Snow White

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    11
Η μικρή δε, τραγική φωνή, σαν ξύλο

Αυτό παράξενο μου φαίνεται, στο West Side Story ήταν μια χαρά. Τα υπόλοιπα που γράφεις, μάλλον αναμενόμενα. Εγώ πάλι δεν είμαι τόσο τολμηρός και δε θα τη δω. Ίσως αν την πετύχω σε κάνα αεροπλάνο, που θα μπορώ να κοιμάμαι και αβίαστα.

• Haha
Reactions: SR-71
Μαλλον θα σε εμπιστευτω και θα την αφησω κανα χρονο να κατσει η σκονη πρωτα και μετα θα της ριξω μια ματια στο Disney+

Για πες μου απο κλασικα της Disney τι εχεις λατρεψει να δω αν ειμαστε στο ιδιο καναλι ?
Μιλάς που έχουν κάνει σε live action?

Αυτό παράξενο μου φαίνεται, στο West Side Story ήταν μια χαρά. Τα υπόλοιπα που γράφεις, μάλλον αναμενόμενα. Εγώ πάλι δεν είμαι τόσο τολμηρός και δε θα τη δω. Ίσως αν την πετύχω σε κάνα αεροπλάνο, που θα μπορώ να κοιμάμαι και αβίαστα.
Έχει μια χροιά σαν να είναι βραχνιασμένη, αλλά επίσης η φωνή της είναι βαρύτονη. Για το WSS και το HG μια χαρά κάνει. Για την γλυκιά Χιονάτη που και εδώ οι κινήσεις της είναι χαριτωμένες, είναι σαν να βάζανε εμένα.

• Haha
οχι δεν τα διαχωριζω

εγω κλασικα θεωρω και τα animations (που σαφως υπερτερουν)
Πιο εύκολο είναι να σου πω πια θεωρώ κακά. Αλλά εάν μιλάμε ας πούμε για γυναίκες ηρωίδες, Tangled, Frozen, Inside Out και Lilo & Stich, οι κορυφαίες. Brave, Moana, Zootopia, Rava επίσης πολύ καλές. Προς μέτριες θα έλεγα Pocahontas, Encanto, Coco. Δεν βάζω τις πολύ παλιές, καθώς εκείνες είναι μια ιστορία της τέχνης μόνες τους, δεν συγκρίνονται.

• Like
Απειλειται η ομορφιά της Gal Gadot απο την πρωταγωνίστρια δηλαδή? :unsure::p:cool::ROFLMAO:
Το λύσανε και αυτό. Της λέει ο καθρέφτης ότι σημασία έχει η εσωτερική ομορφιά της Χιονάτης που η κακιά βασίλισσα δεν έχει.

• Haha
Reactions: vadergr
Ενημερωτικά είναι όντως τραγικό. Μέχρι 5-6 χρονών που δεν ξέρουν τι βλέπουν και ενθουσιάζονται με φωτάκια και τραγούδια (όσο άθλια και εάν είναι). Παραπάνω και μάλλον θα σας βρίσουν. Τραγικές ερμηνείες (ακόμα και η Gadot, έτσι όπως την έχουν κουκουλώσει, αναγκάζεσαι να την ακούς και καταλαβαίνεις πόσο ατάλαντη είναι). Η μικρή δε, τραγική φωνή, σαν ξύλο, κοιτάει το υπερπέραν, εκεί που υποτίθεται είναι οι νάνοι. CGI κακό (φαίνονται πολύ ψεύτικοι) και χωρίς λόγο. Λιγότερο θα κόστιζε ο Tyrion σε όλους τους ρόλους. Πόσο μάλλον εάν είχανε πάρει πραγματικούς νάνους ηθοποιούς, και για τους 7 ρόλους.
Άμα αυτό προωθεί την γυναίκα σαν ήρωα και ηγέτη, τότε ο Trump είναι o Gandhi.
Μια χαρά είναι το 1.6 στο IMDB, δεν αξίζει παραπάνω.
υ.γ. Ναι ρε, έκατσα και το είδα, για να έχω άποψη. Τέτοιες θυσίες (μ@λ@κίες) κάνω.
Αξίζει να την έχουμε στο αρχείο για το εκθαμβωτικό ‘IMDB 1.6’ 😇

Εκτός από τις πολιτικές προεκτάσεις που πήρε το όλο θέμα. Σαν ταινία-ταινια, είναι όντως τόσο χάλια; 300 εκατομυρια παραγωγή που πήγαν;
Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, το 1.6 θα το έπαιρνε και χωρίς πολιτικές προεκτάσεις!

Εκτός από τις πολιτικές προεκτάσεις που πήρε το όλο θέμα. Σαν ταινία-ταινια, είναι όντως τόσο χάλια; 300 εκατομυρια παραγωγή που πήγαν;
Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, το 1.6 θα το έπαιρνε και χωρίς πολιτικές προεκτάσεις!
Έχει πάρα πολύ CGI λόγω νάνων και τα ζώα του δάσους. Οι νάνοι, είναι όμως κακά σχεδιασμένοι. Θέλανε να μοιάζουν ακριβώς με αυτούς από το animation, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο. Φαντάζομαι η Gadot πήρε πάνω από 20 μύρια και η μικρή μερικά επίσης. Οι υπόλοιποι του καστ, είναι σαν να περνάγανε από έξω και τους είπανε ελάτε να παίξετε. Έχει μερικές σκηνές με τους έξτρα, που φτάνουνε στο σημείο να είναι cringe. Το σενάριο, είναι απλά τραγικό.