SMS:landscape keybord,αναφορα παραδοσης κλπ?

spyrmak

Supreme Member
19 February 2007
4,748
Aθηνα
εχει το iPhone

μεγαλο

(οριζοντιο πληκτρολογιο)

για sms (χωρις εξωτερικη

εφαρμογη)?

αναφορα αποστολης

(απεσταλη)

και παραδοσης?

πολλαπλα sms?
(με η χωρις εξωτερικη
εφαρμογη?)

η ενσωματωμένη εφαρμογή του iphone:

1. οχι
2. οχι
3. ναι

με άλλη εφαρμογή αυτά διορθώνονται (bitesms, irealsms κτλ)

οχι οχι, φυσικά και μπορείς στους παραλήπτες να διαλέξεις όσους θες, απλά επιλέγοντας και προσθέτοντάς τους έναν έναν.

στην δικιά μου περίπτωση που έπρεπε να στείλω σε ΟΛΕΣ τις επαφές μου (200+), ξεμπέρδεψα πιο γρήγορα με ένα scriptaki

(εννοείτε οτι άμα θές να στείλεις σε 5-6 άτομα δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο)

Απάντηση: Re: SMS:landscape keybord,αναφορα παραδοσης κλπ?

ξεμπέρδεψα πιο γρήγορα με ένα scriptaki

Tο κάνεις να φαίνεται πολυ απλό.
Και στο αλλο thread με το HD ειπες περιπου τι εκανες αλλα δε καταλαβα τίποτα. Εαν εχεις χρόνο ανοιξε ενα thread με οδηγίες λιιγο ποιο αναλυτικά γιατι πιστευω οτι ενδιαφέρει (και εμενα) να στείλω SMS σε πολλες (+ όλες) επαφές ή ανα ομάδες εαν ειναι εφικτό.

thnx

οχι οχι, φυσικά και μπορείς στους παραλήπτες να διαλέξεις όσους θες, απλά επιλέγοντας και προσθέτοντάς τους έναν έναν.

στην δικιά μου περίπτωση που έπρεπε να στείλω σε ΟΛΕΣ τις επαφές μου (200+), ξεμπέρδεψα πιο γρήγορα με ένα scriptaki

(εννοείτε οτι άμα θές να στείλεις σε 5-6 άτομα δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο)

ok...

ευχαριστω :operator: -bye-

αλλα δε θα ταν καλο

η apple να βαλει

και μια επιλογη

π.χ. send: to all

(contacts)?

ok...

ευχαριστω :operator: -bye-

αλλα δε θα ταν καλο

η apple να βαλει

και μια επιλογη

π.χ. send: to all

(contacts)?

εεε γενικά το αποφεύγουν οι εταιρίες το "send to all" για λόγους spamming -bye-

Χάνει το παιδί την μάνα...:grandpa:

Εγώ τα χριστούγεννα έστειλα καμιά 50ρια μαζί.... Και έχασε την μπάλα...

Γενικός δεν λέει και πάρα πολλά μαζί...

δλδ τι

εννοεις

εχασε τη μπαλα?

(επισης πρεπει η αππλε να δωσει τη δυνατοτητα

μεσω του

accelerometer να

γυριζει σε

landscape το πληκτρλογιο...

Το κακό με τα baloons είναι ότι αν στείλεις πολλά sms σε ένα και σου έρθει απάντηση δεν ξέρεις από ποιον είναι γιατί έχει σε ένα μήνυμα τα ονόματα...

Γιαυτό μόλις τελιώσει να στέλνει πρέπει να σβήσεις το μήνυμα για να σου έρχονται η απαντήσεις μία μία..

Αυτό θέλω να πω... Αλλά και εγώ μέχρι να το καταλάβω το κόλπο έχανα την μπάλα, δεν ήξερα από που ερχόταν η απάντηση..

velkus τι εννοείς, δεν κατάλαβα ;
Τις προάλλες έστειλα ευχές σε 8 άτομα.
Μου έβαλε στα sms ένα μήνυμα, με τους 8 μέσα ως παραλήπτες.
Μου απάντησαν όλοι κ η κάθε απάντηση ερχόταν ξεχωριστά ως μήνυμα...οπότε, ήξερα ποιός απάντησε.

Re: Απάντηση: SMS:landscape keybord,αναφορα παραδοσης κλπ?

velkus τι εννοείς, δεν κατάλαβα ;
Τις προάλλες έστειλα ευχές σε 8 άτομα.
Μου έβαλε στα sms ένα μήνυμα, με τους 8 μέσα ως παραλήπτες.
Μου απάντησαν όλοι κ η κάθε απάντηση ερχόταν ξεχωριστά ως μήνυμα...οπότε, ήξερα ποιός απάντησε.

Ναι έ???:AFADF0:

Εμένα ερχόταν η απάντηση μέσα από αυτό που έστειλα και δεν ήξερα ποιος το έγραφε..

Αν στείλεις δεν σου φέρνει την απάντηση σαν συζήτηση μέσα από αυτό που έστειλες??

Δεν ερχόταν σε ξεχωριστό μήνυμα.. Και μιλάω για το bitesms, έτσι δουλέυει και το δικό του sms...

Mήπως μιλάς για το ireal??

Εγώ με firmware 2.2 έστειλα από το "μαμά" τα sms μου.
Μου απαντούσε λοιπόν όπως σου είπα, με νέο sms, όχι όμως ως απάντηση, αλλά ως νέο μήνυμα.

Εγώ με firmware 2.2 έστειλα από το "μαμά" τα sms μου.
Μου απαντούσε λοιπόν όπως σου είπα, με νέο sms, όχι όμως ως απάντηση, αλλά ως νέο μήνυμα.

Και εγώ την 2.2 έχω και κάνει αυτό που σου λέω..

Εγραψα από το δικό του και την απάντηση την έστειλε σαν συζήτηση, κάτι που έκανε πάντα..

Θα μας τρελλάνεις μου φαίνετε..

Δεν το σβήνεις το μήνυμα που έστειλες??

Δες εδώ...

3209101123_c4d402f589.jpg
3209101231_f6d96c56ac.jpg

Στελνώ εβδομαδιαίως πολλαπλα SMS. Πάντα οι απαντήσεις έρχονται ξεχωριστές στην επαφή τους.

Xωρίς να σβήσεις το αρχικό μήνυμα??

Δε σβήνω τίποτα!
Βέβαια με τετοιο χέριασμα που εχουν τα τηλεφωνακια μας για να δουλέψουν δε μου φαίνεται παράξενο που εχουν διαφορετική συμπεριφορά τα τηλέφωνα απο χρήστη σε χρήστη...

Δε σβήνω τίποτα!
Βέβαια με τετοιο χέριασμα που εχουν τα τηλεφωνακια μας για να δουλέψουν δε μου φαίνεται παράξενο που εχουν διαφορετική συμπεριφορά τα τηλέφωνα απο χρήστη σε χρήστη...

Θες να μου πεις ότι έχεις κάνει κάτι για να σου πέρνει τις απαντήσεις με ξεχωριστά μηνύματα και όχι με συζητήσεις με το δικό του sms???

Δεν νομίζω να μου έχει ξεφύγει κάτι τέτοιο?? Η μήπως??

Ρε παιδιά πάντα έτσι ήταν και μάλιστα αυτή είναι η φιλοσοφία του default SMS δεν μπορεί να άλλαξε..

Τους παραλήπτες τους έχετε έστω και μία φορά μέσα στο sms ξεχωριστά από άλλο μήνυμα?? Γιατί τότε ναι, η απάντηση πάει στό όνομα που ήδη ειπάρχει μέσα στο sms...

Εγώ μιλάω σε παρθένο sms χωρίς μηνύματα η να μην ειπάρχει κανένας παραλήπτης στο sms..

Τι θέλω να πω, αν στείλεις στον βαγγελη/κατερίνα/θαναση/μαρια/ελενη και να έχεται ήδη στείλει σε αυτούς παλιότερο μήνυμα και ειπάρχουν μέσα στα μυνήματα τότε θα πάνε η απαντήσεις στα ονοματά τους αν όμως κάποιος δεν ειπάρχει στο sms τότε η απάντησή του θα πάει σε αυτό που στείλατε..

Και κάτι άλλο δλδ εάν στείλετε σε έναν και απαντήσει, έρχεται σε ξεχωριστό μήνυμα η σαν συζήτηση όπως στις Photo? Για να βγάλω μία άκρη..

Ξαναλέω, έχω το 1ο iphone, το έκανα 2.2 με την γνωστή διαδικασία, έστειλα μαζικό sms που υποστηρίζει πια, σε 8 παραλήπτες, δεν είχα άλλα μηνύματα από αυτούς στο κινητό μου, μου απάντησαν κ ήρθαν οι απαντήσεις σε ξεχωριστά μηνύματα, με το όνομα που τους έχω στον κατάλογο μου, ενώ το αρχικό μήνυμα που είχα στείλει το είχα ακόμα στο τηλ μου.