Έχει αρχίσει από τώρα να με "πατάει στο λαιμό".
Μασκα-αναπνευστηρας και βουτιά στα βαθιά ...
Και φυσικά τα RAW τα τρώει η σκόνη πλέον.
Που χρόνος για επεξεργασία. ..
Μια χαρά το auto WB και το jpeg. ..
Θα μπορούσε να έχει λεζάντα "Ζήσε το Μύθο σου στην Ελλάδα" όμως πίνουν Βεργίνα και εδώ μιλάμε για έρωτα και όχι για μπύρα. Έλα μην κάνεις την ανήξερη. Αυτό το καινούργιο , το παλιό, το παντοτινό. Τα ξέχασες; Τα θυμήθηκες; Να σου μιλάει ο άλλος ώρες ατελείωτες και εσύ να τον κοιτάς στα μάτια να μην παρακολουθείς τι λέει απλά τα λόγια να είναι μελωδία, τραγούδι, κελάηδισμα.Όλα του να έχουν ενδιαφέρον κάθε κίνηση, κάθε λέξη, κάθε σιωπή. Η φωτογραφία είναι κύκλος . Ο κύκλος της ζωής. Αλλάζουν μόνο τα πρόσωπα. Γυρνάει συνέχεια γύρω σου , εσύ διαλέγεις σε πιο βαγόνι θα μπεις. Εσύ διαλέγεις έναν από τον κόσμο όλο, για να γίνει ο κόσμος σου αυτός ο ένας.
Τους έβλεπα ώρα , δειλά δειλά τους φωτογράφισα δεν ήθελα να τους χαλάσω τη μαγεία. Ούτε κινητά, ούτε selfie μόνο βλέμματα και λόγια.
Θα μου πεις ότι αύριο μπορεί να μην είναι μαζί αλλά τη σημασία έχει το μέλλον αν δεν έζησες το παρόν. Σε λίγο ξαναπερνά το βαγόνι του έρωτα έχε το νου σου να προλάβεις να ξαναμπείς.
Τη φωτογραφία την έβγαλα για να "γκρινιάξω" στη γυναίκα μου.
Να και το κείμενο που της έγραψα
Έρωτας by Panos Tiniakos, on Flickr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.