Snapshots-Still lifes

Re: Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

Πολύ ωραία Ιάσωνα!

Thanks! Ιδανικά ήθελα λίγο πιο κρίσπυ το κτίριο και λίγο πιο θολωμένα τα πυροτεχνήματα, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια... Την επόμενη φορά (σε κάποιο επόμενη ζωή που θα ξαναβρεθώ εκεί :P )

Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Πολύ ωραίες.
Μήπως τελικά το βάλω στο πρόγραμμα που θέλουν οι γυναίκες της οικογένειας αλλά εμένα δεν μου κάνει κλικ.

Κοίτα να δεις... γενικά είναι ΠΟΛΥ πλαστικούρα η όλη φάση, αλλά είναι τόσο μα τόσο προσεκτικά καλοφτιαγμένα όλα που τελικά χαζεύεις. Δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα στο Παρίσι (που φαντάζομαι είναι αυτό που σκέφτεσαι - οι παραπάνω φωτό είναι από Ορλάντο).

Το μόνο κακό είναι ότι μιλάμε για εξωφρενικές τιμές (για ελληνικά δεδομένα πάντα). Η είσοδος/άτομο για ένα από τα 5 πάρκα είναι περίπου στα $125. Αν θες να πας και στα 5, πάει στα $350, και ανεβαίνει, ανάλογα με τα γούστα. Άμα πας εκεί με παιδιά, σκυλιά, κλπ, και θες να κάτσεις να φας, να πάρεις σουβενίρ, η οικογένεια εύκολα θα φτάσει στο κοντά στο 4ψήφιο, κι αυτό χωρίς εισιτήρια/ξενοδοχεία.

Εγώ πήγα μόνο και μόνο από σπόντα αφού είχα κενή μέρα σε συνέδριο. Αλλά δεν το μετάνιωσα καθόλου. Βέβαια έχω μεγαλώσει με Disney, και μάλιστα στη χρυσή εποχή της, οπότε ήταν βόμβα νοσταλγίας.

Ωραίο το μινι οδοιπορικό! Για πιο φθηνά (και πιο κοντά) υπάρχει και το Παρίσι, καλή εμπειρία αν έχεις μεγαλώσει με Μικυ - Ντόναλντ και έχεις και παιδιά μαζί...

untitled_by_etsap_ddrjb9f-fullview.jpg

Λίγο πριν σβήσω τα 55 μου κεράκια χτες, σε μια ταβέρνα στο Γαλάτσι.
Έπεσε το βλέμμα μου στην βιτρίνα αυτή.
Ανάμεσα στις άλλες που τραβούσα σωρηδόν δείχνοντας τη μηχανή στον κουμπάρο μου, τσουπ κι αυτή.
Ζ50 w.Nikon50-250

Απάντηση: Re: Snapshots-Still lifes

:marchmellow: είσαι νεούδι βρε (καμία σχέση με το θέμα σου)

χιλιόχρονος Ηλία!