Snapshots-Still lifes

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Έχει αρχίσει από τώρα να με "πατάει στο λαιμό".
Μασκα-αναπνευστηρας και βουτιά στα βαθιά ... ;)

Και φυσικά τα RAW τα τρώει η σκόνη πλέον.
Που χρόνος για επεξεργασία. ..
Μια χαρά το auto WB και το jpeg. ..

Υπομονή φίλε αξίζει ο κόπος όσο τίποτε αλλο, ζήσε τις στιγμές είναι μαγικές !! Και σε λίγο καιρό θαχεις πολύ δουλείτσα, θα εισαι ζωσμένος με 2-3 μηχανές και θα τρέχεις απο πίσω της :2thumb22sup:

Να σου πω την αλήθεια, περιμένω την em1 II όσο και να φαίνεται απίθανο.
Ελπίζω έτσι να φύγουν οι τελευταίες em1 σε τιμή χώμα μπας και χτυπήσω καμιά.

Τη φωτογραφία την έβγαλα για να "γκρινιάξω" στη γυναίκα μου.
Να και το κείμενο που της έγραψα
Θα μπορούσε να έχει λεζάντα "Ζήσε το Μύθο σου στην Ελλάδα" όμως πίνουν Βεργίνα και εδώ μιλάμε για έρωτα και όχι για μπύρα. Έλα μην κάνεις την ανήξερη. Αυτό το καινούργιο , το παλιό, το παντοτινό. Τα ξέχασες; Τα θυμήθηκες; Να σου μιλάει ο άλλος ώρες ατελείωτες και εσύ να τον κοιτάς στα μάτια να μην παρακολουθείς τι λέει απλά τα λόγια να είναι μελωδία, τραγούδι, κελάηδισμα.Όλα του να έχουν ενδιαφέρον κάθε κίνηση, κάθε λέξη, κάθε σιωπή. Η φωτογραφία είναι κύκλος . Ο κύκλος της ζωής. Αλλάζουν μόνο τα πρόσωπα. Γυρνάει συνέχεια γύρω σου , εσύ διαλέγεις σε πιο βαγόνι θα μπεις. Εσύ διαλέγεις έναν από τον κόσμο όλο, για να γίνει ο κόσμος σου αυτός ο ένας.
Τους έβλεπα ώρα , δειλά δειλά τους φωτογράφισα δεν ήθελα να τους χαλάσω τη μαγεία. Ούτε κινητά, ούτε selfie μόνο βλέμματα και λόγια.
Θα μου πεις ότι αύριο μπορεί να μην είναι μαζί αλλά τη σημασία έχει το μέλλον αν δεν έζησες το παρόν. Σε λίγο ξαναπερνά το βαγόνι του έρωτα έχε το νου σου να προλάβεις να ξαναμπείς.
Έρωτας by Panos Tiniakos, on Flickr

Πολύ όμορφη στιγμή Παναγιώτη.
Ο έρωτας όντως φαίνεται από τον τρόπο που τον κοιτάει!

Τη φωτογραφία την έβγαλα για να "γκρινιάξω" στη γυναίκα μου.
Να και το κείμενο που της έγραψα

Έρωτας by Panos Tiniakos, on Flickr

τωρα την πηρα χαμπαρι...
πολυ καλη στιγμη... αλλα με τετοιες τιμες ,θα μας φυγουν και οι τελευταιοι τουριστ:flipout:

28896213285_a2f4ba2856_b.jpg
[/url]_R004107- Argalasti Pilio 2016 by miltos, on Flickr[/IMG]

Ξερω ότι θα στην σπάσω και παλι αλλά πρόσεχε τον ορίζοντα, τραβαει αμεσως το ματι τουλαχιστον το δικο μου !

Κανένα θέμα, η κριτική είναι πάντα ευπρόσδεκτη.
Πάντα χρησιμοποιώ τον ορίζοντα στο viewfinder αλλά μάλλον αυτός ευθυγραμμίστηκε με κάτι άλλο.
Τον ορίζοντα είναι η αλήθεια δεν του δίνω και πολύ σημασία. Κακώς, γιατί χρόνος υπήρχε.

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγω το παθαίνω, εχω παντα ανοιχτο ένα αχνό grid τοσο στο Liveview οσο και στο EVF, (τα κλισιόμετρα τα αποφεύγω γιατι πιανουν χωρο και μου αποσπούν την προσοχή) αλλα πολλες φορες μου φευγει λιγο, μετα κανω μια μικρο διορθωση στην επεξεργασια ...

Ηλια νομιζω διχως το φωτιστικο θα ηταν τελεια! Κ παλι ομως μου αρεσε πολυ! :)