Snow White

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    11

Μαζί διαβάζουμε.. με πρόλαβες! :ROFLMAO:

Τώρα που πήρα την προσφορά της Disney TV, εάν την ανεβάσουν και την προλάβω θα της ρίξω μία ματιά.. :p

Last edited:
Τελικά μπορεί να πάει και πιο κάτω! :cool:

Θυμήθηκα τώρα όταν γράφτηκα στο Imdb για να θάψω το φινάλε του GOT! :ROFLMAO:
Η διαφορά είναι ότι εσύ είδες το επεισόδιο και μπήκες να θάψεις, που είναι θεμιτό, τώρα με την Χιονάτη ανάθεμα αν υπάρχουν και μερικές δεκάδες από αυτούς που ψήφισαν στο Imdb και έχουν δει την Χιονάτη, έχει 159.000 ψήφους σε 5 μέρες!!...δεν ξέρω αν έχει ξαναμαζεψει τόσες ψήφους ταινία σε 5 μέρες...π.χ. ο Μουφάσα με 8 φορές τα έσοδα (μέχρι τώρα σε σχέση με την Χιονάτη) έχει μόλις 49.000 ψήφους!!!...εμενα μου θυμίζει το παιχνίδι Last Of Us 2 που την πρώτη μέρα που βγήκε μάζεψε χιλιάδες μηδενικά στο Metacritic, αριθμός ρεκόρ, λόγω της πρωταγωνιστριας του παιχνιδιού, και ανάγκασε το Metacritic να δέχεται βαθμολογίες από παιχνίδια ύστερα μόνο από κάποιες μέρες που έχουν κυκλοφορήσει.....

Aν δεις τα Ratings της ταινίας έχει κάποια λίγα 6-7 που είναι μάλλον αυτοί έχουν δει την ταινία, γιατι η ταινία εκεί γύρω στο 6-6,5 είναι και μετά έχουμε την μάζα, τους καμένους που ρίχνουν άσους για εκδίκηση και κάτι ελάχιστους επίσης καμένους που πάνε στο άλλο άκρο και βάζουνε 10αρια για να την σπάσουνε σε αυτούς που βάζουν άσους..ότι ναναι....αν συνεχίσει έτσι θα σπάσει το ρεκόρ με τις πιο πολλές ψήφους σε ταινία στο Imdb!!

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Παμπονηροι εκει στο US.
Με τετοιο θαψιμο ...... ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ θα εισρευσουν στις αιθουσες.
Να πιστοποιησουν ιδιοις ομμασι εαν ναι η οχι.

(ακομα και εγω ψηνομαι ..... 😌☺️😙)

Γειά χαρά Μάνο!
Πάρε καλύτερα την προσφορά της Disney με 2 ευρώ να δεις και τίποτα άλλο πάλι! ;)
Μάλλον θα προλάβεις και την Χιονάτη! :ROFLMAO:

Αν με ρωτάς που χάθηκα, κάπου πολύ, πολύ, πολύ, πολύ... μακριά...
Ακόμη δεν έχει φτάσει εκεί η Disney! :ROFLMAO:

• Like
Reactions: SR-71
Για το Budget Και μόνο δεν ισχύει αυτά που λένε, καταρχάς πράγματι θέλει η ταινία περίπου 350εκ. για να βγάλει τα έξοδά της, έκανε σε 3 μέρες σχεδόν 90εκ. έσοδα...εύκολα θα τα πιάσει τα 300+ εκ. Να θυμίσω ότι το Mufasa άνοιξε στην Αμερική με μόλις $33εκ. το πρώτο τριήμερο (200εκ budget η ταινία), εκει δεν είδα γκρίνιες όμως, δεν ήταν αποτυχία εκει?? Η ταινία βέβαια έχει φτάσει πλέον στα 700+εκ. Παγκοσμίως, δεν θα φτάσει τόσο η Χιονάτη άλλα στο υπογράφω ότι θα ξεπεράσει τα 300εκ. παγκοσμίως και θα βγάλει μια χαρά τα έξοδά της...όσο και να θέλουν να θάψουν κάποιοι είναι μια χαρά άνοιγμα τα 90εκ. λίγες ταινίες κάθε χρόνο σε παγκόσμια κλίμακα κάνουν σε 3ημερο άνοιγμα πάνω 100εκ. Τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχει φτάσει τα 200εκ έσοδα..εδώ θα είμαστε και θα το δούμε..
Δεν ξέρω από που αντλείς τα νούμερα που λες αλλλα κάνεις λάθος.
43 μυρια το άνοιγμα στις ΗΠΑ και μετά από 10 ημέρες 100 μυρια παγκοσμίως και με μεγάλη πτωτική τάση.

43 μυρια το άνοιγμα στις ΗΠΑ και μετά από 10 ημέρες 100 μυρια παγκοσμίως και με μεγάλη πτωτική τάση.
Μάιο το αργότερο θα είναι στο Disney+, να το θυμηθείτε.

Και η κατηφόρα συνεχίζεται όχι μόνο στα έσοδα αλλά και στο IMDb !
Προφανώς η βαθμολογία αντικατροπιζει την πολιτική της Disney και δεν έχει καμία σχέση με την παραγωγή/τεχνικό κομμάτι.
Δεν πρέπει να υπάρχει στα χρονικά τέτοιο θάψιμο.

Εδώ στην Γαλλία πάντως, βγαίνει από τα σινεμά την Τρίτη. 2 εβδομάδες μόνο έπαιξε και κάνοντας μια βόλτα σε κρατήσεις για σήμερα, βλέπω όλα τα σινεμά (από 150 έως 400 θέσεων, ακόμα και ΙΜΑΧ) με μηδέν ή 1-2 κρατήσεις. Και για τις επόμενες μέρες, τα ίδια. Και είναι μόνο σε Γαλλική μεταγλώττιση, άρα για παιδάκια. Δεν υπάρχει επιστροφή και να δείτε ότι την άλλη εβδομάδα θα πέσουν πολύ οι 4200 αίθουσες που παίζει ΗΠΑ. Ειδικά από την στιγμή που την Τετάρτη, βγαίνει το Minecraft movie.

Εδώ στην Γαλλία πάντως, βγαίνει από τα σινεμά την Τρίτη. 2 εβδομάδες μόνο έπαιξε και κάνοντας μια βόλτα σε κρατήσεις για σήμερα, βλέπω όλα τα σινεμά (από 150 έως 400 θέσεων, ακόμα και ΙΜΑΧ) με μηδέν ή 1-2 κρατήσεις. Και για τις επόμενες μέρες, τα ίδια. Και είναι μόνο σε Γαλλική μεταγλώττιση, άρα για παιδάκια. Δεν υπάρχει επιστροφή και να δείτε ότι την άλλη εβδομάδα θα πέσουν πολύ οι 4200 αίθουσες που παίζει ΗΠΑ. Ειδικά από την στιγμή που την Τετάρτη, βγαίνει το Minecraft movie.
Κι εδώ στα μέρη μου, στο αμερικάνικο σινεμά έχει σήμερα 4 προβολές με συνολικά 6 κρατήσεις! Σε δυο προβολές δεν είχε καμία κράτηση.

Δεν έχει γίνει ολική εκκαθάριση από όλες τις χώρες, τώρα πριν λίγο ενημερώθηκε με επιπλέον νούμερα (που και πάλι δεν είναι όλα), και είναι στα 143εκ. στο δεκαήμερο και όχι στα 100 όπως έγραψες.

Δεν ειναι και ιδιαιτέρως ενθαρρυντικα νομιζω τα 140 για το πρωτο δεκαήμερο.
Εχει κοστίσει (μαζι με προμο?) κοντα στα 270.

1743369482815.png

Δεν ειναι και ιδιαιτέρως ενθαρρυντικα νομιζω τα 140 για το πρωτο δεκαήμερο.
Εχει κοστίσει (μαζι με προμο?) κοντα στα 270.

View attachment 249721
Όχι δεν είναι, απλά δεν είναι και τόσο μαύρα χάλια όσο προσπαθούν να το περάσουν…έχει μέλλον ακόμα και θα δούμε πόσο θα κλείσει, θα μπουνε σίγουρα μέσα από τα σινεμά, το πόσο θα δούμε, αλλά θα τα βγάλουν τα σπασμένα, όσα θα τους λείπουν, από δικαιώματα της ταινίας, Disney plus, αξεσουάρ και αναμνηστικά, κανάλια συνδρομητικά και μη κλπ.

Στατιστικά ξέρω ότι πρέπει να βγάλει γύρω στα 360εκ. Για να καλύψει τα έξοδα από τους κινηματογράφους. Επίσης ξέρω λόγω δουλειάς ότι μια τέτοια ταινία μετά βγάζει συνήθως γύρω στα 80- 100εκ. Σε αυτά που ανέφερα σε βάθος 1-2 χρόνια….πολυ χοντρικά λοιπόν αν πιάσει 280εκ+ στους κινηματογράφους λίγο πολύ θα φτάσει στα έξοδα της ταινίας σε βάθος 2-3ετιας…

Οταν μια εταιρεία βεληνεκούς Disney, βγάζει μια υπερπαραγωγή αξίας 270 εκ. με έναν τίτλο που έχει ιστορία 90 χρόνια που τον ξέρει και ο τελευταίος άνθρωπος στην γη, και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τα φτάσει, ε ναι θεωρείται αποτυχία.

Η αποτυχία είναι δεδομένη, και την έχει χρεωθεί σχεδόν αποκλειστικά η Rachel Zegler, που έκανε αυτοκτονικές κινήσεις του στυλ να ποστάρει Free Palestine μαζί με τα πρόμο της ταινίας.

Άσε που το σενάριο είναι εντελώς κουτό.. άκου να φοβάται η Gal Gadot ότι η Rachel Zegler είναι πιο όμορφη.. :D

Όχι δεν είναι, απλά δεν είναι και τόσο μαύρα χάλια όσο προσπαθούν να το περάσουν…έχει μέλλον ακόμα και θα δούμε πόσο θα κλείσει, θα μπουνε σίγουρα μέσα από τα σινεμά, το πόσο θα δούμε, αλλά θα τα βγάλουν τα σπασμένα, όσα θα τους λείπουν, από δικαιώματα της ταινίας, Disney plus, αξεσουάρ και αναμνηστικά, κανάλια συνδρομητικά και μη κλπ.

Στατιστικά ξέρω ότι πρέπει να βγάλει γύρω στα 360εκ. Για να καλύψει τα έξοδα από τους κινηματογράφους. Επίσης ξέρω λόγω δουλειάς ότι μια τέτοια ταινία μετά βγάζει συνήθως γύρω στα 80- 100εκ. Σε αυτά που ανέφερα σε βάθος 1-2 χρόνια….πολυ χοντρικά λοιπόν αν πιάσει 280εκ+ στους κινηματογράφους λίγο πολύ θα φτάσει στα έξοδα της ταινίας σε βάθος 2-3ετιας…
Πραγματικά, θα ήθελα να ήξερα από που τα βγάζεις αυτά τα νούμερα. Στην χειρότερη, το split με τους κινηματογράφους είναι 50-50, οπότε θέλει μίνιμουμ τα διπλάσια λεφτά από το κόστος (μαζί με το κόστος προώθησης και διαφήμισης). Ο κανόνας λέει 2.5x και όχι 2x, αλλά ας το δούμε πιο ήπια. Το κόστος λοιπόν μαζί με όλα τα τριγύρω, είναι πάνω από 300εκ, αλλά θα το αφήσω εκεί.
Για να μην χάσει λεφτά, θέλει έσοδα 600εκ. Από την στιγμή, που όχι απλά δεν σταματάει το hate, αλλά έχει αυξηθεί, οι κινηματογράφοι έχουν ήδη αρχίσει να τραβάνε την ταινία. Πως ακριβώς θα βγάλει λεφτά εάν δεν παίζει?
Και μην ακούσω για Disney+, που μπαίνει μέσα κάθε χρόνο.

Η υποκρισία πάντως της Disney είναι εξωφρενική. Έβαλε λατίνα να παίξει την σταχτοπούτα, δεν συμπεριέλαβε αληθινούς ηθοποιούς να παίξουν τους νάνους διότι θεώρησε ότι θα ήταν μία κίνηση υπέρ των διακρίσεων, άλλαξε το σενάριο διότι πλέον θεωρείται "πατριαρχικό", και τώρα πέφτει από τα σύννεφα κατηγορώντας μία ηθοποιό την οποία την επέλεξε ακριβώς επειδή είχε το mentality αυτό.
Καλά να πάθουν, μακάρι να ακολουθήσουν και χειρότερα μέχρι να μάθουν να σέβονται την ίδια την τέχνη την οποία υπηρετούν.
Άμα θεωρείς την κάθε Σταχτοπούτα πατριαρχική, βγάλτην από τον κατάλογό σου, μην πάς να την αλλάξεις. Αλλά βλέπεις, δεν τους παίρνει να κόψουν το brand της snow-white... υποκριτές

• Like
Reactions: MadPax