Snapshots-Still lifes

Ωραία Πάνο,η μηχανή είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην κατηγορία,αλλά δοκίμασε καί κανέναν άλλο φακό να μας δώσει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα,prime Νikon φωτεινό η τον Sigma 17-55 2,8 τον καινούργιο στα 300e,ενοειται δοκιμή πριν την αγορά.καλή φωτογραφική συνέχεια.

Ευχαριστώ για το σχόλιο.

Όντως η μηχανή είναι εξαιρετική. Αυτή η φωτό που ανέβασα είναι επεξεργασμένη πάνω στην μηχανή. Έχω πειράξει το white balance και την έκθεση κατά -0,7 στοπ. Η μετατροπή από raw σε JPEG και η φωτό ανέβηκε από την μηχανή στο κινητο μέσω wi-if και κατ' ευθείαν Flickr.
Ακόμα δεν τις έχω δει σε pc.

Έχει τρομερές ευκολίες.
Έπονται HDR θέματα!:2thumb22sup:

όσο για φακό χρειάζομαι σίγουρα έναν καλύτερο.

DSC_1491_zpsgpxgc7zy.jpg

Ωραία Πάνο,η μηχανή είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην κατηγορία,αλλά δοκίμασε καί κανέναν άλλο φακό να μας δώσει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα,prime Νikon φωτεινό η τον Sigma 17-55 2,8 τον καινούργιο στα 300e,ενοειται δοκιμή πριν την αγορά.καλή φωτογραφική συνέχεια.
Τι εννοείς δοκιμή; Τι πρόβλημα μπορεί να έχει;

apotin ρίξε μία ματιά στο παρακάτω. http://www.bythom.com/Sigma17-50mm_lens_review.htm καί εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.php/141097-Nikon-D7200/page31 διάβασε τις εμπειρίες από τα παιδιά τού φόρουμ.
Συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και με την Canon και φακούς της Sigma ή Tamron; (φαντάζομαι με τους δικούς τους φακούς nikon/canon δεν έχουν προβλήματα)

Αποστόλη συμβαίνει καί με όλες τις μάρκες φωτογραφικών μηχανών με καθρέφτη (DSLR )είτε FF είτε DX όπου κάθε φακός θέλει την δική του μικρό ρύθμιση χωριστά ακόμη καί με φακους της ιδιας εταιριας (που λογικά θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα)για να αποφύγουμε την μπρος πίσω εστίαση,αρκεί βέβαια το σώμα να έχει την δυνατότητα μικροσυντονισμου,που δεν είναι δεδομένη για όλα τα σώματα,ειδικά τής εισαγωγικής κατηγορίας.

Last edited:
Δημήτρη ωραία φωτογραφία,αποπνέει ηρεμία και διάθεση περισυλλογής...

Αποστόλη συμβαίνει καί με όλες τις μάρκες φωτογραφικών μηχανών με καθρέφτη (DSLR )είτε FF είτε DX όπου κάθε φακός θέλει την δική του μικρό ρύθμιση χωριστά ακόμη καί με φακους της ιδιας εταιριας (που λογικά θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα)για να αποφύγουμε την μπρος πίσω εστίαση,αρκεί βέβαια το σώμα να έχει την δυνατότητα μικροσυντονισμου,που δεν είναι δεδομένη για όλα τα σώματα,ειδικά τής εισαγωγικής κατηγορίας.
Εγώ έχω μια eos 550D με φακούς canon και αρκετές φορές εκπλήσσομαι που κάποιες φωτο μου είναι ανεστίαστες, να υποθέσω ότι μπορεί να φταίει κάτι τέτοιο;
Αναφέρεις για φωτογραφικές με καθρέπτη, εννοείς ότι στις mirrorless δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο;
ευχαριστώ