Snapshots-Still lifes

13880809314_1ffa3f1974_c.jpg

jpanou αυτό που χρειάζεσαι είναι το θέμα, μην "εκβιάζεις" καταστάσεις - φαίνονται κάπως στημένες...

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

jpanou αυτό που χρειάζεσαι είναι το θέμα, μην "εκβιάζεις" καταστάσεις - φαίνονται κάπως στημένες...
Όντος.Έχεις δίκιο.Είναι λίγο στημένες......
Και με πολύ θόρυβο.

Δοκιμάζοντας το olympus image share , σύνδεση του note ii αυτόματα με την ΕΜ10 και χειρισμός από την οθόνη του , κατόπιν εφαρμογή του pin hole και λογότυπου πάλι μέσα από την εφαρμογή του κινητού και ανέβασμα .

ois%20em10.jpg

Να συμπληρώσω πως δεν χρειάστηκαν ούτε δύο λεπτά για όλη την διαδικασία !!!

Last edited:
Eρώτηση, γιατί το λεν εφέ pinhole ρε παιδιά? Μια pinhole μπορεί να μην βινιετάρει καθόλου ανάλογα την κατασκευή, όπως και σε ένα κανονικό φακό. Ποιός ήταν ο νονός?

Δεν είμαι σίγουρος αν πάει εδώ αλλά μου πήρε λίγη ώρα να το πετύχω μιας και ήταν 5-6 μέτρα μακριά και δεν έπεφτε με σταθερό ρυθμό.

13937602773_d7bb70c160_c.jpg
[/url]_DSC1806a by leoussis.aris, on Flickr[/IMG]

Δεν είμαι σίγουρος αν πάει εδώ αλλά μου πήρε λίγη ώρα να το πετύχω μιας και ήταν 5-6 μέτρα μακριά και δεν έπεφτε με σταθερό ρυθμό.

13937602773_d7bb70c160_c.jpg
[/url]_DSC1806a by leoussis.aris, on Flickr[/IMG]
Μια ιδέα πιο δεξιά και θα ήσουν αρχηγός.
Χρόνια πολλά !!

Ευχαριστώ. Ηθελα να φέρω το στόμιο στο κέντρο και δεν υπολόγισα την άκρη του σωλήνα.
Είναι crop. Θα δω αν στο raw φαίνεται η άκρη.

Ο Ηλίας (etsap) εννοεί το φόντο της σταγόνας να μην ήταν ο τοιχος που βγαίνει η σωλήνα ;-)

Ο Ηλίας (etsap) εννοεί το φόντο της σταγόνας να μην ήταν ο τοιχος που βγαίνει η σωλήνα ;-)

Α Γειά σου ... Αυτό ακριβώς εννοώ. Θα φαινόταν πολύ καλύτερα η σταγόνα γιατί το φόντο είναι αρκετά θολό και θα ξεχώριζε.