Slideshow και HD - προγράμματα επεξεργασίας

Βασίλη οι "αρτιστικ" είναι παρα πολυ καλές ενώ και οι τυπικες έχουν το δικο σου στυλ. Μου άρεσε και η μουσική αν και ομολογώ ότι δεν ξέρω αν ταιρίαζει με το στυλ και του πρωταγωνιστές. Η μόνη "παρατήρηση" που θα μπορούσα να κάνω είναι το WB σε 3-4 θα το ήθελα λίγο πιο θερμό

Γενέθλια σε 10 μερες εχω αν θες να μου στείλεις "λουλουδια"

To τραγουδι ειναι κομματαρα, εγω νομιζω οτι ταιριαζει, ειναι και οι στιχοι καταλληλοι αν δεις τη μεταφραση. Γενικως ειναι δυσκολο να βρεις στιχους που να ταιριαζουν στην περισταση. Πολλα ωραια τραγουδια εχουν στιχο ή εντελως χαζο ή μιλανε για χωρισμο κτλ....

Κατα τα αλλα, οι αλλαγες γινονται με ενα απλο crossfade, τα υπολοιπα εφε τα θεωρω υπερβολικα.

Οταν γυρισουν τα παιδια απο Γερμανια, θα τα στειλω....

Οι φωτογραφίες μου άρεσαν περισσότερο η μουσική λιγοτερο Βασίλη
και ένα δικό μου με καλοκαιρινές στιγμές σε b/w και κάδρο 4/5 (δυστυχώς στις portrait δεν φαίνεται τόσο καλά). Full screen για να φανουν καλύτερα
http://www.youtube.com/watch?v=2NZfAuF1_pU

Γεια σας, αν τυχόν παρακολουθεί κάποιος το θέμα, πως γίνεται στο Proshow Producer να εμφανίζει σωστά ελληνικούς χαρακτήρες στα ονόματα αρχείων - φακέλων και όχι ιερογλυφικά;

Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση: Re: Slideshow και HD - προγράμματα επεξεργασίας

Γεια σας, αν τυχόν παρακολουθεί κάποιος το θέμα, πως γίνεται στο Proshow Producer να εμφανίζει σωστά ελληνικούς χαρακτήρες στα ονόματα αρχείων - φακέλων και όχι ιερογλυφικά;

Ευχαριστώ πολύ.

To χρησιμοποιώ ακόμα εγω αραια και που αλλα δεν εχω βρει (ψαξει) λύση στο πρόβλημα που λες...
Ευτυχως που υποστηρίζει ελληνικά τουλάχιστον στο βίντεο μεσα (κειμενο)

Το σοβαρό είναι όμως ότι έτσι και έχεις ονόματα αρχείων και φακέλων με ελληνικούς χαρακτήρες όπως εγώ την έκατσες. Δε βγάζεις άκρη. Κάποια λύση θα υπάρχει δεν μπορεί, το χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος.