Snapshots-Still lifes

41177581480_3145cf29e1_b.jpg
[/url]_IMG6309 Xorto by Miltos Kostoulas, on Flickr[/IMG]

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Ωραία στιγμή έπιασες Ιάσωνα , μου αρέσει πολύ το παιχνίδι στα νερά αλλά και η γωνία που διάλεξες συνολικά με τα δϋο κτίρια. Βέβαια η ματιά στέκεται περισσότερο στην τεράστια εικόνα που από μόνη της είναι θέμα με το άτομο στο βάθος που την κοιτάζει με τα χέρια στη μέση. Ίσως να έπρεπε να είναι είναι δυο ξεχωρες φωτό αλλά και έτσι νομίζω οτι δουλεύει μια χαρά.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Ωραία στιγμή έπιασες Ιάσωνα , μου αρέσει πολύ το παιχνίδι στα νερά αλλά και η γωνία που διάλεξες συνολικά με τα δϋο κτίρια. Βέβαια η ματιά στέκεται περισσότερο στην τεράστια εικόνα που από μόνη της είναι θέμα με το άτομο στο βάθος που την κοιτάζει με τα χέρια στη μέση. Ίσως να έπρεπε να είναι είναι δυο ξεχωρες φωτό αλλά και έτσι νομίζω οτι δουλεύει μια χαρά.

Hehe η αλήθεια είναι ότι η φάση με έπιασε τελείως απροετοίμαστο, αλλιώς αν την είχα "σκηνοθετήσει" ο ίδιος θα έκανα διάφορα πράγματα διαφορετικά (πχ θα κούμπωνα τον ευρυγώνιο για να πιάσω ολόκληρη την αντανάκλαση στο νερό). Αλλά με το ζόρι πρόλαβα να σηκώσω, ενστικτωδώς ρυθμίσω και "πυροβολήσω" με το που είδα το πιτσιρίκι να τρέχει και το πρόσωπο στο βίντεο να κοιτάζει.

Γενικά η αίσθηση διαφοράς κλίμακας είναι το αγαπημένο μου θέμα, αλλά σπανιότατα βρίσκεις την ευκαιρία. Χρόνο να'χουμε να βγαίνουμε για βόλτες...!

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Το ξέρω οτι στιγμές σαν κι αυτή δεν τυχαίνουν εύκολα, όταν εχεις τη μηχανή στο χερι θέλει εγρήγορση ακόμη και εκεί που δεν το περιμένεις, τις καλύτερες φωτό δρόμου τις έχω βγάλει σχεδόν πάντα απροετοίμαστος. Η κριτική εκ των υστέρων στον καναπέ εϊναι εύκολη αλλά την κάνουμε καθαρά για ακαδημαϊκούς λόγους :ernaehrung004: