Snapshots-Still lifes

Απογευματινή βόλτα δοκιμάζοντας τον pentax k 200mm f4 με την canon eos r σε μονοπάτι κοντά στην πόλη του Βόλου.

Ένα μονόποδο ή μηχανή με σταθεροποίηση θα βοηθούσε.

Τα απομεινάρια των πλημμυρών του Σεπτεμβρίου με την ασυδοσία των περιοίκων είναι εμφανή.

_MGL7973 2024-05-17 testing pentax k 200mm f4 by Miltos Kostoulas, on Flickr

_MGL7839 2024-05-17 testing pentax k 200mm f4 by Miltos Kostoulas, on Flickr

_MGL7895 2024-05-17 testing pentax k 200mm f4 by Miltos Kostoulas, on Flickr

_MGL7768 2024-05-17 testing pentax k 200mm f4 by Miltos Kostoulas, on Flickr

_MGL7806 2024-05-17 testing pentax k 200mm f4 by Miltos Kostoulas, on Flickr

_MGL7852 2024-05-17 testing pentax k 200mm f4 by Miltos Kostoulas, on Flickr

Last edited:
Απίστευτες εικόνες, όλα έγιναν θολά και πορτοκαλί λόγω της Αφρικανικής σκόνης.
(δεν άντεξα άλλο και είπα να τρολλάρω τα sites και όλους τους χρήστες των social, που βάζουν τα φίλτρα τέρμα, για να δείξουν την αφρικανική σκόνη..... )
africa1.jpg

africa2.jpg

• Like
Reactions: gkpapad
Που είναι αυτό το εγκαταλελειμμένο πρατήριο; Εχω εντοπίσει κι εγώ ένα, περνάω μια φορά το τρίμηνο και μόλις το περνάω σκέφτομαι τι ωραίες φωτογραφίες θα έβγαζα! αλλά μια θέλω να είναι απόγευμα να έχει σκιές, την άλλη δεν έχω την μηχανή, στο τέλος θα περάσει η οικονομική κρίση θα το νοικιάσει κανένας και θα χάσω το θέμα.........

Last edited:
Που είναι αυτό το εγκαταλελειμμένο πρατήριο; Εχω εντοπίσει κι εγώ ένα, περνάω μια φορά το τρίμηνο και μόλις το περνάω σκέφτομαι τι ωραίες φωτογραφίες θα έβγαζα! αλλά μια θέλω να είναι απόγευμα να έχει σκιές, την άλλη δεν έχω την μηχανή, στο τέλος θα περάσει η οικονομική κρίση θα το νοικιάσει κανένας και θα χάσω το θέμα.........
Αγρίνιο

Παρατήρησες shutter shock ή έχεις γυρίσει σε ηλεκτρονικό κλείστρο? Απ' ότι λέει βέβαια η εταιρεία και στο auto είναι εντάξει με το τελευταίο firmware...

Δημήτρη στο πολύ λίγο που την χρησιμοποίησα δεν είδα κάτι.
Επειδή κυρίως έκανα τον οδηγό του έφηβου ανηψιού και της παρέας του ζήτημα να έκανα 10 λήψεις και αυτές σε AV

Όταν μπορέσεις να ασχοληθείς πες μας, στα δείγματα που ανέβασες δεν βλέπω κάτι ύποπτο...