Snapshots-Still lifes

Ωραίο καρέ, μου αρέσει και η (όποια) επεξεργασία που βγάζει ατμόσφαιρα. Πες δυό λόγια για το κτίσμα...

Σε ευχαριστώ Δημήρη.
Είναι το πρώην Εργοστάσιο Πλινθοκεραμοποιίας Νικολάου & Σπυρίδωνος Τσαλαπάτα το οποίο πλέον είναι μουσείο.
Ο ευρύτερος χώρος ονομάζεται πολυχώρος Τσαλαπάτα κάποια εστιατόρια, έναν χώρο εκδηλώσεων και ένα συναυλιακό χώρο.
Παραθέτω λινκ με πληροφορίες

Μετά τις πρόσφατες πλημμύρες δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκεται καθώς είμαι εκτός Βόλου.

Λινκ με φωτογραφία κατά την διάρκεια των πλημμυρών

Εικόνα από το όχι και πολύ μακρινό παρελθόν. Μου αρέσουν οι αντανακλάσεις που "υποβόσκουν" σε όλο το πλάνο σαν φυσικό μοτίβο...

• Love
Reactions: toupia
Προσεγμένο κάδρο και ωραία χρώματα.

Και μια γενική αναφορά: Το λευκό πλαίσιο γύρω-γύρω ποτέ δεν το συμπάθησα, κόβει επιφάνεια και "δηλώνει καλλιτεχνία". Όταν τις τυπώνεις και τις κρεμάς στον τοίχο βέβαια, υπεισέρχονται και άλλοι παράγοντες οπότε είναι αποδεκτό (κατά περίπτωση).

Προσεγμένο κάδρο και ωραία χρώματα.

Και μια γενική αναφορά: Το λευκό πλαίσιο γύρω-γύρω ποτέ δεν το συμπάθησα, κόβει επιφάνεια και "δηλώνει καλλιτεχνία". Όταν τις τυπώνεις και τις κρεμάς στον τοίχο βέβαια, υπεισέρχονται και άλλοι παράγοντες οπότε είναι αποδεκτό (κατά περίπτωση).
Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο. Δεν το χρησιμοποιώ πάντα (παλιά ποτέ, πλέον κατά 50%), αλλά αρκετές φορές αισθάνομαι ότι δίνει προστιθέμενη αξία στη φωτογραφία.

• Like
Reactions: cacau
Δεν ήταν προσωπικό το σχόλιο αλλά γενικό. Στις οθόνες το λευκό περίγραμμα εκπέμπει φως που προσωπικά με ενοχλεί και μου αποσπά την προσοχή από το θέμα. Για να καταλάβεις, όλες οι συσκευές μου - κινητό, ταμπλέτα, υπολογιστές, browser - είναι σε dark mode μέρα-νύχτα. Συν την αίσθηση ότι "δηλώνει" κάτι για κατά τα λοιπά κοινότυπα/αδιάφορα θέματα (καμία σχέση με σένα και τους περισότερους εδώ μέσα). Εξαίρεση η Α/Μ φωτογραφία που πολλές φορές "το ζητάει".