Snapshots-Still lifes

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Πολύ πετυχημένη, δυνατά χρώματα, εντυπωσιακά γεωμετρικά σχήματα που διασκεδάζονται με το φως και τη σκιά.

Re: Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Πολύ πετυχημένη, δυνατά χρώματα, εντυπωσιακά γεωμετρικά σχήματα που διασκεδάζονται με το φως και τη σκιά.

Θαενκς!!! Και από iPhone, για να γυρίσω στην κουβέντα μας τις προάλλες. :smash:

(βέβαια μου βγήκε η πίστη μέχρι να κεντράρω σωστά)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Θαενκς!!! Και από iPhone, για να γυρίσω στην κουβέντα μας τις προάλλες. :smash:

(βέβαια μου βγήκε η πίστη μέχρι να κεντράρω σωστά)

Δεν το πρόσεξα κάν ότι κάνει μόνο για το Facebook! :smash: θα σου πώ ένα μυστικό, σπάνια βλέπω στο flicker καποια φωτό που προβάλλεται εδώ για να κρίνω αν μου αρέσει ή όχι, το κάνω πολύ λίγες φορές για να δώ καποια τεχνικά χαρακτηριστικά ή συγκεκριμένα κάποια λεπτομέρεια κλπ

η συγκεκριμένη με τράβηξε άμεσα, τα σχήματα βλέποντας τα απο μακριά είναι σαν προσωπεία απο σαμουράι στην σειρά ! :worshippy:

Μάλλον έφυγαν από το Facebook και άρχισαν να έρχονται εδώ...
Maestro θα είχε ενδιαφέρον ένα νήμα για Κίνα με φωτογραφίες αλλά και εμπειρίες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Δεν το πρόσεξα κάν ότι κάνει μόνο για το Facebook! :smash: θα σου πώ ένα μυστικό, σπάνια βλέπω στο flicker καποια φωτό που προβάλλεται εδώ για να κρίνω αν μου αρέσει ή όχι, το κάνω πολύ λίγες φορές για να δώ καποια τεχνικά χαρακτηριστικά ή συγκεκριμένα κάποια λεπτομέρεια κλπ

η συγκεκριμένη με τράβηξε άμεσα, τα σχήματα βλέποντας τα απο μακριά είναι σαν προσωπεία απο σαμουράι στην σειρά ! :worshippy:

Αν σου πω ότι αυτό μου γυάλισε κι εμένα περνώντας από κάτω! έμοιαζε κατά μια πολύ αφηρημένη προσέγγιση σε μάσκα.

Αν και από κινητό είναι υπέροχη...

Ευχαριστώ! Με καλή κάμερα θα κέρδιζα σίγουρα λίγο δυναμικό εύρος και λιγότερο θόρυβο, αλλά, όπως έγραψα και κάπου αλλού, δύσκολα θα κουβαλούσα κάμερα σ'αυτό το σημείο, αποκλείεται δε το τρίποδο. Ίσως βέβαια αν είχα την οικονομική δυνατότητα να τσιμπήσω κάτι πολύ καλό supermini για μόνιμα στην τσέπη, κάτι σαν μια LX15, να ήταν η χρυσή τομή, αλλά τι να πρωτοαγοράσει κανείς πλέον, θα με κυνηγήσει η κυρία..

Μάλλον έφυγαν από το Facebook και άρχισαν να έρχονται εδώ...
Maestro θα είχε ενδιαφέρον ένα νήμα για Κίνα με φωτογραφίες αλλά και εμπειρίες.

Το σκέφτηκα, αλλά τελικά αποφάσισα να τις μοιράσω σε κατάλληλες κατηγορίες. Ίσως όμως να φτιάξω κι ένα θρεντ στο τέλος με όλες μαζί, ακόμα είμαι στη φάση αναγνώρισης (αδειάζω κάρτες και κινητά και χαζεύω τι έβγαλα...) :drummer:

Επίδειξη αερομοντέλων και ευκαιρία για φωτογραφία

34615970716_54665454e7_b.jpg
[/url]_DSF2359 by miltos, on Flickr[/IMG]

33814216594_6ed5a2ba3d_b.jpg
[/url]_DSF2430 by miltos, on Flickr[/IMG]

34656235745_e18667bb87_b.jpg
[/url]_DSF2421 by miltos, on Flickr[/IMG]

34656259045_3c182cd8b1_b.jpg
[/url]_DSF3088 by miltos, on Flickr[/IMG]

Νια εκεί έπρεπε να είναι άλλα τέτοιες στιγμές, τέτοια λόγια, αυτά δεν τα προγραμματίζεις είναι από τα τυχαία που είτε τα έχεις είτε όχι.