdvb δεν παιζει.εχω δοκιμασει dvbdream παιζει αλλα οχι τα hd.το dvbwiver τα ιδια.το mytheater κολαει.

εχω βαλει coreavc-nvidia pure video τιποτα.δεν εχω δει hd ουτε για δειγμα.οποιος μπορει να βοηθησει πληρωνω οσο οσο!
Απο περιέργεια ποιά skystar hd έχεις πάρει ? Γιατί έχει βγεί και skystar hd 2 μήπως έχει η κάρτα το πρόβλημα ,,,,?Αν και δεν νομίζω...
Πάντως θέλεις pc διπύρηνο κάρτα γραφικών με hd acceleration τα κατάλληλα plugin κ.λ.π. Αν έχεις παλιό υπολογιστή ξέχνα το ...

εχω βαλει coreavc-nvidia pure video τιποτα.δεν εχω δει hd ουτε για δειγμα....!

DVbDream & Cyberlink :award:

1312399hdsuisseey0.png

Κι εγω εχω πολλα προβληματα δυστυχως με την skystar HD (oxi tin 2).
Η χειροτερη αγορα μεχρι σημερα.
Πολλα κολληματα με ολα τα προγραμματα .
Κι εχω οτι πιο καινουργιο απο μηχανημα (core2duo, 2gb ra, Nvidia 8600gts klp).

λοιπον εχω c2d 6300,2gb ram,8800gt,80gb σκληρο,on board καρτα ηχου και motherboard asus p5b deluxe.

η καρτα δουλευει κανονικα με dvbviewer-dvbdream μου ανοιγει τα sd καναλια με βπλαγk αλλα οτιδηποτε hd ουτε καν περνω εικονα.

δοκιμασα σε 2 δισκο με καθαρη εγκατασταση xp με sp3,δεν ειδα κανενα hd καναλι.τα ιδια πραγματα.στο dvbviewer μου δειχνει κατω τις πληριοφοριος του καναλιου πχ 1920χ1080 στερεο κλπ αλλα οταν παω στο filter και ανοιγω το dvb source μου λεει no conections-no data.επισης και με nvidia pure video δεν εγινε τιποτα.

κανω φορματ στο σκληρο και περναω vista 64.περναω τους τελευταιους drivers της technotrend και εχω τα εξης προβληματα.

1.στο dvbdream εχω βαλει intervideo codecs και coreavc.δεν το δεχεται ομως γιατι μου λεει ειναι ασυμβατα τα codecs.
2.βαζω dvbviewer εκδοση 3.9.2 και μου ανοιγει τα sd τα hd τιποτα.

εχω φαει πανω απο 35 ωρες ψαξιματος μεσα σε 3μερες και ακρη δεν εχω βγαλει.

επομενη κινηση ειναι να βαλω την μουφαstar hd σε ενα gigabyte s3 μπας και παιζει καμια ασυμβατοτητα με το mobo που δεν πιστευω.

εχω κουραστει και εχω ταλαιπωρηθει.την αγορασα απο ενα παιδι 60 ευρω με εγγυηση απο mg manager και μου ειπε αυτος οτι με vista και dbbdream και core avc εβλεπε ανετα τα hd χωρις κανενα κολημα.

Στο dvbdream δοκίμασε να μη πατήσεις το ok εφόσον σου λέει για ασύμβατους decoders, κάνε την επιλογή αυτών που θέλεις, πάτα το apply και μετά cancel. Σε μένα έχει λειτουργήσει αρκετές φορές με αυτό τον τρόπο όταν μου κάνει παρόμοια νερά. Επίσης μπορεί να χρειάζεσαι και πιο ενημερωμένο αρχείο guids.ini (δοκίμασε αυτό που έχω στο λινκ, το βάζεις στο root του dvbdream, καλού κακού κράτα backup το παλιό, γιατί δεν ξέρω τι decoders έχει το δικό σου).

http://www.zshare.net/download/117201422e832961/

Παρεμπιπτόντως, ποιους intervideo έχεις; Νομίζω ότι οι πιο πρόσφατοι δεν δουλεύουν καθόλου καλά με τα προγράμματα dvb. Επίσης το nvidia purevideo είναι άχρηστο για προγράμματα dvb σε mpeg-4 H264, γιατί πολύ απλά δεν έχει τέτοιο decoder.

Τώρα για το dvbviewer, δεν ξέρω ποια HD κανάλια προσπαθείς να δεις, αλλά αν είναι κωδικοποιημένα πρέπει πρώτα απ' όλα να τσεκάρεις την επιλογή "Has CI" στο settings > options > hardware (αν δεν είναι επιλεγμένη από την αρχή), όπως επίσης και το DVB-S2 στην ίδια καρτέλα (αν μιλάμε για προγράμματα όπως το Anixe HD, Premiere HD κλπ). Δεν έχω βέβαια την Skystar HD για να ξέρω τις ιδιαιτερότητές της, αλλά με την Skystar HD2 όλα αυτά παίζουν χωρίς πρόβλημα...

premiereHD.jpg

Last edited: