Μια χαρά την έφτιαξες, ο συμβολισμός εξαίρετος...
Πραγματι αν και την ημέρα των 113ών γενεθλίων του συλλόγου που ανεβηκε η φωτό θα την ηθελα να δινει και μια ελπίδα για την αναγέννηση του κοιμισμένου γίγαντα μεσα απο τις στάχτες του !
Μια χαρά την έφτιαξες, ο συμβολισμός εξαίρετος...
Σημασια εχει πρωτιστως η εκθεση να ειναι σωστη στο foreground αλλα μια τετοια λεπτομερεια αν δεν αναδειχθει (μεσω μιας μασκας) σε πλεονεκτημα καθισταται μειονεκτημα.
Δοκιμασες να "σωσεις" την highlight area ?
Λοιπον εγώ δεν θα σταθώ στα καμμένα αλλά στην φωτογραφία και τι ακριβώς θέλεις να παρουσιασεις (αυτό εσυ το ξέρεις καλύτερα και ο στόχος είναι να το περνάς στον θεατή). Όπως την παρουσίασες εχει πολλά επικαλύπτομενα στοιχεία που δεν βοηθούν στην σύνθεση, το κλειδί και τα κάγκελα που σαν ιδέα δεν είναι άσχημα αλλά το φοντο μας τα μπέρδευει πολύ , το δενδρο είναι πολύ κοντά και κυριολεκτικά την πνίγει , ο ουρανός με τα καμένα παρότι δεν με ενοχλεί τόσο δεν μου προσθέτει κάτι ...
Εγώ θα κοίταγα π.χ. με ένα τολμηρό crop να τονίσω τα ενδιαφέροντα στοιχεία της και να αφήσω την φαντασία να ψάξει για τα υπόλοιπα (που είναι η πόρτα ? Τι κρύβεται πίσω από τα κάγκελα ? )
Πολύ πρόχειρα με ένα δικό μου crop αν μου επιτρέπεις
Πήρε φωτιά η ΕΜ1.2 βλέπω Δημήτρη, να τη χαρείς εύχομαι !
Μου άρεσαν και οι δυο !
Πολύ καλές κι οι δυό, ωραία χρώματα και ατμόσφαιρα!
Πολυ ωραια ειδικα η δευτερη που εχει αυτο που λεμε βαθος.
Τα highlights τα εχεις περιποιηθει με λιγο glow ή ιδεα μου ειναι ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.