Snapshots-Still lifes

Αυτο φανταστηκα και γω αλλα δεν ημουν σιγουρος.

Χανεται ομως τελικα η μαγεια της φυσης, αυτος ο αχταρμας χρωματων.

Βασικα μαλλον με το α/μ το κεντρο βαρους της φωτο παει στον φαρο, ενω με το χρωμα στην φυση (πχ στην α/μ δε παει καν το ματι στην μελισσα).

Πέρα από το Α/Μ ή το χρώμα, ο φάρος από μόνος του ως κτίσμα είναι ένα πεντακάθαρο θέμα με υπέροχα χρώματα. Το μέρος τώρα είναι το ποιό 'σκηνικό' θέμα που έχω δει ποτέ και δεν του λείπει τίποτα στο να θεωρηθεί και ένα από τα ποιό ενεργειακά & θετικά μέρη τις Ελλάδας. Εαν κάποιος διαβάσει μόνο τις πινακίδες ή παρατηρήσει τι βρίσκεται στην γύρω περιοχή και εαν δει και το ύψος, την θέα, τον αρχαιολογικό χώρο, τον τέλειο προσανατολισμό τότε θα μήνει άφωνος ! Είναι το μόνο μέρος που ηλιοβασήλεμα & ξημέρωμα είναι εξίσου μαγικά (κατά δήλωση του φαροφύλακα)

Light house by Costas S. T., on Flickr

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

+1 Όπως τα λέει ο Πάνος,Κώστα η μηχανή πού τραβήχτηκαν ηXpro1 δίνει ιδιαίτερο χρώμα,αναρωτιέμαι αν υπάρχουν διαφορές από τους άλλους 16mp αισθητήρες τούς πιο καινούργιους της Sony ή απλώς παίζει ρόλο ο φακός καί η επεξεργασία?πάντως σε παλιότερες αναρτήσεις σου με την ίδια μηχανή είχα εντυπωσιαστει...η μήπως είναι ιδέα μου?παίζουν κάποια φίλτρα τής μηχανής?

Last edited:
Tιμ, περα απο το τυπο του αισθητηρα, ολη την δουλεια την κανει ο x-trans
η xpro1 νομιζω οτι ειναι η καλυτερη fuji για "καλλιτεχνικη" φωτογραφια
πολυ καλο jpg κ απιστευτο raw για παλιο μοντελο
οι συγκεκριμενες εχουν περαστει μονο απο ματζεντα

Ωραίο pattern, θέλει λίγη επεξεργασία για να σβήσουν κάποια στοιχεία που ενοχλούν...

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Ωραίο pattern, θέλει λίγη επεξεργασία για να σβήσουν κάποια στοιχεία που ενοχλούν...
Hehe, εχω σβήσει ήδη ένα καλώδιο, ένα συναγερμό και είπα να αφήσω και κάτιθα συνεχίσω να δω τι θα βγει!

26235250063_6694e72495_b.jpg
[/url]2016-05-05 Volos_DSF5745 by miltos, on Flickr[/IMG]

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

26839839205_868602179f_b.jpg
[/url]2016-05-05 Volos_DSF5524 by miltos, on Flickr[/IMG]

Καλή η πρώτη, η δεύτερη παραείναι σκοτεινή - δεν βλέπω τι κάνει ο κύριος, πρέπει να υποθέσω...

Ωραιος ο stormtrooper! Ειναι κατι συλλογες στο flickr αποκλειστηκα με star wars lego..