Snapshots-Still lifes

Μπραβο βρε Ηλια... παντα αξιος... :2thumb22sup:

Τον βαφτισα αλλά δεν τον παντρεψα παρόλο που μου ζητήθηκε. Ο κουμπάρος του γάμου πρέπει να είναι και φίλος. Να πιεις κι ένα κρασί μαζί του. Να βγεις και μια μπαροτσαρκα μαζί του. Ο νονός λόγω διαφοράς ηλικίας δεν ενδείκνυται. .. Άρα απλά τον καμαρωσα και συνειδητοποιησα πόσο μεγάλωσα.
Νάσαι καλά με τις φωτογραφίες τούμπανο συνονόματε. !

Καλα εκανες... εχει λιγες μερες που ανεβαζω σε 1280, αλλα βλεπω οτι δεν τις περνει το σαιτ. Ειχα την εντυπωση οτι ειχε αυξηθει το μεγεθος παρουσιασης, αλλα ουτε στη δικη μου 17ρα οθονη δειχνουν καλα...

Chris, το παιδεψα για καλυτερα, αλλα λιγο η περασμενη ωρα, λιγο οτι ειχαμε πιει το κρασι, λιγο οτι παρ ολο που το γυροφερνα το ποτηρι σε ολο το τραπεζι δεν μπορουσα να βρω σωστη γωνια, το αφησα ετσι και περιμενω απο κανεναν μακρο-ειδικο να το κανει καλυτερα και να μας πει το μυστικο...!!!

Εκεινο που ειδα (και δεν μου αρεσε) ειναι οτι ο φακος μετα το 2,8 κανει πολυγωνα... αυτη ειναι στα 3,5 αν θυμαμαι καλα ενω η αλλη που ανεβασα στο ΧΡΩΜΑ ειναι στο 1,4

Ε δεν είναι μόνο αυτός που κάνει πολύγωνα, είναι ανάλογα πόσες λεπίδες έχει το διάφραγμα.
Μόνο κάτι δαχτυλιές-μουτζούρες ποιο επάνω στο ποτήρι δεν μου φαίνονται καλά αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Η ιδέα είναι πρώτα.:ADFADF1:

Αναπάντεχα ευχάριστη στιγμή όταν πέσαμε σε ενα ποδοσφεράκι .. 16 ράβδων .. ή αλλιώς 3 Χ 3 .. (μπορεί και 4 Χ 4..)

Θυμήθηκα τα νιάτα μου ..

Έχω παίξει αρκετά τελευταία , είχε φέρει πριν δυο χρόνια ένα σχεδόν τόσο μεγάλο ο Άι Βασίλης στα παιδιά μου και το δουλέψαμε μέχρι που λύγισαν οι ράβδοι !!!

Άπειρες ώρες τα καλοκαίρια, μέχρι να γλυστράνε τα χέρια στις ξύλινες λαβές από τον υδρώτα! Μάγκωμα μπάλας από την τριάδα, σουτ, γκολ! Και ο αντίπαλος ακόμη περιμένει...

Αν και δεν ειναι το "αυθεντικο", μπράβο Κώστα που μας το θύμησες!

Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Πάνω σε έναν άξονα.

15103407548_2c64c392a0_k.jpg

Πολύ ωραία! Έχεις και καμια με πιο ανοιχτό κάδρο?

Παναγιώτη όμορφες στιγμές δίνουν ζωή και ανάταση ψυχής.
Θέλω να σου πω όμως ότι σε αδικεί η φωτογραφία αυτή διότι έχεις τραβήξει πολύ καλύτερες.
Πολύ άσχημο κάδρο με πόδια να φυτρώνουν στα δεξιά παρ όλο το DOF, κομμένο το όργανο του βιολιστή και το βασικότερο από εστίαση.. δυστυχώς... και το wb αδικεί τη κάμερα σου και τα υπέροχα χρώματα της.

Last edited:
Εδώ φαίνεται ότι σε λίγο θα θέλεις FF.Και πιο εύκολα βρίσκεις ευρυγωνιο και πιο εύκολα ξεφονταρεις.
Αν θέλεις ξέρεις που θα με βρεις όταν θα πέσει λίγο η τιμή της D750 και βγάλει τις παιδικές της αρρώστιες. Χεχεχεεεεε. .. Πέρα από την πλάκα, έχεις βελτιωθεί πολύ και πρέπει (;) να προχωρήσεις ένα βήμα τον εξοπλισμό σου. Αν με ακούσει η γυναίκα σου θα με πάρει με την παντόφλα. ..

Κόντρα φώτα, μάλλον με λάμπες οικονομίας "ψυχρές" + κανονικός φωτισμός, πάλι καλά να λέμε για το wb... Κατά τα άλλα μην τον ακούς τον Ηλία, ψάχνει "θύμα" να ξεφορτωθεί την 610 :flipout::flipout::flipout:

Θύμα εγω τον Πάνο μας ; ΠΟΤΕ ! Την 610 με βλέπω να την κρατήσω αρκετά ακόμα. Δεν βρήκα υποκατάστατο της ούτε γι αστείο. Μπορεί να μου δυσκολεύει λίγο τη ζωή , αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα της με αποζημιώνει. Πάντως, όπου κυκλοφορώ, βλέπω πιτσιρικάδες με DSLR και "μπαρμπαδες" σαν την αφεντιά μου με mirrorless. Τελικά μάλλον θέμα φυσικής κατάστασης πρέπει να είναι :flipout: Έτσι Πανο ;

Συμφωνώ με Δημήτρη για το wb,αν δεν είχα το iq της fuji θα ήταν ακόμη χειρότερα.
Από παντού είχε φώτα διαφορετικά.
Ναι και εγώ βλέπω νέους με dslr και πιο ώριμους με mirrorless.
Έχω και εξήγηση, η πείρα και η γνώση των μεγαλύτερων είναι που τους οδηγεί σε mirrorless.:flipout: