Snapshots-Still lifes

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μήπως πρέπει το ανέκδοτο που καταλήγει στο..............."δεν πας για ψάρεμα" , να αντικατασταθεί με το : δεν πας για selfie ?

Τάσο πανέμορφη λήψη και χρώμα,μάλλον σού ταίριαξε η ΟΛΥΜΠΟΥΣ.

Τότε το κινητό έχει απίστευτη φωτομετρηση στο ταμπλετ μου SAMSUNG note pro 12,2 δείχνει τέλεια και το μαύρο κατράμι, πες μου την γνώμη σου για την ΟΛΥΜΠΟΥΣ γιατί θέλω να πάρω μια για να δοκιμάσω το σύστημα μιας και είναι ιδανικό μέγεθος για δρόμο,ξέρω ότι έχεις δοκιμάσει ΝΙΚΟΝ,ΣΟΝΥ ΦΟΥΤΖΙ και έχεις άποψη.

Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Τότε το κινητό έχει απίστευτη φωτομετρηση στο ταμπλετ μου SAMSUNG note pro 12,2 δείχνει τέλεια και το μαύρο κατράμι, πες μου την γνώμη σου για την ΟΛΥΜΠΟΥΣ γιατί θέλω να πάρω μια για να δοκιμάσω το σύστημα μιας και είναι ιδανικό μέγεθος για δρόμο,ξέρω ότι έχεις δοκιμάσει ΝΙΚΟΝ,ΣΟΝΥ ΦΟΥΤΖΙ και έχεις άποψη.

Sony είχα τη NEX-5 αλλά δεν έχω άποψη για τις τελευταίες. Η Fuji X-E1 προσωπικά δε μου έκατσε και θεωρώ την E-M5 ανώτερη και πολύ πιο ώριμη μηχανή. Φωτογραφικά βέβαια υπάρχουν περιπτώσεις που φαίνεται ο μικρός αισθητήρας.. :/ Nikon αν ξανάπαιρνα μόνο FF θα κοιτούσα, οι DX δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Τη σιγουριά των Nikon ότι θα κάνεις τη δουλειά σου δεν τον έχει καμία μηχανή, απλά προτιμώ πλέον να τραβάω με mirrorless.
Όλες οι μηχανές καλές φωτογραφίες βγάζουν και για όλες υπάρχουν δυνατοί φακοί, ΙΜΟ πρέπει να τις δοκιμάσεις και να δεις ποια σου κάνει πιο πολύ κλικ ώστε να παιδεύεσαι μαζί της..

Τάσο ευχαριστώ πολύ πού μοιράστηκες την εμπειρία σου,πραγματικά πρέπει να ψάξω γιατί για FX μόνο μεταχειρισμενες πρέπει να δω να είσαι καλά.

DSC_8155_zpseldofmzb.jpg

Last edited: