Snapshots-Still lifes

Τα χέρια, χωρίς το άδειο πλαστικό ποτήρι, θα ήταν πολύ καλύτερο θέμα.. :)

Οντως θα ηταν πολυ καλυτερη...με λιγη προσπαθεια νομιζω αφαιρειται :)

Και εκεί που εκδρομή προέβλεπε επίσκεψη στον ποταμό Λούσιο και την αρχαία Γόρτυς .. τσούπ... πέσαμε σε τελετή 12θειστών. Δεν μπορώ να πω, την παρακολούθησα αλλά δεν μπορεσα να μπω και στο πνεύμα ..

DSC06377-001_zps72a3f716.jpg

αλλά δεν μπορεσα να μπω και στο πνεύμα ..

Αυτοί μπόρεσαν άραγε;

Μου θύμισες αυτές που είχα πετύχει στον προαυλιο χώρο μιας εκκλησιας, οι οποίες δε κατάλαβα τι έκαναν, καμια yoga ίσως...

y.jpg

Τα χέρια, χωρίς το άδειο πλαστικό ποτήρι, θα ήταν πολύ καλύτερο θέμα.. :)

Σαν επιλογή θέματος το είπα.

Δηλαδή να σηκώσω να τραβήξω τα χέρια της φίλης/κόρης/γυναίκας μου σε καλό φώς, παρά να σηκώσω να τραβήξω ένα "άδειο πλαστικό" ποτήρι :)

Περισσότερο σαν υπενθύμιση (και σε μένα) ότι πολλές φορές μας απορροφούν τα τεχνικά και καλλιτεχνικά της φωτογραφίας και χάνουμε το θέμα, την στιγμή που θα έπρεπε να βρίσκουμε το θέμα και να χρησιμοποιούμε τα τεχνικά/καλλιτεχνικά για να το αναδείξουμε/παρουσιάσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

Cheers

Cross_n_Wed_Ring0001 by etsap, on Flickr

Xτες παντρευτηκε ο βαφτησιμιος που ειχα βαφτισει πριν απο ακριβως 30 χρονια.
Ο σταυρος που βλεπετε ειναι απο τοτε.
Η βερα ειναι δικη μου (σκηνοθεσια)...
Η σκηνη ειναι απο το ντυσιμο του γαμπρου...
Συγκινηθηκα γμτ !!!!

Μαρεσει πολύ Ηλία! Ισως γιατι ο αδερφός μου έχει ίδιο βαφτιστικό σταυρό, πρεπει να ταν πολύ μοδατοι τότε, πριν 3 δεκαετίες.

Πραγματικά Ηλία ευχαριστούμε που μοιράστηκες αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή μαζί μας, γιατί αυτή η φώτο είναι πολύ παραπάνω απο μια φωτογραφία!!Να ζήσουν!!

Υ.Γ. Atari όντως δίκιο έχεις γιατί κ εγώ ίδιο έχω :)