Small lights Big lights

βρηκα το σκοινι τελικα:)

533449_10150850870972511_877761232_n.jpg

392495_10150852899837511_163663872_n.jpg

chris αυτες ηταν οι τελευταιες, εβαλα στα πορτρετα απο που αρχησαμε:))
ΝτινΝτον, ετσι την σκεφτηκαμε αυτην , αν και λιγο παραπανω μαλλον θα μπορουσε να εχει, γενικα και το στουντιο στο σαλονι δεν ειναι οτι καλητερο:)

Αλλά δεν μιλάει όταν πρόκειται για μοντέλα... Καταγράφεσαι στα μαύρα κατάστοιχα Paul :flipout::grinning-smiley-043

δεν ξερω τι ζηλευω περισσοτερο τις φωτογραφιες του paul η τα μοντελα του:flipout:

Επειδή χθες έκανα τόσα πειράματα και συνδυασμούς, που ειλικρινά, δε θυμάμαι ακριβώς πώς τα είχα στημένα τα φλας στην παρακάτω φωτο, αν δεν κάνω τραγικό λάθος και θυμάμαι καλά, υπάρχει ένα φλας αριστερά από τη μηχανή που φωτίζει τα ψαλίδια και τον κάθετο σωλήνα στην πίσω πλευρά, και ένα, δεξιά και πάνω από τη μηχανή την μπροστά, το "κούτελο". Σχεδόν σίγουρα έχει δουλέψει και το τρίτο, αλλά, τα έχω μπερδεμένα...
Ασκηση, λοιπόν, για reverse engineering, όπως περιγράφει ο David Hobby στο strobist!

Οι υπόλοιπες του σετ, εδώ. Παραπάνω από ευπρόσδεκτα τα σχόλια των ειδικών του φωτισμού, Kosh και paulmarinis!

το τριτο δεν μπορω να το βρω:))
Απο τις σκιες συνηθως μπορεις να καταλαβεις που ηταν τα φλας.
Μια χαρα ειναι η φωτο ΙΜΗΟ.
Θα εσβινα εγω την γραμμη στο φοντο μονο.
και αν δεν το εχεις κανει, καλο ειναι να το καθαριζεις με κανα αζαξ πριν αρχιζεις να βγαζεις φωτος
Το τριτο φλας παντως εγω θα δοκιμαζα να το βαλω απο δεξια για να δωσει highlights στις ακρες του ποδιλατου, για να μην χανεται το μαυρο με το μαυρο