Snapshots-Still lifes

4e4b1071_o.jpeg

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Let's play by Costas S. T., on Flickr

Κώστα άλλαξε το flikcr και δεν βλέπω τα exif , η έχουν αφαιρεθεί .
Θα με κάνεις να δοκιμάσω την D7000/7100 στο τέλος εσύ .

Ο σταθερός M.Zuiko Digital 17mm 1:1.8 είναι πολύ καλός , όπως και ο lumix 14/2.5 , αλλά και ο 40-150 , η ΕΜ10 σίγουρα από τις κορυφαίες mirrorless . Κάτι λείπει από την συνταγή , ίσως να φταίω και εγώ , θα το μάθω όμως σύντομα πιστεύω .

Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Δεν έχω ιδέα από mirrorless, αλλά τι είναι αυτό που δεν μπορείς να πάρεις από την μηχανή σου και το διακρίνεις στις DSLR?

Τις πολύ καθαρές σαν καρτ ποστάλ φωτογραφίες . (σαν τις δικές σου ένα πράμα) . Οι περισσότερες δικές μου είναι σαν να έχουν ένα πέπλο επάνω τους .

Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Κοίταξε, μου αρέσει και εμένα να έχω καθαρές και ιδιαίτερα οξυμένες λήψεις. Πολλές φορές μάλιστα, χρησιμοποιώ και τον φωτισμό με τέτοιο τρόπο ώστε η "καθαρότητα" που λές και εσύ να βγάζει μάτι. Πιστεύω ότι οι καθαρές φωτογραφίες προκύπτουν από έναν συνδιασμό πολλών πραγμάτων και δεν παίζει μόνο ρόλο η μηχανή. Πχ. ο φακός, ο φωτισμός, η επεξεργασία είναι σημαντικά .. ακόμα και η γωνία λήψης .. Να και ένα παράδειγμα από μια προσπάθεια να βγάλω όσο ποιό "καθαρή" φωτογραφία μπορούσα .. (Το παράκανα βέβαια)

Nikon Lens Cap
by Costas S. T., on Flickrkon Lens Cap by Costas S. T., on Flickr

Απάντηση: Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Να και ένα παράδειγμα από μια προσπάθεια να βγάλω όσο ποιό "καθαρή" φωτογραφία μπορούσα ..

Αυτή την καθαρότητα που έχει το καπάκι του φακού θέλω στις φωτογραφίες μου και δεν μπορώ να το πετύχω .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Για δοκίμασε ένα ή δύο εξωτερικά Flash. Θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά