Snapshots-Still lifes

η δευτερη ειναι πιο κλασσικη μαλλον σαν καδρο, αυτη ειχα στο μυαλο μου να βγαλω, και μετα ειπα να παιξω λιγο με καπια διαφορετικη γωνια, με τον σιγμα 30μμ/1.4 στα φ1.6 ειναι, χωρις καπιο αλλο φωτιζμο εκτος απο την ΤV

On the road

7068194721_ed83689f9b_b.jpg

iPhone 4S με διάφορα εφέ απο το Camera+

Είχε καθαρό καιρό ενα πρωί στην Autobahn και μου άρεσε η σκηνή. Δυστηχώς είχα μόνο το κινητο μαζί αλλά σε καλές συνθήκες την παλεύει λίγο.

Αν το καδρο ειναι καλο, τα τεχνικα περισσευουν Αλεξ... το αυτο και για τον δασοφυλακα του Αγγελου...

Παύλο πολύ καλή η πρώτη.

Νίκο πού τα βρίσκεις αυτά; Εμένα δε με βάζουν να τραβήξω τέτοια ρε γμτ..

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Νίκο πού τα βρίσκεις αυτά; Εμένα δε με βάζουν να τραβήξω τέτοια ρε γμτ..

Από πρόσφατη άσκηση...τραβηγμένη από φρεγάτα...το CHINOOK στα 20 μετρά...
Και άλλη μια...

7093267375_dcc4d4b1ac_c.jpg

Πολυ δυνατες αυτες του Νικου απο το ΠΝ... αν εχεις θεμα, δεν χρειαζεσαι τιποτε αλλο τελικα...

Ηλία καλό το θέμα,αλλά πρέπει να βρω και τίποτα ''ψιλά'' για την απόκτηση ενός αξιοπρεπούς 70-200...(SIGMA-TAMRON).
Δείγμα της πιτσιρίκας,Olympus E-PL1...

468593_3700400031377_1316723020_33513855_60924529_o.jpg

Νικο, αφου εχεις την ανεση να τραβας τετοια θεματα, παρε συντομα εναν 70-200.

Σε αυτην με το Σινουκ πανω στη θαλασσα, αυξησε λιγο το κοντραστ και σκοτεινιασε τα μαυρα. Θα φυγει η θολουρα. Στην τελευταια με το ελικοπτερο, μαζεψε λιγο το φως στον ουρανο για να εμφανιστουν τα χρωματα και στειλτη μου να τη βαλω wallpaper...:ernaehrung004:

Αυτό το αίσχος είναι η νέα Cayenne; Δε θυμόμουν πως ήταν έτσι και αναρωτήθηκα μήπως είναι κανά κινέζικο με logo Porsche.. :flipout:

Αυτό το αίσχος είναι η νέα Cayenne; Δε θυμόμουν πως ήταν έτσι και αναρωτήθηκα μήπως είναι κανά κινέζικο με logo Porsche.. :flipout:

Ναι δικιο εχεις!
Απ'εξω μπορει να φαινεται σα hyundai αλλα απο μεσα καταλαβαινεις τη διαφορα.. ιδιως αν ανοιξεις το καπω..