Snowpiercer [AMC/Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 2 11.8%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 35.3%
  • Καλή

Votes: 5 29.4%
  • Μέτρια

Votes: 4 23.5%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    17
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Snowpiercer: Behind The Scenes Look of the Train | TNT

Είδα το 1ο..
Σίγουρα έχει αρκετά στοιχεία που θυμίζουν την ταινία..

Φτιάξανε μία ιστορία για να χτίσουν την σειρά..
Σαν παραγωγή είναι αρκετά καλή..
ενώ επίτυδες μάλλον θέλουν να δείξουν ότι χρησιμοποιούν και cgi.. δεν κάνανε πολύ ρεαλιστικά πράγματα σε αυτό..

7+ για αρχή και βλέπουμε..
To cast είναι αρκετά καλό, επίσης.

Να απαγορευτει σε Αμερικανακια να πιανουν θεματα που εχουν ηδη κανει οι Κορεατες, ντροπη και αισχος.

Eιδα και γω τα δυο πρωτα επεισοδια.
Καλα ... δεν συζηταμε για εφφε ... ΑΣΤΕΙΑ πραγματα !
Απο σεναριο, πλοκη, ανατροπες ... ας πουμε οτι ευελπιστω να σοβαρεψουν τα πραγματα
στα επομενα επεισοδια. Ας πουμε .... !

Γενικως, ΠΟΛΥ χλυαρη η αρχη του (σχεδον υποτονικη) .... πολυ μπλα-μπλα και ελαχιστη δραση !
Οψομεθα !

Είδα τα 3 που έχει βγάλει το Netflix. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να την συνεχίσω στα επόμενα. Το σενάριο από μόνο του δεν μου λέει τίποτα. Ένα τρένο με επιζώντες προχωράει ασταμάτητα σε έναν παγωμένο κόσμο με ποιο σκεπτικό;
Επιζώντες ανα κοινωνική τάξη στα βαγόνια, ένας φόνος που περιμένεις εξιχνίαση γενικά μου φαίνονται ανούσια όλα αυτά..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

τρένο που κινείται συνέχεια για να παράγει ενέργεια.... εκεί δεν είναι που λέει η τύπισσα μην κόψεις ταχύτητα, δεν μπορούμε να κόψουμε τα τζακούζι στην 1η θέση (ή κάτι τέτοιο :flipout:)

τώρα μη ρωτήσεις τι κινεί το τρένο διότι θα βάλουμε όλοι μαζί τα γέλια, εκτός αν μιλάμε για άλλο σύμπαν που διέπεται από άλλους νόμους φυσικής

Δηλαδή δεν θα μπορούσαν να μένανε σε κάποιο καταφύγιο πχ αλλά έπρεπε να είναι κινούμενο τρένο.. Το οποιο σε διαφορες σκηνές μόνο με βαγόνι δεν μοιάζει εσωτερικά. Τέλος πάντων είναι αρκετά κουλό το σενάριο

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Πάντως και για την ταινία θα μπορούσαμε να λέμε τι νόημα έχει ένα τρένο που κινείται συνέχεια.
Κι όμως ειχε κάτι που μας κράτησε.

Είτε τα έκαναν μούσκεμα είτε τελικά το ίδιο το θέμα δεν προσφέρεται για σειρά.

Έχω δει την ταινία και προσωπικά με άφησε με ανάμεικτα συναισθήματα προς το θετικό, για αυτές τις ώρες που καταναλωσα, είναι τόσο χάλια? Είχα σκοπό να το δω και με βάλατε σε σκέψεις.

Προς τι το τοσο hatred?Εμενα μου φαινεται μια χαρα σειρουλα,αρκετα καλη.Καλα,για την ταινια δεν συζητω,ηταν καταπληκτικη!

ΥΓ.Μου φανηκε πολυ γνωστη η φωνη του Wilford και ψαχνοντας το cast εφαγα (ωραιο)spoiler...

Διαμαρτύρονται μερικοί για ρεαλισμό... και μετά βλέπουν απαραπόνετα όλα τα Marvel :D
Really ?

Μια χαρά είναι η σειρά.
Σε 2 νύχτες κατάπια τα επεισόδια που έχει διαθέσιμα ήδη το Netflix.
Μια χαρά συνόδεψαν την δουλειά μου στην διπλανή οθόνη.

ούτε καν.
4 επεισόδια έχει.
45λεπτα δεν είναι ?
3 ώρες.
Μια καθισιά μου είναι.

την βλέπω το βράδυ πριν κοιμηθώ. Χτες με πήρε και ύπνος πριν τελείωσει το επεισόδιο. Δε προσφέρεται για συγκινήσεις άλλα δεν είναι και για πέταμα, εκτός και αν εξελιχθεί έτσι.