Snapshots-Still lifes

attachment.php

Attachments

• _MG_6361.jpg
    _MG_6361.jpg
    38.8 KB · Views: 206
Είναι κανένας μήνας τώρα που ασχολούμαι με microstock, ανεβάζω μια δικιά μου που μου άρεσε...

water-thumb19572919.jpg

Τίποτα ακόμα Δημήτρη, η συγκεκριμένη θα είναι διαθέσιμη από αύριο, γενικά δύσκολη ιστορία, για το ss έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα...

Και μια από μένα: Το καθιερωμένο κυριακάτικο ψήσιμο..

attachment.php

Attachments

• DSC04791.jpg
    DSC04791.jpg
    132.6 KB · Views: 136
Και μια από μένα: Το καθιερωμένο κυριακάτικο ψήσιμο..

Και τι καλο βαλατε επανω??? :award:

Δεν ξερω αν επεξεργαζεσαι μετα τις φωτο, αλλα η συγκεκριμενη θα ηθελε -κατα τη γνωμη μου- λιγο εντονο πειραγμα... κοντραστ και κορεσμο στη θρακα και σκοτεινιασμα στο φοντο... ίσως... :idea:

Επεξεργασία σε πολύ μικρό βαθμό , δηλ το auto στο LR.
Δηστυχώς δεν έχω φωτό για τα μετά... αλλά ακολούθησαν σπαλομπριζόλες χοιρινές χαχα!

Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς στο θέμα

imgp8762.jpg

Μια χαρά είναι στο θέμα, και προσωπικά μ'αρέσει αρκετά.
Μια μικρή παρατήρηση όμως: ίσως θα ήταν καλύτερα να είχες αποφύγει να κρύψεις το βάζο πίσω από το ποτήρι :) ακόμα και με μια καλόπροαίρετη παρέμβαση ( να έπαιρνες το ποτήρι μπρόστα από το βάζο και να το έβγαζες εκτός σκηνής..)

Κατά τα άλλα πολύ ωραίο φως και το (συνήθως δύσκολο) γυαλί βγήκε μια χαρά με ενδιαφέρουσες ανακλάσεις...
-bye-

Εχεις απόλυτο δικιο στις "σκηνικες" παρατηρήσεις drek. Θα δοκιμάσω να αφαιρέσω το μεσαίο ποτήρι αν και οι γνώσεις μου στο ps δεν νομίζω να φτάσουν

Εχεις απόλυτο δικιο στις "σκηνικες" παρατηρήσεις drek. Θα δοκιμάσω να αφαιρέσω το μεσαίο ποτήρι αν και οι γνώσεις μου στο ps δεν νομίζω να φτάσουν

Είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις αυτό στο photoshop, η παρατηρησή μου αφορούσε την στιγμή που έβγαζες τη φωτογραφία :)

xaxaxaxa
ήταν πρωί και δεν είχα πιει καφέ το κατάλαβα μετά όταν το ξαναδιάβασα αλλά ήταν αργά για edit