Snapshots-Still lifes

Και για αυτες... τι νομιζεις? Εδω δεν κανει μπανια ο λαος? Εχει κατι πισινες, κατι λιμνες και κατι οργανωμενες παραλιες, τυφλα να χουν τα Μαουι.... -bye-

Επιστροφή...

8995113482_314625a052_b.jpg

To wb δεν κατάφερα να το φέρω ώστε να βγει χρωματικά ακριβώς όπως τον έβλεπα ο ουρανός , βέβαια custom ρύθμιση δεν δοκίμασα καθώς δεν ήθελα να χάσω την στιγμή και φυσικά δεν σκέφθηκα καθόλου το raw .
Οι παρακάτω δύο φωτός είναι μετά από το δυνατό χαλάζι στην Νάουσα στις 10/6 .

Βολος, τραπεζακι στο κυμα και νεροποτηρα...? Ξενερωμα... που ειναι τα τσιπουρα...? Εκτος αν τα πινετε στα μεγαλα σα νερο... :ADFADF1:

οχι σε μικρα τα πινουμε!!
μπαρακι ειναι με μια μικρη προκυμαια μεσα στην θαλασσα
ειχε αριστερα αυτο το συννεφο που φωτίζονταν ακόμη απο τον ήλιο και ειπα να δοκιμάσω την τυχη μου
μειωσα ελαχιστα τα highlits κα εβαλα λιγο χρωμα!

Χε χε... καλη ειναι... εγω θα εβαζα και οσο χρωμα περισσεψε, θα εβαζα ενα ντεγκραντε στον ουρανο με το κλαριτυ στο τερμα και το exposure κανα δυο στοπ κατω, θα το περνουσα και απο ενα τοναλ κοντραστ στο νικ και μετα θα το ανεβαζα... διχως φοβο και παθος... :music-smiley-005:

Χε χε... καλη ειναι... εγω θα εβαζα και οσο χρωμα περισσεψε, θα εβαζα ενα ντεγκραντε στον ουρανο με το κλαριτυ στο τερμα και το exposure κανα δυο στοπ κατω, θα το περνουσα και απο ενα τοναλ κοντραστ στο νικ και μετα θα το ανεβαζα... διχως φοβο και παθος... :music-smiley-005:

Εκανα κι εγω μια δοκιμη, αν και δεν σηκωνε πολλα μια και απο οτι μου ειπε ο Σαββας ειναι απο κινητο...

20130608_205904a1_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

σε ευχαριστω Ηλία για τον κόπο σου
πραγματικα αλλη φωτογραφια

Attachments

• 20130608_205904a1.jpg
    20130608_205904a1.jpg
    106.6 KB · Views: 176
Last edited: