Snapshots-Still lifes

Ναι βρε συ ... Απλά δεν ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει (;;) η ... προηγούμενη λέξη :flipout: :flipout: :flipout: και έτσι για ξεκάρφωμα ρώτησα αυτό .... χάχαχαχαά. ....

ομορφή!!
Ισως να έπερνε λιγο crop από κάτω να μην φαίνεται καθόλου το παντελόνι

Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Το εστιατόριο είναι ένα από τα καλύτερα της πόλης και απευθύνεται κυρίως στους εύπορους μουσουλμάνους. Πολύ ιδιαίτερο menu για τους δυτικούς και με τελείως εκτός των δικών μας προτύπων αισθητική

DSC_8570_zps5bcd0323.jpg

Κυριακη πρωι δεν ειχα τι να κανω κ επεσε το ματι μου στην υδρογειο που ειχα παρατημενη στο δωματειο μου. Η συγκεκριμενη εχει κ φως απο μεσα, οποτε την αναψα εβαλα ταχυτητα ληψης 1'' κ την γυρνουσα με το χερι. Η πρωτη ειναι η απειραχτη, την δευτερη επαιξα λιγο με τα χρωματα.
Ελπιζω να σε καλυψα :)

Κυριακη πρωι δεν ειχα τι να κανω κ επεσε το ματι μου στην υδρογειο που ειχα παρατημενη στο δωματειο μου. Η συγκεκριμενη εχει κ φως απο μεσα, οποτε την αναψα εβαλα ταχυτητα ληψης 1'' κ την γυρνουσα με το χερι.
Ελπιζω να σε καλυψα :)

απλό και δημιουργικό!
σε ευχαριστώ πολυ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Το εστιατόριο είναι ένα από τα καλύτερα της πόλης και απευθύνεται κυρίως στους εύπορους μουσουλμάνους. Πολύ ιδιαίτερο menu για τους δυτικούς και με τελείως εκτός των δικών μας προτύπων αισθητική

DSC_8570_zps5bcd0323.jpg

Περσική κουζίνα,όπως τα λέει ο Κώστας,άλλη αισθητική...πάντως το ευχαριστηθήκαμε.
Άπαιχτο φαγητό και το καλύτερο ρύζι με σαφραν που έχω φάει ποτέ.

Teobot Μπράβο!
Δώσε μας λίγα παραπάνω στοιχεία σε παρακαλώ για τις λείψεις σου αυτές

Πολυ καλές και πολυ δημιουργικο οντως!

Στο θεμα "Στυλ και φαντασια" θα ταιριαζε γάντι! ;)

Σας ευχαριστω πολυ παιδια! Κ οσων αφορα το θεμα μαλλον εχεις δικιο φιλε Atari :)