Snapshots-Still lifes

42638023745_437ff17fbb_b.jpg
[/url]_DSF3247 -2 by Miltos Kostoulas, on Flickr[/IMG]

43495384892_35fb1afa08_b.jpg
[/url]_DSF3287 by Miltos Kostoulas, on Flickr[/IMG]

Καλή η πρώτη, στην δεύτερη δεν βλέπω την τύφλα μου! Αλλά ίσως αυτό να είδε ο φωτογράφος...

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Όντως δεν τον είχα προσέξει με μια πρώτη ματιά ... πολύ καλή Νίκο αλλά θα ήθελα να βλέπω και τον στόχο δεξιά

Καλησπερα παιδια και Χρονια Πολλα.

Μερικες φωτο απο την 13χρονη κορη μου. Θα ηθελα την γνωμη σας γιατι αρχιζει και της αρεσει η φωτογραφια.
Ζητω την επιείκεια σας καθως ειναι η πρωτη της απόπειρα στην φωτογράφιση...καθε σχολιο δεκτο.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Δεν νομίζω ότι είναι αναγκαία κάποια κριτική. Φιλική γνώμη - ως πατέρας κόρης επίσης - άσε το παιδί να παίξει και να πειραματιστεί χωρίς αυτόν τον βραχνά! Όλες ωραίες είναι!

Δεν νομίζω ότι είναι αναγκαία κάποια κριτική. Φιλική γνώμη - ως πατέρας κόρης επίσης - άσε το παιδί να παίξει και να πειραματιστεί χωρίς αυτόν τον βραχνά! Όλες ωραίες είναι!

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.
Αυτο κανω , την αφηνω να κανει αυτο που της αρεσει και χωρις (πολυ σωστα το λες, βραχνα) απλα θα ηθελα καποια γνωμη (προς εμενα και οχι προς την μικρη μου) σε ο,τι αφορα την οπτικη/τεχνικη για να την βοηθησω οσο μπορω.

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Η πρωτη ασπρόμαυρη και η τρίτη δείχνουν οτι εχει σκεψη στο κάδρο της και θελει να τη μεταδώσει , αυτο που σου συνιστώ να της μάθεις αν μπορεις κυριως ειναι να έχει υπομονή γιατι τα παιδια απογοητεύονται εύκολα αν δεν φέρνουν αποτελέσματα.
Αν δεις οτι της αρεσει πολύ μπορει να μάθει τα βασικά με καποιο σεμινάριο, τα παιδια απορροφούν σαν σφουγγαρι τις πληροφορίες και καλο ειναι αυτες να δίνονται με μια σειρά.

Μερικα βασικά μπορει να διαβάσει και στο σχετικό νημα που έχουμε :
https://avclub.gr/forum/showthread.php/56579-Βασικές-Αρχές-Φωτογραφίας-για-Αρχάριους

Πολύ καλά.
Επιτυχία ότι θα ασχοληθεί με ένα χόμπι.
Όπως είπε και ο Νάσος για αρχή αστην να εκφραστεί μέσα από τη φωτογραφία και ότι βγει στην πορεία το συζητάς - ταμε.
Υγεία να έχει και όλα τα άλλα θα έρθουν.