SMS 160 στο Iphone = πίκρα

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,524
Ελευσίνα
Σημερα ήρθε o πρωτος λογαριασμος με χρηση iphone και παρατηρώ οτι με εχουν γδάρει στα SMS.

Ενω εχω περάσει τα γνωστα fix για SMS 160 , τα εχω ενεργοποιήσει απο τις ρυθμίσεις αλλα απο οτι βλέπω κανοντας αντιστοιχιση του αναλυτικου λογαριασμου με τα αποθηκευμενα SMS το iphone δε καταλαβαινει τίποτα και καθε 70 χαρακτηρες χρεώνει 2ερο SMS.

Eλεος, εχει καταντησει τραγωδια για να δουλέψει σωστά :smash:.

Ξερει κανεις αναλυτικα την διαδικασία για να στέλνουμε 160chr/SMS μηπως μου διαφευγει κάτι?
firmware 1.1.4 ziphoned

να μην σου πω εγώ τι έπαθα με το gprs......
ώσπου ν' ανοίξει το wifi, ως γνωστόν τραβάει από gprs...τσούκου τσούκου μαζεύονται...

Εχουν βγει ήδη τα settings από το Edge....

Σημερα ήρθε o πρωτος λογαριασμος με χρηση iphone και παρατηρώ οτι με εχουν γδάρει στα SMS.

Ενω εχω περάσει τα γνωστα fix για SMS 160 , τα εχω ενεργοποιήσει απο τις ρυθμίσεις αλλα απο οτι βλέπω κανοντας αντιστοιχιση του αναλυτικου λογαριασμου με τα αποθηκευμενα SMS το iphone δε καταλαβαινει τίποτα και καθε 70 χαρακτηρες χρεώνει 2ερο SMS.

Eλεος, εχει καταντησει τραγωδια για να δουλέψει σωστά :smash:.

Ξερει κανεις αναλυτικα την διαδικασία για να στέλνουμε 160chr/SMS μηπως μου διαφευγει κάτι?
firmware 1.1.4 ziphoned

icon10.gif
icon10.gif

Ρε σύ Φραγκίσκο, sorry που γελάω αλλά δεν καταλαβαίνω. Τόσο καιρό τα "χώνεις" στο iPhone...
Γιατί πήγες κι έμπλεξες;

icon10.gif
icon10.gif

Ρε σύ Φραγκίσκο, sorry που γελάω αλλά δεν καταλαβαίνω. Τόσο καιρό τα "χώνεις" στο iPhone...
Γιατί πήγες κι έμπλεξες;
Έλα ντε...:D
Άλλωστε είναι ένα τηλέφωνο που δεν πωλείται έτσι αλλά κλειδωμένο κ εμείς το ξεκλειδώνουμε...

Γιατι θελω να τα χώνω με γνώση και όχι λόγια του αέρα!!!!!! :) :) :)
(ελευθερη μετάφραση: if u cant fight them, join them!)

Για πειτε ρε παιδες εσεις στελνετε sms160?

Αντε να βγει το ευρωπαικο 3g να το πουλήσω αυτο να παρω ενα -φανταζομαι- ποιο στα "μετρα" μας

PS. Εdge!!! xaxa δεν εβαλα καθολου τις ρυθμίσεις για Wind και ετσι ειμαι ησυχος!! μονο που μου την σπαει το ηλίθιο μηνυμα που βγαινει καθε φορα οταν ψάχνει δίκτυο και μου λεει οτι δεν ειμε συνδρομητης Edge!!! (βγαινει αυτο?)

PS.2 Και το νομιμο iphone με συνδεση AT&t τις ιδιες ελλειψεις, ατέλειες και bugs εχει

Μιλάμε ειναι θάνατος το iphone στα SMS αυτο το ανα 70ch νέο μυνημα με εχει θερίσει, Χ3 ο λογαριασμός επάνω....

Εχουμε καμμια πρόοδο στο θέμα αυτό?

χμμμ για να δουμε, θα εχω ομως και το υπάρχον πληκτρολόγιο με μικρά για email, σημειώσεις κτλ η μονο ενα πληκτρολόγιο πρεπει να υπάρχει?

συγνωμη αλλα επειδη εγω ειμαι supernoob και την παρασκευη μου ερχεται το φον και θα το κανω με iliberty δεν τα φτιαχνει τα sms?πρεπει να περασω μετα fix?πειτε μου τι αλλο πρεπει να περασω για να λειτουργουν ολα κανονικα σαν κινητο mms sms κτλπ.ευχαριστω

johny βασικα....ουτε εμεις ξέρουμε 100% τι παιζει, σε καποιους καποια fix δουλευουν σε άλους οχι. Αναλόγως τον βαθμό γκαντεμιας και πόσο πολυ ρισκάρεις με τα διάφορα που κυκλοφορούν. Μη περιμένεις όμως σίγουρες λύσεις, όρεξη να έχεις να ψάχνεις...
Μολις συνέλθεις απο τον αρχικο ενθουσιασμό αφου το παραλαβεις θα καταλάβεις οτι οτι λάμπει δεν ειναι χρυσός...

εχω υπομονη.και με το πσπ ετσι ξεκινησα και εφτασα στα τελευταια custom fw και emulators απο atari μεχρι n64 kai ps1 και 180 παιχνιδια για πσπ.
εχω αγχος γιατι καθε φορα που φλασαρα ενα πσπ υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα να χαλασει και τοτε δεν υπηρχε το pantora bat.ετσι ειναι και στο iphone?h ειναι πιο απλο?επισης ποση ωρα διαρκει το iliberty?το φον πρεπει ναναι ενεργοποιημενο η απενεργοποιημενο οταν το συνδεσω πρωτη φορα στο πισι?πρεπει να χω και το itunes installed?που θα με συμβουλευες για μεγαλητερη ασφαλια να το κανω σε xpsp2 desktop 3ετιας η vista sp1 laptop?

Last edited:
Εφόσον εχεις υπομονή και πείρα σχετική να πειράζεις gadgets δε θα δυσκολευτεις πιστευω. ΜΕ iliberty και τετοια δεν εχω επαφη να σε βοηθήσω.
Το itunes δε το γλιτώνεις πάντως και οσο αφορα το OS, πιστευω οτι δεν έχει διαφορά εκτος αν τα εργαλεια για το πειράγμα του iphone θέλουν ΧP για να τρέξουν.

δηλ το itunes πρεπει να τοχω εγκατεστημενο η και να τρεχει?φανταζομαι πρπει ναμαι ofline e?