Καλησπέρα,
Κύριοι είναι πολύ απλό το θέμα να βρούμε τον τύπο του lcd Panel που χρησιμοποιεί η sony και αυτόν που χρησιμοποιεί η samsung.
Αν είναι ίδια τότε θα πρέπει να αντιδράσουμε πολύ δυναμικά.
Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο καταναλωτής έχει δικαιώματα και όταν τελειώσει η εγγύηση του προϊόντος.
Επειδή αναφέρθηκε ότι η Sony δίνει 1 έτος εγγύηση δεν ισχύει. Η τηλεόρασή μου είχε διετή εγγύηση.
Το καλό με τις εγγυήσεις είναι τί καλύπτουν?
Για παράδειγμα τί εγγύηση έχουν τα αξεσουάρ δηλ. το remote control?
Σε ένα DVD Player τί εγγύηση δίνουν οι εταιρείες στο laser?
Γιατί αν δίνουν 2 χρόνια στο μηχάνημα και 6 μήνες στο Laser συγνώμη η εγγύηση είναι 6 μήνες για το μηχάνημα και δύο χρόνια για τα καπάκια!
Προτείνω ότι συσκευές έχουμε σπίτια μας να διαβάσουμε τους όρους εγγύησης και να δούμε τα κουφά σε κάθε περίπτωση.
:HTEHETH63:
Τελικά και η δικια μου 40W4500 δεν αποτελεσε εξαιρεση....... εδω και περιπου 2 μήνες παρουσιαζει γραμμες και ειδωλα στην αριστερη πλευρα, μαυριζει η οθονη σιγα-σιγα και μετα απο καποιο σημειο χανεται τελειως η εικονα. Πηρα την αποφαση και την πηγα στο mega center στο μαρουσι οπου αφου μου ζητησαν 20 ευρω ειπαν οτι θα μου απαντησουν τι ειναι. Για αντικατασταση εδειχναν να μην γνωριζουν εφοσον ειναι panel αλλα για αλλαγη αυτου......
Τελικα τι ισχυει αν υποτεθει οτι ειναι πανελ?
Μετα απο 3,5 περιπου χρονια εμφανισε και εμενα προβλημα στην οθονη, πολλες οριζοντιες λεπτες μαυρες γραμμες και 2 παχιες καθετες στηλες που αναβοσβηναν, η μια στη μεση και η αλλη στην δεξια ακρη της οθονης. Απο το εξουσιοδοτημενο κεντρο της Sony στην Καλλιθεα μου ειπαν οτι εχει προβλημα το πανελ, εχουν παραγγειλει τα ανταλλακτικα και θα μου το επιδιορθωσουν δωρεαν.
Αν μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ειναι δυνατον τωρα να υπαρχουν ανταλλακτικα πανελ ενος μοντελουν 5 χρονων ανω παλιοτερα δεν υπηρχαν και γινοταν αντικατασταση συσκευης...;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.