Snapshots-Still lifes

Σπάνια ανεβάζουμε δίχως επεξεργασία φωτογραφία, με δυο τρεις κινήσεις σε Ps

36193199253_8ac88e1f71_o.jpg

Εδώ κατά λάθος έβαλα λάθος διάφραγμα, ξεχασμένο από προηγούμενη λήψη. Θα ήταν πολύ καλύτερη με f8 η κάτι τέτοιο, αλλά δε βαριέσαι, την επόμενη φορά. :grandpa:

37210174125_6182d7790f_b.jpg
[/url]_DSF5915 Lonely by miltos, on Flickr[/IMG]

36396219243_1559c8e0b1_b.jpg
[/url]_0034039 Returning by miltos, on Flickr[/IMG]

Ενα απίστευτο, βραβευμένο φωτορεαλιστικό graffiti τεραστίων διαστάσεων που ο δημιουργός του έφτιαξε με το χέρι και απεικονίζει τον παππού & την γιαγιά του. Βρίσκεται στο επιχειρηματικό κέντρο της Μελβούρνης. Δεν ήξερα ότι θα έπεφτα επάνω του και όταν το είδα ξαφνικά από το απέναντι πεζοδρόμιο με έπιασε δέος

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Samyang 12αρης με διάφραγμα περίπου 9 στη συγκεκριμένη.

Παναγιώτη περίμενα να την δώ και στο μονιτορ του γραφείου μου γιατι πολλές φορές στο ipad δεν έχω ακριβή εικόνα στο χρώμα, κάτι έχει ξεφύγει ηθελημένα (απο φίλτρο) ή όχι στο χρώμα και στην έκθεση, περισσότερο με ενοχλεί το πρώτο (όλη η σκια του δένδρου είναι στα δικά μου μάτια αφύσικη σε χρώμα), αν είναι επιλογή σου πάω πάσο, αν όχι δες το γιατί μπορεί να οφειλεται σε αυτό που δεν βλέπεις στην οθόνη σου.

Συμφωνώ. Μ'αρέσει πολύ ως κάδρο/θέμα, αλλά ως χρώμα/έκθεση είναι λίγο κουραστική στο μάτι.

Νομίζω ότι έχει να κάνει με την υπερβολική λιακάδα, αφού είχα αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα σε μια μάλλον παρόμοια φωτογραφία με μια δανεική 7D. Έφαγα πολλές ώρες να τη στρώσω στο post, κατάφερα μεν να την κάνω κάπως λιγότερο κουραστική στο μάτι, αλλά με θύμα την αίσθηση της λιακάδας που εξαφανίστηκε.

Ενα απίστευτο, βραβευμένο φωτορεαλιστικό graffiti τεραστίων διαστάσεων που ο δημιουργός του έφτιαξε με το χέρι και απεικονίζει τον παππού & την γιαγιά του. Βρίσκεται στο επιχειρηματικό κέντρο της Μελβούρνης. Δεν ήξερα ότι θα έπεφτα επάνω του και όταν το είδα ξαφνικά από το απέναντι πεζοδρόμιο με έπιασε δέος

Έχουμε καμια πληροφορία για το όνομα του δημιουργού; Πού όμορφο πραγματικά.

Παιδιά εγώ την ξέσκισα τη φωτογραφία στην επεξεργασία.
Σκόπιμα για να δοκιμάσω το κάτι διαφορετικό.
Προσωπικά δεν μου αρέσει πολύ και σαν κάδρο.
Θα έλεγα ότι αποτύπωσα απλά τη στιγμή.

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Παιδιά εγώ την ξέσκισα τη φωτογραφία στην επεξεργασία.
Σκόπιμα για να δοκιμάσω το κάτι διαφορετικό.
Προσωπικά δεν μου αρέσει πολύ και σαν κάδρο.
Θα έλεγα ότι αποτύπωσα απλά τη στιγμή.

Eμ γιαυτο επιμένεις και πάρα πολύ καλά κανεις στα ανεπεξέργαστα JPEG ...:BDGBGDB55: το διαφορετικό μάλλον δεν σου πάει, ούτε κάν κοίταξα το κάδρο να φανταστείς και εϊναι σε αγαπημένο spot , εκεϊ στον Πϋργο στην πλατεία πιθανόν και στον ίδιο πλάτανο έχω σκίσει κάτι φοβερά γαλακτομπούρεκα.:drool1: