Snow White

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    11

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,725
Λιβαδειά
Snow-White.jpg

Poster-EN

Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουέμπ

Πρωταγωνιστούν: Ρέιτσελ Ζέγκλερ, Γκαλ Γκαντότ, Άντριου Μπάρναπ, Μάρτιν Κλέμπα, Ανσού Κάμπια

Διάρκεια ταινίας: x' λεπτά

Σινεμά: 21 Μαρτίου 2025

Imdb

Υπόθεση:
"Ζωντανή μεταφορά της ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney του 1937 «Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι»."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Disney’s Snow White | Teaser Trailer | In Theaters March 21
Walt Disney Studios

• Love
Reactions: Kosh
Όταν κάνεις τη βλακεία και μετά κατηγορείς τους άλλους για ρατσισμό.
Φυσικά και ψήφισα "κακή" όπως έτσι θα ψηφίζω σε κάθε woke μόρφωμα.
Όχι ότι θα είχε κάτι πάνω από μέτριο το αναμάσημα παραμυθιών του 1930. Στέρεψαν από ιδέες εκεί στη Disney και γυρίζουν τα ίδια και τα ίδια;

Την είδα με τα παιδιά στο Cιnema εχτές, θα πάω αντίθετα στο ρεύμα και το ατελείωτο θάψιμο που επικρατεί για την ταινία, θα πω ότι μου ψιλο άρεσε, προφανώς δεν ανακαλύπτουμε τον τροχό εδώ, άλλα η ταινία έχει ρυθμό, είναι όμορφη οπτικά, ωραία τραγουδάκια, παραμυθένια ατμόσφαιρα που μόνο η Disney μπορεί να προσφέρει, μου άρεσαν και οι 2 πρωταγωνίστριες και κάποιες αλλαγές εδώ και εκει στο σενάριο του έδωσαν νέα πιο φρέσκια πνοή. Περάσαμε πολύ όμορφα οικογενειακά, τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και θέλανε να την ξαναδούν. Δεν είναι ταινία για Oscar, ούτε θα την θυμάσαι για χρόνια, άλλα θεωρώ ότι στην χειρότερη ένα 6,5 το αξίζει...ψήφισα καλή.

Y.Γ. Γκρίνια ξεγκρίνια για την ταινία για το Woke κλπ. μια χαρά ξεκίνησε πάντως στα εισιτήρια, σχεδόν 90εκ. άνοιγμα στις πρώτες 3 μέρες παγκοσμίως...όχι και άσχημα...

• Like
Την είδα με τα παιδιά στο Cιnema εχτές, θα πάω αντίθετα στο ρεύμα και το ατελείωτο θάψιμο που επικρατεί για την ταινία, θα πω ότι μου ψιλο άρεσε, προφανώς δεν ανακαλύπτουμε τον τροχό εδώ, άλλα η ταινία έχει ρυθμό, είναι όμορφη οπτικά, ωραία τραγουδάκια, παραμυθένια ατμόσφαιρα που μόνο η Disney μπορεί να προσφέρει, μου άρεσαν και οι 2 πρωταγωνίστριες και κάποιες αλλαγές εδώ και εκει στο σενάριο του έδωσαν νέα πιο φρέσκια πνοή. Περάσαμε πολύ όμορφα οικογενειακά, τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και θέλανε να την ξαναδούν. Δεν είναι ταινία για Oscar, ούτε θα την θυμάσαι για χρόνια, άλλα θεωρώ ότι στην χειρότερη ένα 6,5 το αξίζει...ψήφισα καλή.

Y.Γ. Γκρίνια ξεγκρίνια για την ταινία για το Woke κλπ. μια χαρά ξεκίνησε πάντως στα εισιτήρια, σχεδόν 90εκ. άνοιγμα στις πρώτες 3 μέρες παγκοσμίως...όχι και άσχημα...

Aυτη η οπτικη εμενα μου κανει παντως , αυτο περιμενουμε απο την Disney αν αυτο παραδιδει μια χαρα θα την βαλω για μια ωραια μεσημεριανη θεαση φανταστικου κινηματογραφου.

• Like
Reactions: karamela
Aυτη η οπτικη εμενα μου κανει παντως , αυτο περιμενουμε απο την Disney αν αυτο παραδιδει μια χαρα θα την βαλω για μια ωραια μεσημεριανη θεαση φανταστικου κινηματογραφου.
E μα, δεν είπα ότι είναι αριστούργημα, άλλα είναι αστείο να βάζουμε 0 και να ρίχνουμε το θάψιμο της αρκούδας επειδή δεν μας αρέσει το χρώμα του δέρματος της πρωταγωνίστριας και μάλιστα οι περισσότεροι δεν την έχουν δει κιόλας την ταινία...ας είμαστε πιο χαλαροί και ανοιχτόμυαλοι και να κρίνουμε μια ταινία για αυτό που είναι, και όχι για κάτι άλλο που δεν έχει καμία σχέση με την ταινία αυτή καθαυτή.

• Like
Συμφωνω απολυτως.

Οπως ακραια ειναι η υπερεκθεση και υπερπροβολη που εκνευριζει καποιους επισης ακραια ειναι και η ολικη αρνηση πριν καν ερθει καποιος σε επαφη με το δημιουργημα.

• Like
Reactions: karamela
Συμφωνω απολυτως.

Οπως ακραια ειναι η υπερεκθεση και υπερπροβολη που εκνευριζει καποιους επισης ακραια ειναι και η ολικη αρνηση πριν καν ερθει καποιος σε επαφη με το δημιουργημα.
Ούτε εμένα μου αρέσει αυτή η Υπερβολή της Woke ατζέντας, από την άλλη είναι εντελώς ακραία και η συμπεριφορά να θάβουμε κάτι χωρίς καν να το έχουμε δει και να αφήνουμε τα προσωπικά μας ''κολλήματα'' να επηρεάζουν την συνολική μας είκονα για ένα δημιούργημα. Η ταίνια δεν είναι για 8-9 άλλα σε καμία περίπτωση δεν είναι για 1-2 που βλέπω σε βαθμολογίες, ούτε καν. Οπως είπα είναι άνετα για ένα 6,5, στην χειρότερη ένα 6....στην τελική η ταινία αυτή είναι κυρίως για παιδιά, και τα δικά μου παιδιά πέρασαν πολύ καλά, ενθουσιάστηκαν, θέλουν να την ξαναδούν και στα μάτια μου αυτό κάνει την ταινία επιτυχημένη για αυτό που είναι και τον σκοπό της....όλα τα άλλα για ατζέντες κλπ. είναι να χαμε να λέγαμε....

Το θάψιμο δεν είναι για την version που βγήκε στους κινηματογράφους, αλλά για την προηγούμενη που δεν είχε ούτε έναν νάνο. Επίσης, για τις δηλώσεις της πρωταγωνίστριας, που ήταν το λιγότερο χαζές. Τέλος, από τις κριτικές για την κόπια που βγήκε, διαβάζω ότι το CGI για τους νάνους (λες και δεν βρίσκανε ηθοποιούς) είναι το λιγότερο κακό.

Το θάψιμο δεν είναι για την version που βγήκε στους κινηματογράφους, αλλά για την προηγούμενη που δεν είχε ούτε έναν νάνο. Επίσης, για τις δηλώσεις της πρωταγωνίστριας, που ήταν το λιγότερο χαζές. Τέλος, από τις κριτικές για την κόπια που βγήκε, διαβάζω ότι το CGI για τους νάνους (λες και δεν βρίσκανε ηθοποιούς) είναι το λιγότερο κακό.
Δεν ξέρω τι Version υπήρχε πριν, κρίνω μόνο από αυτό που είδα στον Κινηματογράφο. Επίσης δεν με ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο τι δηλώνει η πρωταγωνίστρια ούτε με νοιάζει στο ελάχιστο η άποψή της, οι πολιτικές τις πεποιθήσεις κλπ. ούτε με νοιάζει και η Gal Gadot που είναι από το Ισραήλ αν υποστηρίζει την χώρα της κλπ. τις κρίνω μόνο μέσα στην ταινία και αυτό που βλέπω...για το CGI και τους νάνους ναι ίσως είναι το μόνο που συμφωνώ σε ενα σημείο, άλλα θεωρώ ότι και εδώ υπάρχει υπερβολή, δεν είναι τόσο κακό όσο διάβαζα....και ναι συμφωνώ ίσως εδώ θα μπορούσαν να βάλουν ηθοποιούς....παρόλαυτα όπως εγραψα δεν είναι τόσο κακό το CGI Και την δουλειά του την κάνει.

Γενικά με αυτά που είχα διαβάσει πριν παω να δω την ταινία, νόμιζα ότι θα δω τέρατα και πράγματα και ίσως την χειρότερη ταινία της Disney ever...και τελικά μόνο έτσι δεν ήταν, η ταινία είναι καλή, αξιοπρεπέστατη και κάνει αυτό που υπόσχεται, να φέρει χαμόγελα στα παιδιά και να σε ταξιδέψει σε κόσμους παραμυθένιους...

Οι "νάνοι", πριν γίνει ο κακός χαμός και αλλάξουνε όλη την ταινία, ήταν αυτοί:

1742820904592.png

Από εκεί και πέρα, όταν είχανε ξεκινήσει τα γυρίσματα, η πρωταγωνίστρια, είχε βγει και πει ότι η ταινία του 73 ήταν ξεπερασμένη και ο πρίγκιπας ήταν stalker της Χιονάτης και δεν θα την σώσει στην δική τους version γιατί αυτή θα είναι ένας δυναμικός χαρακτήρας και δεν χρειάζεται πραγματική αγάπη. Καμία σχέση με πολιτικές πεποιθήσεις αλλά άμεσα σχετικό με την ταινία. Μέχρι και η Gadot, προσπάθησε να τα μαζέψει με το που είπε τις σαχλαμάρες της η μικρή.

Για τα παιδάκια, ποσώς τα ενδιαφέρει, εννοείται. Σαν γονιός όμως, το τι θα πάω να δει το παιδί μου, πρέπει να με ενδιαφέρει. Και το να αλλάξουνε την ιστορία, το βρίσκω λογικό. Αλλά να κάνεις μια ταινία που λέγεται Άσπρη σαν το χιόνι, με μια λατίνα και αρχικά να βάζεις μη-νάνους, για να παίξουν τους νάνους, ε δεν το λες και μικρό πρόβλημα.
Άσε που έχεις την Gadot, να ρωτάει τον καθρέφτη ποια είναι η πιο όμορφη και της λέει η Zegler. Θα ξεχάσουμε και τι σημαίνει ομορφιά στο τέλος. Εκτός εάν θέλουμε να πούμε στα παιδιά ότι είναι πιο όμορφη επειδή είναι πιο νέα.
Ευτυχώς τα δικά μου είναι πια μεγάλα και δεν με αφορά.

Ο κόσμος (και εγώ δεν είμαι εξαίρεση) έχει αγριέψει με την woke κουλτούρα από τη στιγμή που η λογική έχει χαθεί λόγω του φανατισμού.
Από το ένα άκρο που η ομορφιά ήταν ένα ανορεξικό δείγμα γυναίκας που οδηγούσε τα κορίτσια σε τροφικές ανωμαλίες πήγαμε στο άλλο να θεωρείται π.χ. η Lizzo όμορφη.
Ναι η τραγουδίστρια που αν σκάσει μύτη στην παραλία θα τη σπρώχνει η Greenpeace πίσω στη θάλασσα και φλερτάρει με την είδηση ότι πέθανε από καρδιά.

Θέλεις ρε φίλε να κάνεις την Zegler Χιονάτη; Βάλε για μάγισσα τη Σαπφώ Νοταρά!
Δεν θέλεις να είναι νάνοι (γιατί;;; ), ονόμασέ τους κάτι άλλο. Δεν κατάλαβα βέβαια γιατί ο νανισμός θεωρείται κάτι κακό.
Υπάρχει και σε PEGI 18+.

2fbyuw.jpg

Χαχαχαχα... :ROFLMAO:
Ναι, βγάζουν και κάτι τέτοια! :cool:

Έχω δει παλιά έκδοση XXX και η πρωταγωνίστρια ήταν πραγματικά τέλεια για χιονάτη, νομίζω Ρωσιδούλα !! :ROFLMAO:

Δεν ξέρω τι Version υπήρχε πριν, κρίνω μόνο από αυτό που είδα στον Κινηματογράφο. Επίσης δεν με ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο τι δηλώνει η πρωταγωνίστρια ούτε με νοιάζει στο ελάχιστο η άποψή της, οι πολιτικές τις πεποιθήσεις κλπ. ούτε με νοιάζει και η Gal Gadot που είναι από το Ισραήλ αν υποστηρίζει την χώρα της κλπ. τις κρίνω μόνο μέσα στην ταινία και αυτό που βλέπω...για το CGI και τους νάνους ναι ίσως είναι το μόνο που συμφωνώ σε ενα σημείο, άλλα θεωρώ ότι και εδώ υπάρχει υπερβολή, δεν είναι τόσο κακό όσο διάβαζα....και ναι συμφωνώ ίσως εδώ θα μπορούσαν να βάλουν ηθοποιούς....παρόλαυτα όπως εγραψα δεν είναι τόσο κακό το CGI Και την δουλειά του την κάνει.

Γενικά με αυτά που είχα διαβάσει πριν παω να δω την ταινία, νόμιζα ότι θα δω τέρατα και πράγματα και ίσως την χειρότερη ταινία της Disney ever...και τελικά μόνο έτσι δεν ήταν, η ταινία είναι καλή, αξιοπρεπέστατη και κάνει αυτό που υπόσχεται, να φέρει χαμόγελα στα παιδιά και να σε ταξιδέψει σε κόσμους παραμυθένιους...
Χωρίς να έχω δει την ταινία θα απαντήσω μόνο σε αυτό που είπες ότι δε σε νοιάζει τι είπε η πρωταγωνίστρια. Το θέμα είναι ότι ένας πρωταγωνιστής γίνεται ινδάλμα και οι απόψεις του απηχούν πάρα πολύ και ιδίως στα παιδιά για τα οποία είναι οι απόλυτοι ήρωες, οπότε ότι και να πουν το παίρνουν σα δεδομένο και μιμούνται τις απόψεις αυτές. Οπότε (χωρίς επαναλαμβάνω να ξέρω τι έχει πει) θα έπρεπε να σε νοιάζει τι λέει και σε ποιους απευθύνεται γιατί αύριο θα έρθει το παιδί σου να αναμασησει τις απόψεις αυτές και ίσως τότε να μη σου αρέσουν.

Σχεδόν 90εκ. έκοψε το ΣΚ παγκοσμίως, οπότε μόνο άδειες δεν ήταν οι αίθουσες, δεν σάρωσε φυσικά, χάλια πάντως δεν ήταν, άλλα ως συνήθως υπερβάλουν για να τονίσουν την άποψή τους. Μια χαρά θα πάει εισπρακτικά η ταινία.

Υ.Γ. Και στο Cinema Που πήγα σχεδόν γεμάτη ήταν η αίθουσα και στο τέλος της ταινίας έπεσε και θερμό χειροκρότημα από τα παιδάκια και γενικά τους θεατές...

Χωρίς να έχω δει την ταινία θα απαντήσω μόνο σε αυτό που είπες ότι δε σε νοιάζει τι είπε η πρωταγωνίστρια. Το θέμα είναι ότι ένας πρωταγωνιστής γίνεται ινδάλμα και οι απόψεις του απηχούν πάρα πολύ και ιδίως στα παιδιά για τα οποία είναι οι απόλυτοι ήρωες, οπότε ότι και να πουν το παίρνουν σα δεδομένο και μιμούνται τις απόψεις αυτές. Οπότε (χωρίς επαναλαμβάνω να ξέρω τι έχει πει) θα έπρεπε να σε νοιάζει τι λέει και σε ποιους απευθύνεται γιατί αύριο θα έρθει το παιδί σου να αναμασησει τις απόψεις αυτές και ίσως τότε να μη σου αρέσουν.
Θα κάτσει π.χ. το 8-10χρονο Ελληνάκι να ψάξει να βρει τι δήλωσε μια ηθοποιός? Νομίζω έχει πάει η υπερβολή στον θεό, για να βγάλουμε μια αντίδραση στην Woke κουλτούρα έχουμε πάει στο άλλο άκρο με υπερβολές, κακίες και αφορισμούς που θυμίζουν σκοτεινούς καιρούς.....ας μείνουμε στο αν άρεσε σε κάποιον η ταινία και όχι αν ταιριάζουν οι απόψεις μας με τις πολιτικές και μη πεποιθησεις κάποιον συντελεστών.

Last edited:
Από τα live action remakes μου είχε φανεί συμπαθητικό το Aladdin, αφού ήταν πιστό στο πνεύμα του πρωτοτύπου και γενικά βλεπόταν ευχάριστα. Τη Χιονάτη δε θα τη δω, αφενός γιατί το trailer μου φάνηκε απαράδεκτο οπτικά (ούτε οι πρόσφατες παπαριες της Marvel δεν έχουν τόσο εκτεταμένο και την ίδια στιγμή κάκιστης ποιότητας CGI), αφετέρου γιατί είμαι απολύτως ιδεολογικά αντίθετος στο να ακυρώνουμε (έστω και με τις δηλώσεις μας) κλασικά αριστουργήματα επειδή 80 χρόνια πίσω όταν αυτά γυρίστηκαν ο κόσμος σκεφτόταν διαφορετικά.

Το Aladin όντως βλέποντας ευχάριστα. Προσπαθήσαμε να δούμε την μικρή γοργόνα και πραγματικά δεν συγκρίνεται με το παλιό καλό παιδικό. Από το cgi μέχρι τις ερμηνείες.