Σνδεση Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen σε ηχειο με TRS

kospap

Supreme Member
31 July 2009
8,706
καλημερα σε ολους...
Ανιψιος εχει αυτη την καρτα ηχου και θελει να συνδεσει πανω της ενα ηχειο με καρφι TRS....
Το καλωδιο θα το κανω εχω αν δεν βρεθει καποιο αναλογο απο Ελλαδα, αλλα με προβληματιζει το εξης που αναφερει το μανουαλ της καρτας

Markos.jpg

πως ειναι δυνατον να δεχεται δυο διαφορετικου τυπου βυσματα.?... εχει λογικη μονο αν η καρτα δινει το σημα ΚΑΙ στα δυο TIP και οχι στο RING για το δεξι καναλι.
Διαφορετικα θα γεφυρωνονται με το σημα με την γειωση.
Υποθετω οτι απλα οταν συνδεει κανεις ενα καλωδιο με TRS, το ring θα μενει αδρανες.

Καλημέρα. Λογικά, σε ένα μουσικό κατάστημα, θα βρει ό,τι ακριβώς χρειάζεται. Τώρα θα σου πω για τη δική μου την Focusrite Scarlett 6i6. Έβαλα στην αρχή δύο TS, σε δύο αυτοενισχυόμενα ηχεία. Υπήρχε χαμηλά θόρυβος. Όταν «γκάζωνα» δεν ενοχλούσε αλλά με «έτρωγε».
Στην πρώτη ευκαιρία, πήγα σε ένα μουσικό κατάστημα, (λεπτομέρειες με π.μ.} και μου έδωσε χωρίς κανένα ενδοιασμό TRS σε XLR.
Όντως, απόλυτη ησυχία.
Να σημειώσω ότι άλλαξε και ο ήχος.
Και μη φανταστείς κανένα σημαντικό ποσό. Δεν θυμάμαι καθόλου να σου πω, αλλά με μία αναζήτηση θα βρεις. (y)

καλημερα σε ολους...
Ανιψιος εχει αυτη την καρτα ηχου και θελει να συνδεσει πανω της ενα ηχειο με καρφι TRS..........................................
Βασικά κάτι τέτοιο χρειάζεται ο ανιψιός. https://www.skroutz.gr/s/6451975/Oy...-B.html?product_id=20049593&sponsored=listing
Να υποθέσω ότι πρόκειται να τη συνδέσει σε 2 ηχεία αυτοενισχυόμενα. Επειδή γράφεις σε ένα ηχείο.

TRS είχε η πρώτη γενιά της Scarlett.

Έχω την τελευταία Scarlett ,και δεν την έχω βάλει επάνω ακόμα επειδή βαριέμαι να ψάξω για XLR καλώδια για τα KRK μου.

Βασικά κάτι τέτοιο χρειάζεται ο ανιψιός. https://www.skroutz.gr/s/6451975/Oy...-B.html?product_id=20049593&sponsored=listing
Να υποθέσω ότι πρόκειται να τη συνδέσει σε 2 ηχεία αυτοενισχυόμενα. Επειδή γράφεις σε ένα ηχείο.
το ηχειο εχει βυσμα TRS.... οποτε στην αλλη ακρη των καλωδιων πρεπει να εχεις θηλυκο TRS 6,35

• Like
Reactions: #@george@#