Snow White

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    11
Το Aladin όντως βλέποντας ευχάριστα. Προσπαθήσαμε να δούμε την μικρή γοργόνα και πραγματικά δεν συγκρίνεται με το παλιό καλό παιδικό. Από το cgi μέχρι τις ερμηνείες.
Τα Live Action είναι δύσκολα και ειδικά αν είναι Remakes παλιών κλασικών ταινιών που μας έχουν μείνει στο μυαλό μας σαν μοναδικά, η κατάσταση δυσκολεύει πολύ...προσωπικά μου άρεσε πολύ και η Cinderella και το Beauty and The Beast πέρα από το Aladdin που ανέφερες...βέβαια και το Mulan όπως και η Ariel και το τώρα το Snow white μου φάνηκαν αξιοπρεπέστατα και τις απόλαυσα, όχι βέβαια σαν τις πρώτες 3 που ανέφερα.

Στο μεταξυ βλεπω αποψεις για την ταινια και το περιεχομενο της μεταξυ πολλων ενω την εχει δει μονον ενας .

Ο Νικος

Νικο λεω να πρωτοτυπησουμε και να γραφουν για την ταινια μονον οσοι δεν την εχουν δει, τι λες ? :p

• Haha
Reactions: karamela
Στο μεταξυ βλεπω αποψεις για την ταινια και το περιεχομενο της μεταξυ πολλων ενω την εχει δει μονον ενας .

Ο Νικος

Νικο λεω να πρωτοτυπησουμε και να γραφουν για την ταινια μονον οσοι δεν την εχουν δει, τι λες ? :p
Και στο imdb βλέπω 54.000 ψήφοι, πόσοι από αυτούς που ψήφισαν νομίζεις την έχουν δει?? Ούτε 10%, όλοι οι άλλοι απλά μπήκαν να θάψουν και να εκφράσουν την αντίδρασή τους.

• Like
Reactions: Kosh
Εγώ πάντως, δεν έχω εκφράσει καμία κριτική για την ταινία, καθώς δεν την έχω δει, ούτε πρόκειται ποτέ. Αυτό όμως που μπορώ άνετα να πω, είναι ότι το budget της που ήταν μεταξύ $240 με $270 εκατομμύρια (το πιο ακριβό live remake της Disney), χρειάζεται ένα ποσό περίπου $350 εκ, για να βγάλει τα έξοδα και μόνο. Όταν έχει άνοιγμα ΗΠΑ μόνο $43, έχει ήδη αποτύχει σύμφωνα με όλους τους ειδικούς.

Από εκεί και πέρα, πολλές ταινίες έχουν αποτύχει και δεν ήταν κακές. Αυτή όμως με τον ντόρο που έχει κάνει και την κακή διαφήμιση, φαίνεται ότι τελικά θα το πληρώσει γιατί όντως είναι και κακή.

Τα ρισκα με τα μπατζετ στο Χολυγουντ παντα ειναι ωραιες ιστοριες αλλα δεν ολοκληρωνονται αν δεν δουμε ποιανου το κεφαλι θα πεσει.

Μεχρι που το βλεπω ταινια ολο αυτο για να βγαλει τα σπασμενα ....:ROFLMAO:

Αυτά που έχει χάσει η Disney τα τελευταία χρόνια με όλα τα woke, δεν συγκρίνονται. Ήδη φάγανε την υπεύθυνη για το Star Wars που το είχε κάνει girl power. Ώρα να φάνε και κανέναν άλλο. Το μόνο που ίσως τους σώσει, είναι το Lilo & Stitch.

• Like
Reactions: SR-71
Εγώ πάντως, δεν έχω εκφράσει καμία κριτική για την ταινία, καθώς δεν την έχω δει, ούτε πρόκειται ποτέ. Αυτό όμως που μπορώ άνετα να πω, είναι ότι το budget της που ήταν μεταξύ $240 με $270 εκατομμύρια (το πιο ακριβό live remake της Disney), χρειάζεται ένα ποσό περίπου $350 εκ, για να βγάλει τα έξοδα και μόνο. Όταν έχει άνοιγμα ΗΠΑ μόνο $43, έχει ήδη αποτύχει σύμφωνα με όλους τους ειδικούς.

Από εκεί και πέρα, πολλές ταινίες έχουν αποτύχει και δεν ήταν κακές. Αυτή όμως με τον ντόρο που έχει κάνει και την κακή διαφήμιση, φαίνεται ότι τελικά θα το πληρώσει γιατί όντως είναι και κακή.
Για το Budget Και μόνο δεν ισχύει αυτά που λένε, καταρχάς πράγματι θέλει η ταινία περίπου 350εκ. για να βγάλει τα έξοδά της, έκανε σε 3 μέρες σχεδόν 90εκ. έσοδα...εύκολα θα τα πιάσει τα 300+ εκ. Να θυμίσω ότι το Mufasa άνοιξε στην Αμερική με μόλις $33εκ. το πρώτο τριήμερο (200εκ budget η ταινία), εκει δεν είδα γκρίνιες όμως, δεν ήταν αποτυχία εκει?? Η ταινία βέβαια έχει φτάσει πλέον στα 700+εκ. Παγκοσμίως, δεν θα φτάσει τόσο η Χιονάτη άλλα στο υπογράφω ότι θα ξεπεράσει τα 300εκ. παγκοσμίως και θα βγάλει μια χαρά τα έξοδά της...όσο και να θέλουν να θάψουν κάποιοι είναι μια χαρά άνοιγμα τα 90εκ. λίγες ταινίες κάθε χρόνο σε παγκόσμια κλίμακα κάνουν σε 3ημερο άνοιγμα πάνω 100εκ. Τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχει φτάσει τα 200εκ έσοδα..εδώ θα είμαστε και θα το δούμε..

Last edited:
Σχεδόν 90εκ. έκοψε το ΣΚ παγκοσμίως, οπότε μόνο άδειες δεν ήταν οι αίθουσες, δεν σάρωσε φυσικά, χάλια πάντως δεν ήταν, άλλα ως συνήθως υπερβάλουν για να τονίσουν την άποψή τους. Μια χαρά θα πάει εισπρακτικά η ταινία.

Υ.Γ. Και στο Cinema Που πήγα σχεδόν γεμάτη ήταν η αίθουσα και στο τέλος της ταινίας έπεσε και θερμό χειροκρότημα από τα παιδάκια και γενικά τους θεατές...

Θα κάτσει π.χ. το 8-10χρονο Ελληνάκι να ψάξει να βρει τι δήλωσε μια ηθοποιός? Νομίζω έχει πάει η υπερβολή στον θεό, για να βγάλουμε μια αντίδραση στην Woke κουλτούρα έχουμε πάει στο άλλο άκρο με υπερβολές, κακίες και αφορισμούς που θυμίζουν σκοτεινούς καιρούς.....ας μείνουμε στο αν άρεσε σε κάποιον η ταινία και όχι αν ταιριάζουν οι απόψεις μας με τις πολιτικές και μη πεποιθησεις κάποιον συντελεστών.
Όχι. Δε θα κάτσει το 8χρονο να ψάξει τι δήλωσε μια ηθοποιός.. αλλά ότι ότι λέει θα του τυπώνετε στο μυαλό άκριτα γιατί θα είναι το γνωστό πρόσωπο με την καθολική αποδοχή του. Ινδάλμα λέγεται και πρέπει να μας απασχολεί τι λέει. Η ποια από αυτά ακούνε τα παιδιά μας. Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με την ταινία, δεν την έχω δει, αν τη δω θα εκφραστω, ίσως. Έχει να κάνει με το ότι πρέπει να σας απασχολεί τι λένε τα ινδάλμα των παιδιών μας.

Για το Budget Και μόνο δεν ισχύει αυτά που λένε, καταρχάς πράγματι θέλει η ταινία περίπου 350εκ. για να βγάλει τα έξοδά της, έκανε σε 3 μέρες σχεδόν 90εκ. έσοδα...εύκολα θα τα πιάσει τα 300+ εκ. Να θυμίσω ότι το Mufasa άνοιξε στην Αμερική με μόλις $33εκ. το πρώτο τριήμερο (200εκ budget η ταινία), εκει δεν είδα γκρίνιες όμως, δεν ήταν αποτυχία εκει?? Η ταινία βέβαια έχει φτάσει πλέον στα 700+εκ. Παγκοσμίως, δεν θα φτάσει τόσο η Χιονάτη άλλα στο υπογράφω ότι θα ξεπεράσει τα 300εκ. παγκοσμίως και θα βγάλει μια χαρά τα έξοδά της...όσο και να θέλουν να θάψουν κάποιοι είναι μια χαρά άνοιγμα τα 90εκ. λίγες ταινίες κάθε χρόνο σε παγκόσμια κλίμακα κάνουν σε 3ημερο άνοιγμα πάνω 100εκ. Τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχει φτάσει τα 200εκ έσοδα..εδώ θα είμαστε και θα το δούμε..
Το Mufasa, είχε απέναντι το τελευταίο Sonic, το Moana 2 και το Wicked. Για αυτό τον λόγο άνοιξε κακά (33 ενώ περιμένανε 60+) αλλά μετά ανέκαμψε. Η Χιονάτη, παίζει μόνη της και τα projections ήταν ακριβώς εκεί που πήγε. Επίσης το Mufasa, έχει ένα 6,6 και 53% σε IMDB και RT. Η λατινάτη, έχει 1.9 και 43%. Εάν ανακάμψει, θα είναι θαύμα.

Πλακα πλακα λειπει ο Μελ Μπρουκς απο το στερεωμα πλεον θα περνουσε πολυ καλα με ολα αυτα :D (Kαι εμεις μαζι του )

• Like
Reactions: klamia71
Οι "νάνοι", πριν γίνει ο κακός χαμός και αλλάξουνε όλη την ταινία, ήταν αυτοί:

View attachment 249385
Αν το κατάλαβα καλά αυτοί είναι ληστές/παράνομοι, η συντροφιά του Πρίγκηπα (που δεν είναι πρίγκηπας αλλά κάτι σαν Ρομπέν των Δασών) και τελικά εμφανίζονται στην ταινία. όχι ότι αλλάζει κάτι.

Μετά τη μαύρη Κλεοπάτρα, τη μαύρη Άριελ και την μελαμψή Χιονάτη, έχω μερικές ιδέες για υλοποίηση από το woke hollywood
- Ταινία για τον Πελέ, πρωταγωνιστεί ο Haaland
- Ταινία για το Michael Jordan, πρωταγωνιστεί ο Νίκος Γκάλης
- Ταινία για τους Beatles, το συγκρότημα θα έχει 1 λευκό, 1 ασιάτη, 1 μαύρο και ένα μελαμψό, ενώ οι 2 τουλάχιστον θα είναι γκέι

Μας τα έχουν ζαλίσει με το woke, μακάρι να πατώσουν όλα τα σχετικά θεάματα να ησυχάσουμε.

• Haha
Reactions: SR-71
Θα κάτσει π.χ. το 8-10χρονο Ελληνάκι να ψάξει να βρει τι δήλωσε μια ηθοποιός?

Κοίτα...
Ή θα πρέπει να έχουμε το νου μας για το τι θα διαβάσει/ακούσει το παιδί ή όχι.
Δεν γίνεται το adolescence να βασίζει μία δολοφονία στο τι χρώμα είχε η καρδούλα που έστειλε ένα παιδί στο άλλο στο instagram αλλά στην πραγματική ζωή να αδιαφορούμε για τις δηλώσεις που κάνει μία ηθοποιός.

Πέρα από αυτά και κρίνοντας μόνο από το trailer (που θεωρητικά σαν κράχτης δείχνει τα καλύτερα σημεία) βλέπω ένα αχρείαστο remake με χάλια ηθοποιία, που παίζει ένα αντιπαθητικό κορίτσι (με ωραία φωνή) και κάτι νάνοι που δεν καταλαβαίνεις ποιος είναι ποιος και μοιάζουν να ξεπήδησαν από τα εφιαλτικά CGI του Polar Express!

• Like
Reactions: Sotiris
Κοίτα...
Ή θα πρέπει να έχουμε το νου μας για το τι θα διαβάσει/ακούσει το παιδί ή όχι.
Δεν γίνεται το adolescence να βασίζει μία δολοφονία στο τι χρώμα είχε η καρδούλα που έστειλε ένα παιδί στο άλλο στο instagram αλλά στην πραγματική ζωή να αδιαφορούμε για τις δηλώσεις που κάνει μία ηθοποιός.

Πέρα από αυτά και κρίνοντας μόνο από το trailer (που θεωρητικά σαν κράχτης δείχνει τα καλύτερα σημεία) βλέπω ένα αχρείαστο remake με χάλια ηθοποιία, που παίζει ένα αντιπαθητικό κορίτσι (με ωραία φωνή) και κάτι νάνοι που δεν καταλαβαίνεις ποιος είναι ποιος και μοιάζουν να ξεπήδησαν από τα εφιαλτικά CGI του Polar Express!
Ποια πραγματική ζωή φίλε μου? Που ο μέσος γονιός πετάει ένα κινητό ή Tablet στο πιτσιρίκι και το αφήνει ανεξέλεγκτο να βλέπει ότι του κατέβει για να μην τον ζαλίζει και του χαλάσει την ''σιέστα'' του ή που ο μέσος Ελληνας γονιός παρκάρει τα παιδιά του με κάθε ευκαιρία σε γιαγιάδες/παπούδες γιατί βαριέται να ασχοληθεί ενώ το ζευγάρι πάει με κάθε ευκαιρία ταξιδάκια χωρίς τα παιδιά φυσικά, που οι μισοί ειδικά πατεράδες ανάθεμα αν έχουν καμία σχέση με τη ανατροφή των παιδιών τους και μόνο περαστικοί είναι από το σπίτι γιατί ''δουλευουν'' και άλλα πολλά...αντί να δούμε τα βασικά που καταστρέφουν τα παιδιά μας, καθόμαστε και δείχνουμε το δάχτυλο σε μια αδιάφορη κοπέλα που μόνο ίνδαλμα δεν θα γίνει για κάτι που είπε...

Δεν ξέρω αν είσαι γονιός και δεν ξέω τι γονιός είσαι, αλλά αυτά που βλέπουν τα ματιά μου εκει έξω με ''παρατημένα'' παιδιά σε γιαγιοπαπούδες και γενικά αδιάφορους και απών γονιούς, ναι αυτό με εξοργίζει και όχι οι δηλώσεις μιας Celebrity, που ο θεός να την κάνει Celebrity...

Κρίνεις μια ταινία από το Trailer? Μάλιστα ε να μην βλέπουμε τότε τις ταινίες, το Trailer σύμφωνα με αυτό που έγραψες αρκεί...βέβαια είναι τέτοιο το κόλλημα και ο αρνητισμός που και να δει κάποιος την ταινία έχει προαποφασίσει από πριν αν θα του αρέσει ή όχι και δεν πρόκειται να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο να κρίνει, άλλα ναι κατά τα άλλα μας φταίει η κοπελίτσα με το σκούρο δέρμα που δήλωνε βλακειούλες, να την ρίξουμε στην πυρά και όλα τα θέματά μας με τα παιδιά και τους ανίκανους γονείς θα ληθούν ως δει μαγείας σαν ταινία της Disney!!!

Last edited:
Τα trailer είναι κομμάτια της ταινίας και έγραψα ακριβώς τι με χάλασε.
Το trailer είναι που θα σε τραβήξει να δεις μία ταινία ή όχι. Αυτή είναι η δουλειά του, αλλιώς θα διαβάζαμε μόνο την ανακοίνωση ότι βγήκε μία ταινία και θα τρέχαμε.

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες για τα παιδιά γιατί το ζει και η γυναίκα μου στη δουλειά της κάθε μέρα.
Σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία, είμαι από τους γονείς που ξέρουν ακριβώς τι κάνουν τα παιδιά του στο κινητό και που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή (ακόμη και από που πέρασαν για να πάνε εκεί που είναι).
Δυστυχώς δεν υπάρχουν συνταγές. Και τα δύο παιδιά μου πήραν κινητό στα 12, το ένα το χρησιμοποιεί λίγες ώρες για να μιλάει με τις φίλες της, το άλλο να παίζει παιχνίδια, αν το άφηνα, 24 ώρες το 24άωρο.
Και στα δύο βέβαια η έλλειψή του οδήγησε σε πιο δημιουργικές ασχολίες.
Στην εφηβία όμως, η αμφισβήτηση είναι το κύριο συστατικό της φιλοσοφίας ζωής τους.
Και όχι προς αυτά που ακούν από τους έξω, όσο για τους γονείς τους. Για αυτό τα φίλτρα μας πρέπει να είναι απολυτα αυστηρά!

Άντε πείσε ένα έφηβο κορίτσι ότι πρέπει να κάτσει να διαβάσει για να περάσει σε μία σχολή, να πασχίσει να ζήσει για να καταφέρει κάποια στιγμή να είναι ανεξάρτητο με τα ηλίθια δημοσιεύματα ότι "η τάδε έβγαλε 40 εκατομμύρια ευρώ σε ένα χρόνο από το onlyfans" που βλέπεις κάθε λίγο και λιγάκι.
Το αν ένα κορίτσι λοιπόν αποφασίσει ότι θέλει να είναι μία δυναμική καριερίστα που δεν έχει ανάγκη τον έρωτα, αυτό θα πρέπει να είναι δική της απόφαση και όχι της κάθε Ζεγκλέρ.

Τα trailer είναι κομμάτια της ταινίας και έγραψα ακριβώς τι με χάλασε.
Το trailer είναι που θα σε τραβήξει να δεις μία ταινία ή όχι. Αυτή είναι η δουλειά του, αλλιώς θα διαβάζαμε μόνο την ανακοίνωση ότι βγήκε μία ταινία και θα τρέχαμε.
Θυμαμαι ......... καλοκαιρι 1977 ........... Πολυκαστρο ............ απογευματακι (προς βραδυ).
Λεει η μανα μου απο το διπλανο δωματιο "αυτο ειναι το σταρ γουορς που μας ελεγες ?".
Εξαπολυθηκα. Χτυπησα αγκωνες, γονατα, ωμους. Εριξα καρεκλες, τραπεζακια, κομοδινα, πορτατιφ.
Φτανω στην τηλεορασουλα (των 14 ιντσων, ασπρομαυρη) για να προλαβω το μισο του trailer.
Η εστω τα 2/3 (σιγα μην κρατουσε πανω απο 10 δευτερα, λιγοτερο ηταν). Η μανα μου .........

"ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ?" :mad: