Snapshots-Still lifes

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Το μοντέλο είναι η μικρή Μάριαμ, σε ηλικία 5 ημερών...

Χαχα θα σε μαλώσει ο Νονός και μπορεί να σου αλλάξει το όνομα :D

Να τη χαίρεστε!

Re: Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Χαχα θα σε μαλώσει ο Νονός και μπορεί να σου αλλάξει το όνομα :D

Να τη χαίρεστε!
Ευχαριστώ, δεν είναι δικιά μου, αν και μπήκα σε πειρασμό να την κλέψω!

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Φτιαχνουν κατι αναμνηστικα νομισματα με αυτο το πραμα...

Να σαι καλά φίλε μου , μόλις με πήγες ένα ταξιδάκι 10 χρόνια πίσω , κάπου στην Αυστρία όπου είχα τυπώσει το δικό μου νόμισμα σε ένα τέτοιο εργαλείο .

Last edited:
μόνιο σε αυτα τα μέρη μπορείς να βρείς κάτι τέτοιο στο δρόμο....και είναι πραγματικά λες και ζεις χρόνια πίσω!! μπράβο Ηλία!! Δεν μου λες....Σλοβακία είσαι ή Τσεχία και σε ποιό μέρος;; Ετσι για να μας φιλοξενήσεις :operator:

Σε ευχαριστώ, ήταν ένα απόγευμα με την γυναίκα μου σε ένα ωραίο καφέ, δίπλα μας καθόταν μια νεανική παρέα και αυτό ακριβώς θέλησα να "βγάλω" την δροσιά τους! (που είναι θολή και φευγαλέα...)

Nαι ναι, το μαθαμε το κολπο... οταν μας ξεφευγει η εστιαση το λεμε "βγαλσιμο δροσιας".... :flipout: Ωχ... με τη συζυγο ησουν, το περνω πισω... :flipout::flipout::grinning-smiley-043

Κosmous και dimiko και αυτο το βαρελι Αυστρια το βρηκα. Εγω ειμαι Σλοβακια, αλλα και τσεχιες και αυστριες και ουγγαριες ειναι... ενα κλικ δρομος...

...καλως να ορισετε...

ευτυχώς είναι ανεκτική (και με την άδεια της αστυνομίας κύριε πρόεδρε!) :flipout::flipout::flipout:

Λόγω και της απολυτής σημερινής επιτυχίας,στο σενάριο εκπαιδευτικών βολών του Π.Ν.

''Βολή ESSM, Φ/Γ ΣΑΛΑΜΙΣ''

7308048224_63b060b375_b.jpg

Πολυ καλη... (κατι εμαθες στην συναντηση του Αβερωφ...) :flipout: :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Λιγη επεξεργασια στο βλημα, να φαινεται καλυτερα, τη σηκωνε...

Ηλία η φώτο δεν είναι δικιά μου...(δανεική συναδέλφου)...
Απλα στη φώτο είμαι εγώ...

Και το video...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τι να προφτασεις να φωτογραφησεις.....και που προλαβε να την βγαλει με το βλημα μεσα στο καδρο εγω το θεωρω τεραστια επιτυχια.