Σοβαρο Προβλημα με iPhone!

kotsidisjohn

AVClub Addicted Member
26 April 2008
2,030
Θεσ/νικη
Χθες το απογευμα μετα απο ενα download ενος
μικρου προγραμματος στο Installous το iPhone εσβησε ακαριαια.Δεν ανοιγει με τιποτα.Οταν το ανοιγω βγαζει το σημα της Apple στην αρχη για 10" και μετα ξανασβηνει.
Τιποτα δεν καταφερα να κανω.
Το συνδεσα με το MAc και το iTunes αλλα τιποτα.Ουτε ανοιγει ουτε το βλεπει καν.

Υπαρχει λυση?
Το μεγαλο μου θεμα ειναι να κανω τουλαχιστον ανακτηση των επαφων μου κ μετα βεβαια να μη παει αχρηστο το τηλεφωνο.
Τι μπορει να εγινε και γιατι?

Yπ οψιν οτι πολυ πιθανο να μην εχω κανει συγχρονισμο και να μην εχω κανει back up τα περιπου 1200 τηλεφωνα στη μνημη μου...

Καταλαβαινετε τι θα πει αυτο...
Τα χω ψιλοπαιξει η αληθεια..
Μου παν να το παω σε εναν σ ενα μαγαζι αλλα δεν ξερω τι θα γινει..
Μεχρι τοτε δεν εχω τηλεφωνο καθολου....

Οι επαφές σου είναι αποθηκευμένες στο Mac σου στο address book.app οπότε δεν θα πρέπει να σε απασχολεί αυτό εκτός και αν δεν έχεις κάνει ποτέ sync

Edit: Μαζί γράφαμε

Καλημέρα... σκούρα τα πράγματα. Να πάει άχρηστο το τηλέφωνο δε νομίζω... μου ακούγεται θέμα software. Αλλά να πάρεις τις επαφές σου το βρίσκω δύσκολο εκτός και αν κρατάει κάποιες σε SIM. (για αυτό κάνουμε τακτικά backup/sync!)

Για να το φλασάρεις πάντως το βάζεις σε DFU mode, αφού το συνδέσεις, πατώντας κρατημένα HOME και SLEEP/POWER BUTTON , για 10 δευτερόλεπτα (ίσως λιγότερο) τότε σίγουρα θα σου ανοίξει αλλά δε μπορείς να ανακτήσεις δεδομένα, θα μπορείς απλά να το φλασάρεις ξανά και να λειτουργήσει (πρώτα ο θεός...)

Καλημερα κατ αρχην !!!-bye-

Οι επαφές σου είναι αποθηκευμένες στο Mac σου στο address book.app οπότε δεν θα πρέπει να σε απασχολεί αυτό εκτός και αν δεν έχεις κάνει ποτέ sync

Edit: Μαζί γράφαμε

Aν ειχα κανει συγχρονισμο θα ηταν πριν πολυ καιρο οποτε...ζορικα...!!!
Θα το δω παντως απογευμα οταν παω σπιτι ξανα.

Για να το φλασάρεις πάντως το βάζεις σε DFU mode, αφού το συνδέσεις, πατώντας κρατημένα HOME και SLEEP/POWER BUTTON , για 10 δευτερόλεπτα (ίσως λιγότερο) τότε σίγουρα θα σου ανοίξει αλλά δε μπορείς να ανακτήσεις δεδομένα, θα μπορείς απλά να το φλασάρεις ξανά και να λειτουργήσει (πρώτα ο θεός...)

Το δοκιμασα μολις αλλα τιποτα..Βεβαια δεν το εχω συνδεσει στο Μac αλλα εξαλλου δε το βλεπει καν ...Εκτος κι αν κανω κατι λαθος εγω!:grinning-smiley-043

... ok μπορεί να έχει προβληματάκια, αλλά αντισταθμίζονται από το αυξημένο σεξ ... :flipout::flipout::flipout:

ΥΓ. : Συγνώμη για το άκαιρο και κρύο χιούμορ.... και γω το τηλέφωνο αυτό έχω και κυριολεκτικά μου τα έχει σπάσει ... απορώ για την λατρεία μερικών σε αυτήν την ^%@& εταιρεία ...

Πάντως σε ένα παρόμοιο πρόβλημα κράτησα επί μακρόν πατημένα τα δύο βασικά κουμπιά και όντως επανήλθε ....

... ok μπορεί να έχει προβληματάκια, αλλά αντισταθμίζονται από το αυξημένο σεξ ... :flipout::flipout::flipout:

ΥΓ. : Συγνώμη για το άκαιρο και κρύο χιούμορ.... και γω το τηλέφωνο αυτό έχω και κυριολεκτικά μου τα έχει σπάσει ... απορώ για την λατρεία μερικών σε αυτήν την ^%@& εταιρεία ...

Πάντως σε ένα παρόμοιο πρόβλημα κράτησα επί μακρόν πατημένα τα δύο βασικά κουμπιά και όντως επανήλθε ....

!!!!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 !!!!!!

Δεν υπαρχει προβλημα..αν κ ειμαι σε χαζη φαση εννοειται πως σε ολους αρεσει το χιουμορ!!!!

Παντως δοκιμασα κ το συνδεσα σ ενα PC που δεν εχει iTunes και μου δειχνει το εικονιδιο που ζηταει να το συνδεσω στο iTUnes και μενει εκει...
ΕΙμαι σε καλο δρομο γιατροι μου? Εγινε κατι η τζιφος?Τζαμπα χαιρομαι??:operator:

Παντως δοκιμασα κ το συνδεσα σ ενα PC που δεν εχει iTunes και μου δειχνει το εικονιδιο που ζηταει να το συνδεσω στο iTUnes και μενει εκει...
ΕΙμαι σε καλο δρομο γιατροι μου? Εγινε κατι η τζιφος?Τζαμπα χαιρομαι??:operator:

Σε καλό δρόμο είσαι, το iPhone σου θα επανέλθει μόλις το συνδέσεις σε μηχανάκι με iTunes. Για τις επαφές και τα υπόλοιπα δεδομένα σου επιφυλάσσομαι...

Κρατώντας πατημένα τα Home+Power Button για λίγο, δεν κάνει τίποτα;;;

Αλλιώς, όταν σου δείχνει την εικόνα να το συνδέσεις με το iTunes, δεν το έχεις συνδέσει να δεις τι θέλει;

Τέλος, στον mac σου, άνοιξε το Address Book για να δεις αν έχεις κρατήσει τίποτα εκεί.

Αν δεν μπαινει σε recovery mode, δοκιμασε να το βαλεις σε DFU mode και μετα κανε restore απο το itunes.

Be wary that there's a difference between Recovery Mode and DFU Mode . The steps to get into these modes are also different. The differences are :

Recovery Mode :
- Done by holding Home button while connecting the dock connector
- Screen will display iTunes icon and the USB cable connector
- Can be reversed back to normal mode using certain command lines or applications like iBrickr and ZiPhone

DFU Mode :
- Done by FIRST docking the iPhone, then holding both the Sleep/Wake & Home button for 10 seconds, before releasing ONLY the Sleep/Wake button and continue holding the Home button until your Mac/Windows PC sounds an audible beep signifying a new USB device
- Screen will display NOTHING, as if it were switched off. iTunes will still recognize it in 'recovery mode'
- Cannot be reversed or kicked out of, MUST be restored in iTunes