Snapshots-Still lifes

Ναι ο Alex μας κάνει ίσως να ζηλεύουμε αλλά παντού υπάρχει ομορφιά.
Ίσως εγώ το βλέπω έτσι γιατί μένω σε νησί και κάθε μέρα βλέπω το Αιγαίο.
Προχτές είχα πάει για περπάτημα και ακόμη έχω στα ρουθούνια μου τη μυρωδιά από το φρέσκο χαμομήλι.
Ακόμη όμως δεν υπάρχει φωτογραφική που να τραβάει και μυρωδιές οπότε δεν μπορώ να σας το μεταφέρω.

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Ναι ο Alex μας κάνει ίσως να ζηλεύουμε αλλά παντού υπάρχει ομορφιά.
Ίσως εγώ το βλέπω έτσι γιατί μένω σε νησί και κάθε μέρα βλέπω το Αιγαίο.
Προχτές είχα πάει για περπάτημα και ακόμη έχω στα ρουθούνια μου τη μυρωδιά από το φρέσκο χαμομήλι.
Ακόμη όμως δεν υπάρχει φωτογραφική που να τραβάει και μυρωδιές οπότε δεν μπορώ να σας το μεταφέρω.
Πόσο τυχερός είσαι να ήξερες..............

Φτου Φτου σκόρδα.
f1d7ea1adbe0af79bda0d38e3373cf51_L.jpg

Δε λέτε πάλι καλά που βρίσκουμε κ λίγο χρόνο να κάνουμε κ καμια δραστηριότητα...
Εδώ βλέπουμε τα highlights. Τις νύχτες, τις εφημερίες, την πίεση κ τον όγκο της δουλειάς σε συνδιασμό με την ξενιτια κ ότι αυτό σημαίνει, δεν είναι κ πολυ να τα ζηλεύεις...

Πάντως, ωραία περνάμε είναι η αλήθεια. Εκμεταλεύμαστε στο μέγιστο αυτά που προσφέρονται. Είμαι ήδη στο τραίνο της επιστροφής απο την Βορεια Θάλασσα, εχω βγάλει αρκετές φωτογραφιες να ανεβάσω! Ωραία μέρη τελείως διαφορετικά απο τα δικά μας!

Μια προσπάθεια και από εμένα με την Sony rx10.View attachment 102882Μέσα στο σπίτι και χωρίς πολύ φωτισμό. Ξέρω ίσως έχω κάνει πολλά λάθη.....
Ευπρόσδεκτες όλες οι παρατηρήσεις.
1/30 f2.8 iso 1600