Σοβαρο Προβλημα Με Yamaha DSP A2

DVD_GR

New member
22 May 2007
13
Τελευταια αντιμετωπιζω το εξης τρομερο προβλημα με το yamaha μου.
Το ρελε-διακοπτης <οτι ειναι τελοσπαντων> που ανοιγει τον ενισχυτη κατι παθαινει και αντι να τον ανοιξει κλεινει μονο του.
Οποτε ειμαι σε μια φαση παιζει δεν παιζει και εχω τρελαθει.
Εντοπισα το <αυτο> που ακουγεται το κλακ οταν ανοιγει ο ενισχυτης...
αλλα ειλικρινα δεν πειραζω τπτ εκει μεσα οτιδηποτε ζημια πιστευω θα ειναι μοιραια...
Η ερωτησεις μου ειναι οι εξης..
1.Υπαρχει εταιρεια που κανει σερβις ή αλλαγη,ειναι και βαρυ το ατιμο και δεν δεχεται μεταφορα ευκολα :(( ?
2. Μπορω να παρακαμψω το διακοπτη και απλα οποτε ειναι στο ρευμα ο ενισχυτης να ειναι μονιμα αναμενος???
3. Τι αλλο μπορω να κανω???
ευχαριστω πολυ.

καλως ηρθες κατ'αρχην.

Δοκιμασες να ρωτησεις στον Νακα τι κανει κανεις σε αυτες τις περιπτωσεις ?

παντως σιγουρα εγγυηση δν εχει...αν ειναι θα τους παρω ενα τηλεφωνο αυριο..
βασικα ειμαι ηλεκτρονικος και αν μπορουσα να βρω ανταλλακτικο ισως θα μπορουσα να το βαλω και μονος μου...το θεμα ειναι οτι εδω ειναι λιγο μεγαλυτερο το ρισκο απο κλασικες εφαρμογες.
καλως σας βρηκα κ παλι :P αν και ειμαι απολιθωμα απο την εποχη των παγετωνων :P :P

καλως σας βρηκα κ παλι :P αν και ειμαι απολιθωμα απο την εποχη των παγετωνων :P :P

μη τα λες αυτα....δεν ξερεις τι κυκλοφορει εδω μεσα........:damnyou:

Ιουρασιο Παρκο εχουμε γινει

Δεν ξέρω κατά πόσο σοβαρή ή όχι είναι η βλάβη, αλλά προσωπικά το πρώτο που θα μου ερχόταν στο μυαλό θα ήταν η αντιπροσωπεία. Πήρες κανά τηλέφωνο εκεί;

Υ.Γ. Καλωσήρθες στο Avclub.

Βασικά δικίμασε να αποσυνδέσεις τα πάντα εκτός από την τροφοδοσία. Μήπως χτυπάει κανένα overload από βραχυκύκλωμα.