pontios
Μέλος Σωματείου
Γύρω στα 200 θα κλείσει και θα την πάνε σε pay per view και Disney+. Εκτός εάν κάνουν κάποιο κόλπο λόγω εφορίας και streaming κόστους, και την σκοτώσουν τελείως, όπως το Willow series.
Ότι πεις.Δεν έχει γίνει ολική εκκαθάριση από όλες τις χώρες, τώρα πριν λίγο ενημερώθηκε με επιπλέον νούμερα (που και πάλι δεν είναι όλα), και είναι στα 143εκ. στο δεκαήμερο και όχι στα 100 όπως έγραψες.
![]()
Snow White
www.boxofficemojo.com
Άμα θεωρείς την κάθε Σταχτοπούτα πατριαρχική, βγάλτην από τον κατάλογό σου, μην πάς να την αλλάξεις. Αλλά βλέπεις, δεν τους παίρνει να κόψουν το brand της snow-white... υποκριτές
ΗΠΑ ήδη έπεσε στις 3750 αίθουσες και έβγαλε μόνο 6εκ το ΣΚ. Κρατιέται στις αίθουσες γιατί είναι Disney και προφανώς υπάρχουν συμφωνίες και δεν τολμάνε να την βγάλουν πιο πριν τα multiplex. Τα ψωμιά της τελειώσανε πάντως, πάει για φούντο πριν το Πάσχα.Ότι πεις.
Δεν κρίνω την ταινία, τις εισπράξεις .
Εγώ μιλάω για ΗΠΑ και εσύ μου λες νούμερα για όλη την γη.
Μεγάλη αποτυχία ή ταινία.ΗΠΑ ήδη έπεσε στις 3750 αίθουσες και έβγαλε μόνο 6εκ το ΣΚ. Κρατιέται στις αίθουσες γιατί είναι Disney και προφανώς υπάρχουν συμφωνίες και δεν τολμάνε να την βγάλουν πιο πριν τα multiplex. Τα ψωμιά της τελειώσανε πάντως, πάει για φούντο πριν το Πάσχα.
Έχουμε δει πόσες διαφορετικές εκδόσεις Χιονάτης και τέτοιος χαμός δεν έγινε ποτέ. Όλη μα όλη η καταστροφή, είναι παράγοντας αποκλειστικός της πρωταγωνίστριας. Τέτοια βόμβα εκ των έσω, δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Ακόμα και η κινέζα του Mulan, μια πρόταση έγραψε στο twiter, αλλά δεν ξαναμίλησε μετά. Και είδαμε πως πήγε και εκείνο.Το Minecraft κόστισε 150 εκατομμύρια και βγάζει τόσα κάθε 2 μέρες, η Χιονάτη 209 και κοντεύει να βγει από τις αίθουσες πριν τα ακουμπήσει.
Και ακόμη συζητάμε αν ήταν επιτυχία και αν θα βγάλει το κόστος της από τα κουκλάκια;
Αν αγοράσεις κουκλάκι με τη φάτσα αυτών των νάνων θα σου πάρει το παιδί η πρόνοια!
Και στο Imdb το ίδιο είναι, το 90% και βάλε, δεν την έχει δει και βάζει άσους για σπάσιμο...Mα οι περισσοτεροι αυτο κανουν πλεον
Απο τους 9 που εχουν ψηφισει πανω απο 2 δεν την εχουν δει
. Λιγότερο θα κόστιζε ο Tyrion σε όλους τους ρόλους.
υ.γ. Ναι ρε, έκατσα και το είδα, για να έχω άποψη. Τέτοιες θυσίες (μ@λ@κίες) κάνω.
Mην αναστατωνεσαι τοσου.γ. Ναι ρε, έκατσα και το είδα, για να έχω άποψη. Τέτοιες θυσίες (μ@λ@κίες) κάνω.
Ενημερωτικά είναι όντως τραγικό. Μέχρι 5-6 χρονών που δεν ξέρουν τι βλέπουν και ενθουσιάζονται με φωτάκια και τραγούδια (όσο άθλια και εάν είναι). Παραπάνω και μάλλον θα σας βρίσουν. Τραγικές ερμηνείες (ακόμα και η Gadot, έτσι όπως την έχουν κουκουλώσει, αναγκάζεσαι να την ακούς και καταλαβαίνεις πόσο ατάλαντη είναι). Η μικρή δε, τραγική φωνή, σαν ξύλο, κοιτάει το υπερπέραν, εκεί που υποτίθεται είναι οι νάνοι. CGI κακό (φαίνονται πολύ ψεύτικοι) και χωρίς λόγο. Λιγότερο θα κόστιζε ο Tyrion σε όλους τους ρόλους. Πόσο μάλλον εάν είχανε πάρει πραγματικούς νάνους ηθοποιούς, και για τους 7 ρόλους.
Άμα αυτό προωθεί την γυναίκα σαν ήρωα και ηγέτη, τότε ο Trump είναι o Gandhi.
Μια χαρά είναι το 1.6 στο IMDB, δεν αξίζει παραπάνω.
υ.γ. Ναι ρε, έκατσα και το είδα, για να έχω άποψη. Τέτοιες θυσίες (μ@λ@κίες) κάνω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.