Snapshots-Still lifes

χαχα:)
παντως τελευταια αρχιζουν και μου ζητανε διαφοροι να τους βγαλω φωτογραφιες αντι να τρεχω εγω και να τους ζηταω, κατι ειναι και αυτο:)

χαχα:)
παντως τελευταια αρχιζουν και μου ζητανε διαφοροι να τους βγαλω φωτογραφιες αντι να τρεχω εγω και να τους ζηταω, κατι ειναι και αυτο:)

Αυτό είναι σπουδαίο! Μπράβο Παύλο...

Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Κ

απο την σχολική γιορτή

Αν και μαλλον δεν ειναι σωστη ως αποψη, αλλα εχε κατα νου και το κροπ... ενα βηματακι πιο πισω να πιασεις ολο το αριστερο χερι και μετα το ...φιξαρεις...

αντι να τις κραταω στιν σκληρο μου τις ανεβασω και εκει και οτι βγει

Και πως παει η δουλεια? Πουλας τιποτα?

Καλη τακτικη αυτη, αντι να ανεβαζεις στο φλικερ να ανεβαζεις στα μικροστοκ, αλλα οι δικες μου -οσες τυχον περνουσαν- θα ηθελαν ολες μοντελ ριλιζ και αντε να συνεννοεισαι στα ξενα...!!!!

Αν και μαλλον δεν ειναι σωστη ως αποψη, αλλα εχε κατα νου και το κροπ... ενα βηματακι πιο πισω να πιασεις ολο το αριστερο χερι και μετα το ...φιξαρεις...
απόλυτο δίκιο για το κομμένο χέρι!
γενικά ήθελα να είμαι όσο πιο διακριτικός μπορούσα, πολλοί τραβούσαμε είτε φωτο ή βιντεο και δεν ήθελα,
ούτε ήταν εύκολο να μετακινούμαι πολύ
το πρόγραμμα το έβαλα στο αυτόματο και με έσωσε!!!
28 Οκτωβρίου το είχα σε προτεραιότητα διαφράγματος και ήταν μεγάλη αποτυχία.

Σε σχολική αίθουσα με μικτό φως φθορισμού και φυσικό τι κάνουμε???
γιατί έρχεται και 25 Μαρτίου!!

το είχα σε προτεραιότητα διαφράγματος και ήταν μεγάλη αποτυχία.

Σε σχολική αίθουσα με μικτό φως φθορισμού και φυσικό τι κάνουμε???!

Γιαι ηταν αποτυχια? Επερνες αργες ταχυτητες και εβγαιναν κουνημενες?

Τραβας raw, βγαζεις στην αρχη μια να δεις τι ιστογραμμα περνεις και μετα γυρνας στο μανιουαλ και ρυθμιζεις αναλογως. WB αστο και στο αυτοματο ή δες πιο απο τα ετοιμα προγραμματα σου δινει το χρωμα που θελεις.

.....αλλα οι δικες μου -οσες τυχον περνουσαν- θα ηθελαν ολες μοντελ ριλιζ και αντε να συνεννοεισαι στα ξενα...!!!!

Eσυ ξεκινα να προπονεισαι στο τρεξιμο, που θες και μοντελ ριλις...

Γιαι ηταν αποτυχια? Επερνες αργες ταχυτητες και εβγαιναν κουνημενες?

Τραβας raw, βγαζεις στην αρχη μια να δεις τι ιστογραμμα περνεις και μετα γυρνας στο μανιουαλ και ρυθμιζεις αναλογως. WB αστο και στο αυτοματο ή δες πιο απο τα ετοιμα προγραμματα σου δινει το χρωμα που θελεις.

τελικά πρέπει να έφταιγε οτι στις 28 Οκτωβρίου τα παιδιά φορούσαν ασπρες μπλούζες και το φόντο ηταν ανοιχτό
ενω τα Χριστούγεννα άσπρες μπλούζες σε σκούρο φόντο και δείχνουν πιο ωραία αλλα και η μηχανή εστίαζε πιο εύκολα και καλύτερα!!!

Μου αρέσει το στύλ σου, συνέχισε ακάθεκτος!

Δημητρη σε ευχαριστω:ernaehrung004:
Ηλια μην φανταστεις τιποτα σπουδαιο αλλα ανεβαινω
εξαλλου hdr τοπια δεν τα λες και stock photography

_MG_5466.jpg by 1L1as, on Flickr

Μη δινετε σημασια ουτε στη φωτο ουτε στο... copyright. Απλα, μολις συνδεσα το λαιτρουμ με το φλικερ και ειπα να δω τι παιζει... βολευει νομιζω... γλιτωνω το διπλο σωσιμο σε διαφορετικες αναλυσεις που εκανα μεχρι τωρα...

Πως να μεταμορφώσεις ένα αχαρο μετρητή της ΔΕΗ...

Attachments

• ImageUploadedByTapatalk1325102486.752995.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1325102486.752995.jpg
    52.8 KB · Views: 196
Μου θύμισες τους μετρητές της ΔΕΗ στα νησιά, που τους βάφουν και η εταιρεία κάνει πως δεν το βλέπει!

Seefeld in Tirol, Austria

Mε ψηφιακή compact.
5407284291_04d1ef0bf1_z.jpg