Snooker - παγκόσμιο πρωτάθλημα

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Το Eurosport θα μεταδώσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα Snooker το οποίο θα διεξαχθεί απο τις 21/04/2007 εως τις 07/05/2007 στο Crucible Theatre του Sheffield.

Το κανάλι θα μεταδίδει σε αποκλειστικότητα πολύωρο πρόγραμμα των αγώνων μέχρι τον τελικό τη 7ης Μαίου.
Δύο απο τα φαβορί αγωνίζονται κιόλας στον πρώτο γύρο. Πρόκειται για τον Ronnie O'Sullivan και τον Κινέζο Newcomer Ding Junhui.

Οι αρχικές μονομαχίες ξεκινούν με το όριο των 'Best of 19 Frames' και στην συνέχεια ο πήχης ανεβαίνει προοδευτικά σε 'Best of 25, 33 and 35 Frames'
Ο τελικός της 7ης Μαίου θα διεξαχθεί στο Modus 'Best of 35 Frames'.

Ευχαριστούμε Αλέξανδρε για την πληροφόρηση!!!!:aktion033: :aktion033:

Λείπει και ο Μητς να κάναμε τα reviews των αγώνων:frown: :frown:

Τέλος πάντων, forza John....:grinning-smiley-043 :firstprize:

Το περσινό το είδα όλο όταν ήμουν για διακοπές
στο Porto Elounda (μην ψαρώνετε γιατί ήταν τσάμπα
λόγω επαγγέλματος της γυναίκας μου:grinning-smiley-043 ).

Πραγματικός εθισμός:worshippy:

Φέτος που δεν έχω δορυφορική θα πάρω τον έρωτα :BDGBGDB55:

Παίζει άλλος τρόπος πχ καμμιά live μετάδοση στο Internet ?

Παιδιά παίζει καμμιά συχνότητα δορυφορική του Eurosport (στον Astra ή στον Hotbird) ανοιχτή ή έστω "σπασμένη" με γαλλικό, αγγλικό ή ελληνικό ήχο;
Οι μόνες που έχω ανοιχτές αυτό τον καιρό είναι οι γερμανικές. Αλλά τι να το κάνω γερμανικά δεν ξέρω...

Re: Απάντηση: Snooker - παγκόσμιο πρωτάθλημα

Παιδιά παίζει καμμιά συχνότητα δορυφορική του Eurosport (στον Astra ή στον Hotbird) ανοιχτή ή έστω "σπασμένη" με γαλλικό, αγγλικό ή ελληνικό ήχο;
Οι μόνες που έχω ανοιχτές αυτό τον καιρό είναι οι γερμανικές. Αλλά τι να το κάνω γερμανικά δεν ξέρω...

για πιο λογο ρε φιλαρακι!!! στεκιες θα βλέπεις ...οχι απαγγελία ποιημάτων του Γκαιτε :flipout: :flipout:

Τα έχει και το BBC στον ASTRA 28.2 (12441) στα Αγγλικά για οποίον δεν ξέρει Γερμανικά ή δεν του αρέσει ο Γκαίτε....

Απάντηση: Re: Snooker - παγκόσμιο πρωτάθλημα

Τα έχει και το BBC στον ASTRA 28.2 (12441) στα Αγγλικά για οποίον δεν ξέρει Γερμανικά ή δεν του αρέσει ο Γκαίτε....
Το BBC τα έχει, εμείς δεν έχουμε 5μετρα για να τα δούμε..:frown:

Απάντηση: Re: Snooker - παγκόσμιο πρωτάθλημα

Δεν έχεις δίκιο Αλέξη... Εγω έχω τα BBC stream 1-6 (interactive) με 1.1 άνετα.. Αθήνα
Γράψε λάθος γιατί απο κεκτημένη ταχύτητα με τη δύσκολη λήψη των BBC δεν πρόσεξα ότι αναφέρεσαι στην συχνότητα ευκαιριακών μεταδόσεων του BBC η οποία εκπέμπει απο τον Astra 2B. Φυσικά αυτή είναι εύκολης λήψης.

Οι συχνότητες του Astra 2D είναι πολύ δύσκολης λήψης και απαιτούν μεγάλα κάτοπτρα. (BBC & ITV)

Σημερα, στις 16.30, ο θρυλος του snooker, Steve Davis, αντιμετωπιζει στη συνεχεια του χθεσινου παιχνιδιου τον Robertson.
Ηδη χανει απο χθες 6-2.
Ο αγωνας θα μεταδοθει live στα FTA stream του ΒΒC, στην ευκολη 12441 στις 28,5 μοιρες, και πιθανον στο Eurosport.

κριμα θα ειμαι στο δρομο

αμα παρει κανεις χαμπαρι για μαγνητοσκοπιση πουθενα κανα καναλι ας αναφερει αργοτερα

Δεν ξέρω αν είναι θρύλος του snooker, sorry δεν το παρακολουθώ...
Πάντως ο πιτσιρικάς ήταν 17 κλάσεις καλύτερος

μεχρι και παιχνιδι για Pc Με το ονομα του εχει φτιαχτει για να καταλαβεις:flipout:

Ηταν σχεδον βεβαιο οτι θα χασει, και μαλιστα με διαφορα.
Στην ηλικια των 52, και το οτι συμμετεχει στο World Snooker Championship και παιρνει και 2 frames, ειναι αρκετο.
Του χρονου μαλλον δεν θα μπορεσει να εξασφαλισει συμμετοχη.
Βεβαια ο σημερινος αντιπαλος του, ειναι ενας πολυ καλος παικτης. (δεκατος στην παγκοσμια καταταξη).
Τον Davis, πλεον τον παρακολουθουμε, βασικα για το αξεπεραστο στυλ του, για το ευ αγωνιζεσθαι, και για το γνωστο του χιουμορ. Και φυσικα για καποιες σπεσιαλ στεκιες που θα ξεσηκωνουν παντα τους φιλους του.

Τελειωσε το καλυτερο παιχνιδι του τουρνουα μεχρι στιγμης. Μιλαω φυσικα για το 12-13 με τους Mark Selby - John Higgins. Μακαρι οι ημιτελικοι και ο τελικος να ειναι σαν αυτο το παιχνιδι.

Το έβλεπα μέχρι το 10-9 στο ESP HD. Πράγματι φοβερό game αλλά δυστυχώς δεν είχα χρόνο να το δω μέχρι το τέλος