stfmich
Established Member
- 30 April 2016
- 227
Καλά ολα αυτα αλλά προφανώς εδω δεν μιλάμε εδω για Bimbos και συνταξιούχους, εδώ μιλάμε για νέα μελή του φόρουμ σχεδον καθε μερα που ξεκινουν νηματα με τον εξης τροπο......πχ: καθομαι στo 1 χιλιομετρο απο την tv και ψαχνω μια 50-55 κατα προτιμηση 4Κ με budget 500 max αλλα κυριως θελω να εχει γρηγορα smart μενου και player που να παιζει υποτιτλους και να παιζει ολα τα codecs και format κλπ κλπ....
και πάει ο οποιοσδήποτε να βοηθήσει και δεν ξέρει από που να τον πιάσει για να βοηθήσει....και ο αλλος κολαει στα extra features της tv ενω θα επρεπε να τον απασχολουν ενα καρο αλλα πιο σημαντικα.... Από την στιγμή που ο άλλος μπαίνει σε ένα εξειδηκευμενο φόρουμ όπως αυτό, αλλά και σε οποιοδήποτε αντίστοιχο, θεωρώ οτι ανήκει στη μερίδα τον ανθρώπων που δεν θεωρούν δύσκολο να τραβήξουν ένα καλώδιο και να την πέσουν στον καναπέ με ένα ασύρματο πληκτρολόγιο.....ειδικά όταν έχουν τόσα να κερδίσουν και οχι στην μεριδα των ανθρωπων που νομιζουν οτι η cdιερα του pc ειναι για σουβερ της κουπας του καφε....
Τι να πω.....οταν βρω λιγο εξτρα χρονο ισως προσπαθησω να κανω εναν ολοκληρωμενο οδηγο που να αφορα την επιλογη tv εν ετη 2016.....με τιτλο "πριν ανοιξεις νεο thread για αγορα tv διαβασε αυτό..."Γιατι σιγουρα η γκρινια μου δεν βοηθαει.....anyway καταλαβα και συ τι θες να πεις....ολα καλα :ernaehrung004:
Σε αυτά που περιγράφεις έχεις απόλυτο δίκιο, κι εμένα δε μου αρέσει που πολλοί θέλουν έτοιμη μασημένη τροφή και δεν μπαίνουν στο κόπο να διαβάσουν τα χιλογραμμένα και ρωτούν και με άγαρμπο τρόπο πολλές φορές. Ακόμη με ενοχλούν και οι επικεφαλίδες που δεν "λένε" τίποτα ώστε να βοηθήσουν μελλοντικούς ενδιαφερόμενους, εγώ σε αυτούς δεν απαντάω καν καθώς δεν εκτιμούν το κόπο, το χρόνο και τις γνώσεις που τους προσφέρονται.