Snapshots-Still lifes

_MG_4544.jpg

Λεωνιδα, εξυπνη... αλλα πολυ παραμορφωση στο κεντρο ρε παιδι μου...:afro: με σαμγιανγκ την εβγαλες...??:2thumb22sup:

Διαβασα ενα ωραιο αρθρο στο luminous και ειπα δοκιμασω και κανενα δικο μου Preset... και εβγαλα το παρακατω...

_MG_4996 by 1L1as, on Flickr

Επομενο σχεδιο να δοκιμασω το bokehrama... ενδιαφερον φαινεται, αρκει να ζεστανει λιγο ο καιρος εδω...εχει ασχοληθει κανεις με την παραπανω μεθοδο? Αξιζει τιποτα?

Ηλια λιγο α-χρωμο ειναι ή μου φαινεται?

"Τριλιζα"

Aυτος ηταν ο σκοπος, απλα δεν ξερω πως... δειχνει...

Πολυ ωραια η τριλιζα...!!! Αν γεμιζες και λιγο τον ουρανο (με καποια επεξεργασια ή αν ειχες κανενα φιλτρο κατα την ληψη γιατι βλεπω να εχει πληροφορια) θα ηταν -πιστευω- ακομα καλυτερη...

Ηλια,η φωτογραφια σου χανει λιγο σα συνολο εξαιτιας του οτι δεν εχει καποιο ιδιαιτερο θεμα να προκαλεσει ενδιαφερον,να βγαζει καποιο συναισθημα κτλ.Ετσι τη βλεπω εγω.

Την επεξεργασια που εχει ενδιαφερουσα τη βλεπω,σιγουρα θα ταιριαξει σε καποιο αλλο θεμα.(πχ μια αλλη που ειχες βαλει με εναν νεαρο που επαιζε κατι μπαλες...)

Λεωνιδα ωραια ιδεα(και σε συνδυασμο και με τον τιτλο),θα συμφωνησω παντως και'γω με τον Ηλια,αν γινοταν να κανεις τον ουρανο πιο ενδιαφερον,θα ηταν αισθητα καλητερη.

................

Λεωνιδα ωραια ιδεα(και σε συνδυασμο και με τον τιτλο),θα συμφωνησω παντως και'γω με τον Ηλια,αν γινοταν να κανεις τον ουρανο πιο ενδιαφερον,θα ηταν αισθητα καλητερη.

Ναι, πιθανον να εχεται δικαιο ολοι σας αλλα εαν με ξερετε θα γνωριζετe οτι, οτι φωτογραφια ανεβαζω κατα +90% ειναι πρωτογενες αρχειο και ΔΕΝ κανω καθολου επεξεργασια (περα του crop, resize & sharp)

Επειδη απο τη μεση και κατω εχει ζεστα χρωματα,θα ηταν ωραιο και ο ουρανος πανω να ειχε πιο πολυ μπλε και συννεφα.Δειχνει οτι θα μπορουσες να το φερεις λιγο με το photoshop,αν ειναι και RAW (Μη νομιζεις βεβαια οτι και'γω ξερω απο Photoshop :frown: )

Παντως αν ελειπε και η αλυσιδα,και ηταν και ο ουρανος οπως το σκεφτηκα,πιστευω θα ηταν πολυ πιο δυνατη εικονα.
Σαν ιδεα/εκτελεση ομως και σαν ποιοτητα,ειναι καλη και οπως ειναι τωρα.