Snapshots-Still lifes

Re: Απάντηση: Still life(νεκρη φυση)

να γινω λιγο κακος
εκτος απο τοπια μνημεια και λουλουδια
δεν εχω δει εδω μεσα αλλες φωτο ....γιατι ?

.

Κοιτα θα σου πω κατι.

Τελευταια(βασικα προπερσι και περισυ περισσοτερο),με ειχε πιασει κατι και μου αρεσε να πηγαινω σε εκθεσεις φωτογραφιας.(εδω στην Αθηνα,σα φοιτητης...)

Το 90 τις εκατο των εκθεσεων που πηγαινα ηταν εκθεσεις με φωτογραφια δρομου,πολυ ασπρομαυρο,underground,κατι πειραματικες/παραξενες,ενας ανθρωπος ξερω γω στη μεση του πουθενα,σκιες,χαλασματα,φωτογραφιες που στο τελος με εκαναν και ενιωθα down,και σιγα σιγα εχω σχηματισει μια αρνητικη εικονα για αυτου του ειδους τις φωτογραφιες.

Δε θελω να πω οτι δεν ειναι καλες,αλοιμονο,σε ολα τα ειδη υπαρχουν ιδιαιτερες και ωραιες φωτογραφιες και αξιολογοι φωτογραφοι.

Αλλα μα την Παναγια βαρεθηκα.Ειναι που ειναι η κοινωνια σημερα με τα προβληματα της,εβλεπα και αυτα και γινομουν...

Re: Still life(νεκρη φυση)

Γιατι δεν βλεπεις προσεκτικα.

Εχεις δικιο,ειχα την εντυπωση οτι τα βασικα(τοπιο,πορτρετο,δρομου,νεκρη φυση κτλ)ειναι στο sticky,και δεν εψαξα.

Και λεω και'γω περιεργο,να μην υπαρχει still life:damnyou:

edit:τωρα ειδα οτι δε πηγαινε σε μενα το σχολιο

και ενα με φαγυτο, με τον jupiter-9 f2.8

3962238895_e6fc7da18c.jpg

μμμ,μου ανοιξες την ορεξη:eating:

Τωρα που θα κατεβω Ηρακλειο θα παω να παρω μερικα απο κανα φουρνο,αυτα με τη γλυκια μυζηθρα μ'αρεσουν πιο πολυ!

Μ'αρεσει και χρωματικα η φωτο,εχει ωραιες αποχρωσεις,και το καδρο,το βαθος πεδιου ειναι ομορφα.

μμμ,μου ανοιξες την ορεξη:eating:

Τωρα που θα κατεβω Ηρακλειο θα παω να παρω μερικα απο κανα φουρνο,αυτα με τη γλυκια μυζηθρα μ'αρεσουν πιο πολυ!

Μ'αρεσει και χρωματικα η φωτο,εχει ωραιες αποχρωσεις,και το καδρο,το βαθος πεδιου ειναι ομορφα.

Και εμενα μου εκατσε σαν καδρο....
στη φωτο ειναι ρωσσικο φαγητο, πελμενι:)

Re: Απάντηση: Snapshots-Still lifes

Φρέσκααααα!!!:eating:
Πουρνό-πουρνό τά φερε το καϊκι...

Με τον Tamron 17-50 f/2,8

attachment.php
εξαιρετικός φακός ο tamron, τον έχω και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τώρα μάλιστα βγήκε και ο ίδιος με IS :guitarist::guitarist::guitarist:!!!