Snapshots-Still lifes

Μπράβο, Νίκο!
Πόσοι από εμάς δεν φαντάστηκαν τον εαυτό τους να πίνει καφεδάκι σε αυτό το σκηνικό!

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Παρόμοιες δεϊχνουν με την πρώτη ματιά αλλά μάλλον δεν εϊναι,

Κωνσταντίνε στο κάδρο σου αυτό εγώ προσωπικά θα ήθελα η εστίαση να είναι στο background μιας και η ματιά μου εκεί με οδηγεϊ και με τραβά, έχεις ένα πολύ όμορφο κάδρο με την αιωρούμενη σκάλα στα βουνά, έτσι θα το υποστήριζε καλύτερα και το κορίτσι που ατενίζει το όμορφο σκηνικό ακόμη και αν δεν ήταν νετ (και δεν θα τραβάγε τόσο το βλέμμα η τσάντα). Κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ.

Αντίθετα η φωτό του maestro έχει πράγματι ως κεντρικό της θέμα τον άνθρωπο.

Re: Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Παρόμοιες δεϊχνουν με την πρώτη ματιά αλλά μάλλον δεν εϊναι,

Κωνσταντίνε στο κάδρο σου αυτό εγώ προσωπικά θα ήθελα η εστίαση να είναι στο background μιας και η ματιά μου εκεί με οδηγεϊ και με τραβά, έχεις ένα πολύ όμορφο κάδρο με την αιωρούμενη σκάλα στα βουνά, έτσι θα το υποστήριζε καλύτερα και το κορίτσι που ατενίζει το όμορφο σκηνικό ακόμη και αν δεν ήταν νετ (και δεν θα τραβάγε τόσο το βλέμμα η τσάντα). Κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ.

Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα, κι εγώ στην αρχή σκέφτηκα να εστιάσω στο τοπίο αλλά τελικά αποφάσισα να δείξω πιο πολύ το ταξιδιωτικό εστιάζοντας στο έτερον με την τσάντα. Επίσης ήταν καλό το timing που διέσχιζε μόνο ένα άτομο τη γέφυρα και μου άρεσε η νότα που έδωσε τελικά το ροζ μπουφαν ως μέρος του ανεστίαστου background.

36358133515_5089251a15_b.jpg
[/url]_DSF2187 by miltos, on Flickr[/IMG]